- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Egon
nagyúr
válasz
Devid_81 #40371 üzenetére
Nekem úgy rémlik, pont az Intelre nem jellemző az, hogy X nm-en gyártanának, és X-Y nm-t reklámoznának - ez mintha a TMSC reszortja lenne...
Egyébként ha már így alakult, remélem hogy az AMD hamarosan legalább duplázza majd a CPU-i árát: legalább eljut 1-2 egybites agyba az a tény, hogy ők sem valamiféle Robin Hood-szerű cég, hanem profitorientált társaság... -
-
-
válasz
Devid_81 #39933 üzenetére
Vagy csak most van jó piaci értéke a CEO körökben az AMD sikerei miatt, és most kell lépnie, ha fentebb akar jutni (pénzben, cégméretben)... szóval lehet csak szimplán több pénzt akar, amit az AMD szintjén nem tudnak megadni.
Szerintem ez racionálisabb, mint hogy eleve csak egy válság menedzser volt és utána lelép.
Sokkal gyakoribb, hogy bizony a dollármilliók lebegnek egy ilyen vezető szeme előtt, és lelép azonnal ha kap egy kellően jó ajánlatot, vagy megpályáz egy ilyen pozit egy másik cégnél. Ezekre nem akkor kell lépni, amikor elküldenek vagy szarul megy a céged, mert akkor pont csökken az ázsiód, neki meg most szitu van mert felívelő a teljesítménye (vagy legalábis a cégé aminek az élén van).
-
Raggie
őstag
válasz
Devid_81 #39919 üzenetére
Lehet, hogy előfordult, de most nem erről volt szó. Az éppen aktuális esetben egyáltalán nem fordult elő. Ennyi.
Nem szeretem én sem Raja-t, de nem bírom amikor bárkit indokolatlanul (is) cseszegetnek.
Ha megköveteljük emberektől, hogy ne mondjanak meggondolatlanul hülyeségeket, akkor mi magunk is tartsuk ehhez magunkat! -
-
Petykemano
veterán
válasz
Devid_81 #39565 üzenetére
Van egyébként Intel találgatós és Intel GPU találgatós topik is, amely szeretettel várja az intelhez kötődő (nem gpu VS) témákat
-
Devid_81
félisten
válasz
Devid_81 #39552 üzenetére
Intel Client Desktop CPU Roadmap Leaked
"Tweakers.net reported last week on a leaked Intel roadmap purportedly from a Dell presentation, leading to somewhat panicked headlines that Intel would not have 10nm desktop processors until 2022. There was one problem with that analysis, though: as we reported, the leaked roadmap covered Intel's commercial platforms, and not the client side of its business. Intel's commercial roadmap tends to trail the broader client desktop PC market (think enthusiast rigs) by roughly nine months."
"according to the new roadmap, we won't see 10nm arrive for the desktop until at least 2021"
Nem kell bec@rni, nem kell 2022-ig varni az Intel 10nm-re mivel lehet, hogy jon 2021-ben
Most mar szoritok nekik, komolyan! -
schwartz
addikt
válasz
Devid_81 #39552 üzenetére
Nem tudom 10maggal 14nm-en milyen TDP kerettel szeretnek megfogni az AMD 7nm-es palettajat, ahol AM4-en is siman mehetne a 16 mag. Es ez csak ugy kiszivarog... Nem mondom, hogy nem ez lesz, de nem latom ezt versenykepesnek 14nm-en. Sztem altatas, kamu. Ha megsem, akkor szarban lesznek...
-
gejala
őstag
válasz
Devid_81 #39542 üzenetére
"Szoval nem vagy fan, de ha jo (lenne) a konkurencia akkor olcsobban vennel nVidiat?
"
Én NV-t preferálom, de itt arra céloztam, hogy a cégek nem a vevők érdekeit nézik, hanem a tulajdonosokét.
Kiindulásként arra a gondolatra reagáltam, hogy az AMD a menő cég, mert ilyen-olyan technológiákat hoznak, meg konzolok meg stb. és szegény NV-nek nincs esélye. Pedig a valóság pont ennek az ellenkezője, mert a cégek és termékeik sikerességét az eredménykimutatásban kell keresni. Innováció nem ér semmit, ha nem tudod pénzre, vagy legalább piaci részesedésre váltani."A csodafeature alatt mit kell erteni?Az RTX-ekrol mi jut eszedbe?
"
Csodafeature mindaz, ami révén az AMD előbb-utóbb majd jól odacsap NV-nek, ha majd a játékok is támogatják egyszer és a driverben is aktiválják. Gyakorlatilag azok a dolgok, amikről Abu állandóan ír, de senkit nem érdekel.
RT nem csodafeature, mert RTX-ek alapból is gyorsak minden mai játékban. RT csak egy bónusz selling point. Ja, és már több játékban is látványosan működik, a HBCC és hasonló csodákkal ellentétben. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Devid_81 #39396 üzenetére
MSI lapom van, gyurok a Zen2 -re, ezzel a lepessel ugyan elerik, hogy egyszerre kelljen beszereznem a lap + proci parost, viszont 99%, hogy ezutan nem MSI lapot fogok venni.
azt nem fogjak fel, hogy a regi procit nemfogom eldobni, az ala vagy veszek valami olcsobb lapot es az oregebb gepeim kozul selejtezek, vagy eladom, de akkor meg a vevonek lesz szuksege valami lapra... -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Devid_81 #39396 üzenetére
Semmit. A Gigabyte és az MSI hozott pár hibás döntést, ami miatt az ASRock elkezdte enni a piacukat. Most pedig kénytelenek alacsonyabb fokozatban lapátolni a pénzt a kemencébe. Az is számít egyébként, hogy az AMD mekkora támogatást fizet a gyártók felé. Jelenleg az ASUS és az ASRock van nekik az első két helyen, vagyis több marketinglóvét kapnak, mint a Gigabyte és az MSI. Ez persze nem szimpla döntés kérdése, ehhez bizonyos feltételeket kell teljesíteni, amit a Gigabyte és az MSI nem tudott megütni, míg az ASUS és az ASRock megfelelt. A Gigabyte és az MSI inkább az Intelre koncentrált, csak pechük, hogy pont ők vannak leszállóágban, és így elkezdtek problémákkal küzdeni az alaplappiacon. Az Intel viszont nekik fizet több marketingtámogatást, csak ez nem kompenzálja a kieső DIY eladásokat.
Külön pech egyébként, hogy a Biostar nagyon rácuppantontta magát az irodai szegmensre, ahol az MSI hagyományosan erős volt, tehát már a Biostar is eszi az ottani eladásukat. Az MSI nem tud vele mit tenni, mert az Intelnek nincs elég processzora, amit el lehetne adni ide, míg a Biostar csinált pár nagyon régi procis AMD alaplapot, amit két kézzel szór az ügyfelek felé.
Tényleg nagyon kicsi döntéseken múlik, hogy vesztesz-e a konkurenciához képest, de ha vesztesz, akkor az sokat számít.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Devid_81 #39394 üzenetére
Meg is tartják. A Zen2-t támogató AGESA már ki van adva. Ez akármelyik Socket AM4-es alaplaphoz jó. Az ASUS és az ASRock már be is rakta több 300-as sorozatú lap BIOS-ába. De egyébként lesz még egy új AGESA. A mostani igazából arra kell, hogy ha veszel egy Zen2-t, akkor az alaplap ne csak pislogjon rá, hanem tudjon is BIOS-t frissíteni. Emiatt adják ki most a gyártók a BIOS-okat az új AGESA-val.
(#39392) b. : Nem mindenki küzd problémával. Az ASRock például elég jól elvan. Persze ehhez az MSI és a Gigabyte piacát eszik, de ez egy ilyen küzdelem. Ha nincs elég vásárlóerő, akkor a többiektől kell valahogy elvenni. Ugyanúgy az MSI és a Gigabyte is kockáztathatott volna a marketing erősítésével.
-
válasz
Devid_81 #39390 üzenetére
hát jah felhasználói szemszögből nem előnyös dolog, de sajnos szinte az összes alaplapgyártó gyártási nehézségekkel küzd, csökkentik a gyártósorokat, gyártórészlegeket vonnak össze,annyira kevésbé nyereséges üzlet már alaplapot gyártani. Ezért is előnyösebb nekik Intel üzletpolitikája.
-
válasz
Devid_81 #39390 üzenetére
Ilyet műveltek már FM2+ foglalaton, az MSI A78M-E45-ből csináltak egy MSI A78M-E45 V2-t a Godavarinak (a V2 nélküli Kaverivel kiszállt a buliból), ami kb csak egy új steppingje volt a Kaverinek.
hint: előbbi miatt nem akartam AM4-en MSI-t, de végül a B450M Mortarnak nem tudtam ellenállni.
-
válasz
Devid_81 #39384 üzenetére
Ehhez annyit hozzátennék, hogy a fenti mérések, például amit én is belinkeltem, benchmark,amik erősen leterhelik az RTX kártyákat is és igaz, hogy csak felületesen karistolják az RT lehetőségeit, de így is azért erősen arra épülnek.EZ előrevetíti éppen, hogy az RTX kártyák is még kevesebbek lesznek, ha maga a raytracing is tovább lép akár egy szintet is és jobban kihasználják.
A jelenleg elérhető játékokban azért egy 1080 -1080TI tulaj el tud érni használható képkocaszámot RT bekapcsolásával mondjuk egy BF ben vagy egy Tomb raiderben de Metroban már talán kevésbé, ha jól láttam 40-50 FPS-t tudtak kihozni egy 1080 TI vel, de nem max grafikán.
Kérdés , hogy van e értelme. Szerintem nincs.
Ha nvidia azt akarta volna hogy ezzel RTX kártyákra terelje a Pascal tulajokat, akkor nem aktiválta volna, mert ezzel mit nyert? Eddig ilyen fel se merült, hogy valaha aktiválni fogják, hisz az első perctől fogva hangoztatták, hogy nem lehet elérni pascal kártyákkal értékelhető eredményt, legalább is a Microsoft megoldásán keresztül,hisz nem csak a compute számítás kevés, hanem a sávszél is.Mindenkinek a saját döntése a további.EZ továbbra sem marketing , mármint maga a raytracing, Az hogy ezzel el akarják adni a kártyacsaládot az talán az,de ebből élnek.Érthető... Nem jobban marketing mint az AMD-től a világ első 7 nm kártyája ami vetekszik egy 12 nm készült ugyan olyan összetett Nvidia kártyával és többet eszik nála jóval.
Most ennek a lépésnek köszönhetően a raytracing bekerült a gaming világba és lehetőségek egész tárházát nyitotta meg arra, hogy végre történjen valami előrelépés a valós fizika és a grafikai fejlődés terén.
Az érkező PS5 már RT képes lesz állítólag és a mostantól érkező kártyák képesek/ illetve kénytelenek lesznek abszolválni a raytracinget, ami az RTX családnak nek köszönhető. Azaz lesz egy minimum szint a középketagórától felfele ami alá nem mehetnek.
AZ meg hogy valaki megvesz e egy kártyát egyéni döntés kérdése, ha mást nem is, de ezt az Nvidia és Microsoft számlájára és előnyére lehet írni, amiből majd 5 év múlva már bőven fog kamatoztatni mindenki aki konzolon , vagy AMD / Intel hardveren is játszik. -
válasz
Devid_81 #39379 üzenetére
mert gondolod hogy amúgy menni fog Dx 12 alapú Microsoft RayTracing minden videokártyán és hülyeségből mondja mindenki aki ért hozzá, hogy a Raytracing brutálisan hardver és sávszél igényes.Pascalon is menne 100 FPs sel, csak nvidia megvezet most mindenkit.
Bizonyára ez hülyeség és az nvidia zöld gyíkjai vannak mögötte, hogy vegyél Turingot.Még jó hogy átlátsz rajtuk. Most ehhez gratuláljak? -
-
gejala
őstag
válasz
Devid_81 #39316 üzenetére
Szokásos dolog. Semmi hivatalosat nem tudunk a Navi sebességéről, megjelenés még hónapokra, úgyhogy épp ideje írni egy cikket, hogy mennyivel lesz jobb a Turingnál. Mert tuti jobb lesz, Vega is akkorát ütött, hogy Jensen beijedt és a Poor Voltát ki se adták gamingre, rögtön Turingot kellett hozni ellene.
-
pengwin
addikt
válasz
Devid_81 #39174 üzenetére
Szerintem elég sok átfedés lehet a két node technológiájában, vagyis tudják hasznosítani a 10nm-es felkészülés tekintélyes részét a 7nm-hez.
Viszont ha kihagyják a teljes termékpaletta átvitelét 10nm-re, akkor azzal megspórolnak egy csomó gyártáshoz kapcsolódó finomhangolást, tesztelést, ami egyébként sok pénzbe és időbe kerülne.Nem hülyék ám, biztos látják, hogy ezt kell csinálni, ha az ütemtervüket legalább nyomokban tartani szeretnék.
-
válasz
Devid_81 #39174 üzenetére
7 nm direkt erre épített gyárakban készül, nem a jelenlegi gyártósorok átalakításával egyenlőre.Elmelétileg régebb óta történik a fejlesztésük és beállításuk, de legalább ugyan olyan rég, mint a 10 nmé.
Azokat a gyárakat és gépsorokat eleve 7 nm és az alatti csíkszélre tervezték, erre adott állami támogatást is nekik Trump bácsi. -
válasz
Devid_81 #39145 üzenetére
Valószínűnek tartom, hogy Nvidia bemutat valami 7 nm cuccot ősszel ha jön a Navi kb a körüölre időzítve, hogy lelohasszák vásáslókedvet azoknak akik a navira várnak. Úgy gondolom a Turing 7 nm ( Ampere vagy nem tudom mi lesz a neve) lesz az igazán nagy előrelépés ezzel az architektúraval és azt szánják válaszul a Navira. Biztos nem lesz olcsóbb, de jelentősen gyorsabb lesz, ez szerintem most elkönyvelhető.
huskydog17 : Az nem lenne jó, félő lenne hogy AMD kiszáll akkor a DGPU ból.Valószínűleg első körben rájuk jobban veszélyt jelent az Intel féle kategória is, hisz gondolom nem 2080 TI sebességű kártyával nyitnak a kékek.
Ne legyen igazam, de simán bele tudom vizionálnia dologba hogy kék lesz a radeon márkanév, ha esetleg felvásárlás szóba kerül. -
Loha
veterán
válasz
Devid_81 #38782 üzenetére
GTX 1080 Ti -vel is csak a vásárlók szemszögéből versenyképes a Radeon VII...
A Ti -t kevesebb mint fele annyiból le lehet gyártani mint a VII -et, sőt még duplázott VRAM mennyiséggel (22-24GB) és butítás nélküli GPU -val szerelve is olcsóbban gyártható lenne, ha nem lenne az RTX széria és árversenyre kerülne sor...
-
Puma K
nagyúr
válasz
Devid_81 #38709 üzenetére
A tesztből világosan kiderül, hogy azok akik tavaly innen hardver apróról 147.000 Ft-ért hozzájutottak bolti garanciás, dobozos és patika állapotú Asus Strix OC, MSI Gaming X és EVGA SC2 GTX 1080 Ti-khez (összesen 21 db volt vegyesen) azok nagyon jól jártak
Akik meg 190.000 Ft alatt jutottak hozzá valamelyik jobb hűtéssel szerelt 1080 Ti-hez azoknak sincs okuk búslakodni
-
válasz
Devid_81 #38709 üzenetére
Hát ez a fordul a kocka a Turing ellen már nehézkes,mert ez egy elég modern hardver, szerintem sokszor jobban teljesít az új API-k alatt, mint a Vega, lásd PL Vulkan.
Tegnap néztem TPU-n az MSI most kiadott új verziós 2060 tesztjét, ez a kártya az új driverrel a tizenx játékból már a felében 1080 sebességű, vagy gyorsabb. Szóval sokat hozott főleg a pár napos driver a konyhára az RTX nek, de a Pascal is gyorsult.
Max gyártói támogatás által elert sebesség előnyt tud elerni mindkét gyártó. -
HSM
félisten
válasz
Devid_81 #38681 üzenetére
Pont ezaz.. Rátettek 3 batárvastag ventit 3 vékonyabb helyett. Így nem maradt hely elég lamellának, tehát a nagy ventiknek sok levegőt kell mozgatni ami értelemszerűen hangos. A logós marhaság is pont, legalább vették volna kicsit kissebb méretűre.
Az a szomorú, hogy tényleg nem sok hiányzott, csak kicsit alaposabb átgondolás, hogy egy szuper hűtést kapjon, az anyagot határozottan belerakták hozzá. -
válasz
Devid_81 #38614 üzenetére
AZ senkinek nem jó, ha egy cég értéke, pénze, tőkéje csökken, romlik,kevesebb jut fejlesztésre és beruházásra éppen ha kell, főleg egy ilyen zsugorodó piacon.
Attól nem lesz jó AMD nek ha NV gyengül, ne így érjen el eredmény. De ez igaz visszafele is vagy az IT piac bármelyik szereplőjére.
AMD nek is ez a 23 dolláros árfolyam a Crypto 55 höz képest egy jókora gyengülés nekik is jó volt ez az 1,5 év igencsak rendbe szedte őket anyagilag.
Arról abszolút ők tehettek hogy csődközeli állapotba kerültek egy Athlon 64 és egy 487xx kártya család után, amikor 50 % volt a VGA piacrészesedésük.
Olyan balfasz döntéseket hoztak, amitől még az átlag userek is fogták a fejüket, nem hogy a pénzügyi elemzők. tehát ez a szegény AMD csődközelén táncolt kizárólag a saját hibás döntéseik következménye volt.
Ez nem AMD fika vagy ilyesmi. ÉN úgy kedvelem Nvidiát hogy közben nem utálom a konkurenciát, de ezek tények amiket leírtam.Egyébként egyetértek veled,sok jót tett le AMD főleg most a CPU-k terén , de azért VGA-k terén Nvidia előrébb lépked teljesítményben folyamatosan, és ez AMD nek jó , mert igyekeznek kapaszkodni utánuk. Nem véletlenül feszelik agyon a kártyáikat. Szóval kell minden cégnek egy normális konkurencia,a gyengébbnek is, bármilyen furcsa is ez.
-
HSM
félisten
válasz
Devid_81 #38543 üzenetére
Az elődnél is csak beállítás kértdése... Már gyárilag is elég jó a perf/watt, ha nem tolod ki az égbe a TDP limitjét... [link]
Az Rx580 is hihetetlen takarékos tud lenni akár csak 100-150Mhz-el a gyári órajele alatt. Nem a GCN a bajok fő forrása szvsz, hanem hogy a csipek a komfortzónájuk feletti órajelen vannak gyárilag hajtva.
(#38545) TTomax: A kamra és a csövek elég vadak, de én is inkább vékonyabb ventilátorokat tettem volna vastagabb bordázatra.
-
válasz
Devid_81 #38521 üzenetére
Na ja csak elég benézned az Nvidia találgatósba lapozz vissza őszig és nézd meg hány AMD-s sírt ott hogy röhejes 700 dollárt kérni egy 2080 kariért, és hogy idióta minden RTX vásárló ,mert a pénztárcájával szavazzon az ember és mutassa meg hogy ez nem jó így. Most ezek a z emberkék remegő újakkal várják a radeon 7 előrendelhetőségét.
Hogy őszinte legyek röhejes, hogy el lehet adni kihasználhatatlan 16 GB rammal és 7 nmre ráfogva egy kártyát ennyiért, de az RTX re is ezt mondom. Se az RTX nem elérhető normálisan még ,de a 16 GB ram nem kell semmire, és így a 7 nm nem ér semmit, mert a kártya 300 wattot eszik, többet mint a hasonló teljesítményű 2080 vagy 1080 TI.amik 12-14 nm -n készültek. Közben persze ilyen kommenteket olvashatsz:[link]
mer ' 7 nm érted és megint 2080 Ti teljesítményt remélnek már, szóval tipikus álmodozás, miközben AMD is a 2080 hoz viszonyítja a kártyát.Egyébként ez a legdrágábban legyártott nvidia VGA sorozat valóban az eddigi történelmük során, mert a gyártási költségeken túl ki kellett bérelniük és tartósan átalakítani gyártósorokat TSMC től,mert eredetileg nem erre a NOD ra volt tervezve a Turing hanem a Samsung 10 nm gyártására.
Persze ez mellékes a mi szemszögünkből, de az szinte elkönyvelhető, hogy kevesebbet keresnek rajt, mint a Pascalon kártyánként. A minőségi problémák miatt is , ahol minden egyes csere darab amit biztosítanak a vásárlónak, nekik eredetileg új eladott példányt jelentene bekalkulált haszonnal. Ezért okoz gondot nekik is a sok minőségi probléma, persze a megítélésen túl. -
-
törölt tag
válasz
Devid_81 #38512 üzenetére
Ebben az a nagyon durva hogy amíg más vajúdva megszül egy fejlesztést nekik halomra van egy csomó amivel nem tudnak mit kezdeni mint az optain vagy csak felvásároltak valamit mert nem akarták hogy a fejükre nőljön
Kicsit olyan ez mint a tény hogy van akinek már le van védve a kvantumszámítógép... haggyad már majd ha Arnold visszatér a vászonra max akkor lesz olyan
Mindenki lehozza a felső kategóriája fejlesztéseit, amd I/O-t ,nv tensort hozta, szerintem a következő a nagy teljesítményű tárhelyek lesznek a kártyán Na de ők válogathatnak az a nem mindegy -
-
PeTeR_33
tag
válasz
Devid_81 #38346 üzenetére
Gyűlölöm a garanciális ügyintézéseket.
Nem tudom neked másképp megfogalmazni.Egyszerűen van egy ilyen fóbiám.
Látom,hogy sok 2080Ti,2080,2070 hullik el.Nem csak PH szinten hanem globálisan
És ami a legrosszabb konkrétan az sem világos,hogy mitől.Szeretném minimálisra csökkenteni annak az esélyét,hogy hibás kártyára fussak rá.
A másik dolog az,hogyha ténylegesen elég nekem egy 2060 Full HD felbontásra akkor miért is adjak ki 30-40ezer forinttal többet egy 2070ért?
-
Egon
nagyúr
válasz
Devid_81 #38261 üzenetére
Nekem a sokak szerint tömegesen elhulló, 512 MB-os 8800 GTS-em a mai napig tökéletesen működik az egyik barátom gépében (pedig már bőven elmúlt 10 éves az a kártya) - lehet hogy van köze hozzá a márkaválasztásnak (Giga volt), és az egyedi AC hűtésnek...
Ellenben a nagyontutkó BBA Ati 9700 Pro-m (az első és az utolsó Ati kártyám), egy fél évvel az eladása után elhalálozott...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest