- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Devid_81
üzenetére
Valószínűnek tartom, hogy Nvidia bemutat valami 7 nm cuccot ősszel ha jön a Navi kb a körüölre időzítve, hogy lelohasszák vásáslókedvet azoknak akik a navira várnak. Úgy gondolom a Turing 7 nm ( Ampere vagy nem tudom mi lesz a neve) lesz az igazán nagy előrelépés ezzel az architektúraval és azt szánják válaszul a Navira. Biztos nem lesz olcsóbb, de jelentősen gyorsabb lesz, ez szerintem most elkönyvelhető.
huskydog17 : Az nem lenne jó, félő lenne hogy AMD kiszáll akkor a DGPU ból.Valószínűleg első körben rájuk jobban veszélyt jelent az Intel féle kategória is, hisz gondolom nem 2080 TI sebességű kártyával nyitnak a kékek.
Ne legyen igazam, de simán bele tudom vizionálnia dologba hogy kék lesz a radeon márkanév, ha esetleg felvásárlás szóba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BMW topik
- Le Mans Ultimate
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Közös alapokra helyezte az FSR-t és a PSSR-t az AMD és a Sony
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest