- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
Cseneles #30478 üzenetére
az oke, de a sima leghuteshez kepest nemigazan nyersz vele teljesitmenyt, legalabbis keveset a befekteteshez szamitva. zaj/hofokok az tiszta sor termeszetesen. igy ertettem. na majd a kovetkezo generacional remelejuk nem lesz ilyen hard limit mint az 1xxx/2xxx szerias prociknal
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Cseneles #30331 üzenetére
Teljesen jó a 3466CL14 , efölött már úgysem gyorsulna tovább a fabric sem (vagy csak nüansznyit)!
(#30328) Sdi: Köszi a def mérést!
(#30329) Johni5: Thx!
(#30332) rob5: Meg ha már úgy is a biosban jársz akkor sztem adj neki még feszt ahhoz a frekihez mégis csak 4,17GHz ami ezeknél kb a vége felé van (~4,2) ott meg már éhesek!
Viszont tényleg többre kellett volna kijönnie mint nálam!Több mint egy éve kap az enyém folyamat 1,4+V felett és elég jól bírja, ezidő alatt rengeteg tesztet kapott , nincs kímélve! Személyszerint nem hittem volna hogy elfut így lassan másfél évet, mivel csak köztesnek volt tervezve a Pinnacle Ridge-ig ,de így kihagyom azt a szériát és megvárom a nyári eresztést
Ezzel persze senkit nem akarok bíztatni hogy így használja főleg ha hosszabb időre tervezett a vassal!!
Úgymond csak egy jelzés felőlem a többieknek! -
Pro!Petya
addikt
válasz
Cseneles #30289 üzenetére
Szivesen
Egész jók az értékek, bár a írás-másolásban még egy kicsivel lehetne több , a latency még ami érdekes hogy miért lett 70. Mondjuk nem tudni mi minden futott a háttérben szval még okés is lehet
3466-ra adj neki majd 1,417-et nyugodtan. (azalatt nem tudtam én se stabilizálni). 1,1V soc is rendben van! -
subaruwrc
félisten
válasz
Cseneles #26554 üzenetére
újabb jó hír
a pinnacle rigde topikban ( ahova időközben át takarodtam az oda való kérdésemmel ) is azt mondták hogy lehet a lap illetve a rajt használt ITE chip a ludas
nekem játék alatt egyelőre nincs problem.
lehet vissza sírom még a nem megkedvelt gigabyte 370x lapomat
-
Márk
senior tag
válasz
Cseneles #23245 üzenetére
Érdekes.
Tudom egy indulás nem indulás, de az általam linkelt moddolt BIOS-t felrakva, egyelőre megszűntek a dupla indulások.
Nálam egyedül a ram van DOCP 3600 beállításon, a ram sebesség meg 3200 MHz-en, időzítés 16-16-16-16-36.
De nálam nem úgy indult duplán, mint nálad, hogy 2 másodperccel indítás után kikapcs, majd be, hanem amikor már elkezdte tölteni a Windowst, akkor simán kikapcsolt és úgy is maradt.
Most egyelőre ezzel a moddolt BIOS-szal úgy tűnik megszűnt.
Asus Prime X370-Pro.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Cseneles #22857 üzenetére
Őőő
1. Amire kell, felesleges volt nagyobb lap, mert minek..
2. Azonos beállításokról beszélünk, vagyis pl. ha beállítom 3.4-re (XFR off) fixen, akkor is ezt csinálja. Vagyis, azt a feszt sem lehet elérni vele, ami be van állítva. Függetlenül az órajeltől, ha lemegyek 3.1-re, akkor is. Sőt, 3.1-en LLC1-gyel elmegy 100W-ig, miközben LLC4-gyel 3.1-en ~60-70W között ingázott IBT alatt.
3. Ha mindent auto--n hagyok, akkor érdekes módon lemegy a fesz 1.15V-ig, kézzel viszont 1.3V a legalalja.
4. Előző bios-sal 1.1V-n ment a proci, 3.4-n, ~70W fogyasztással.Szerintem ennek semmi köze a throthling-hoz, csak spontán xar a bios, mint eddig is volt, főként azért, mert mondjuk az előző bios-sal minden frankón működött, csak a ramot nem lehetett jobban hajtani.
4+2 fázisnak 70-80W-t illene elvinnie.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Cseneles #22088 üzenetére
Elképzelhetőnek tartom hogy hiába az egyszálas mérés még a többi core-ra vagy szálra valami feladat még ki lehet osztva... kb mintha a CB valamilyen korlátot szabna ...
Nem sokat használtam az XFR-t , ezért innentől spekuláció részemről..
:
Ha az XFR működne (lehet másnál megy, kitudja) CB single alatt és valóban 4,1GHz-re boostolt core-al futna le akkor kb mindenki aki alapon használja 170+ felett kéne kapnia.
Viszont így alapon + XFR- on , átlag 160 körül kapnak a userek.
Akinél viszont az all core 4.1GHz-re van húzva ott meg is jelenik a többlet mert mindegy melyik maggal mér a program.
Szval vagy a magokkal kombinál a CB vagy csak nem engedi mesterségesen az all core speed fölé vinni azt az egy magot amivel mér Single teszt alatt.Más :Láttam többeket nem hagy nyugodni a biosok számozása..
Nem kell meglepődni Asus-nál a bios rev. számokon variáltak rajta , mint ahogy az agesa kóddal is amit kapnak. Emiatt ha új mikrokódot kapnak , akkor változik mind az X számjegy , ha csak az asus frissít, agesa változatlan akkor a meglévő növekszik.
Szval nem visszafele pörög az idő meg semmi egyéb spekuláció nem kell, hogy biztos rossz az eddigi ezért kapnak a userek régebbi verziót. (Az utobbi viszont igaz, csak nem asusnál) -
GFerr56
aktív tag
válasz
Cseneles #21961 üzenetére
Hay!
Bocs, de csak most értem rá válaszolni. Bemásolom ide a DRAM Calculator adatokat, ezek alapján töltöttem ki a bios-t, aztán próbálgattam a feszt levinni, sikerült 1.35V DRAM - 1.1V SoC értékkel, azóta is így megy. Igaz, én nem izzasztom IBT és társaival, de játékok és egyebek nem dobták el eddig, az AIDA pedig magáért beszél.
Üdv
-
GFerr56
aktív tag
válasz
Cseneles #21934 üzenetére
Hay!
Crosshair Hero ezt csinálta (két bios óta nem), amikor a RAM OC-al indult. Amikor alapon, 2133-on ment, azonnal indult, úgyhogy én bios-ra tippelek. Esetleg Cmos reset segíthet. Egy napig használtam ehhez a legújabb béta mikrokódot, amiben megjelentek a 66 MHz-es lépcsők, de semmi javulást nem tapasztaltam (sőt, már van újabb béta is, de ez azt árulja el, hogy nem igazán jók ezek...), ezért flashback. Ezzel a kóddal stabilan tudom használni 3466-on a memóriát 1.35V-on 1.1V SoC fesszel. Megy stabilan 3600-on is 1.39V-al, 1.15V SoC-vel, de semmivel nem jobb (bios-ra gyanakszom). A memória gyárilag tesztelve van 1.4V-ra a legmagasabb frekvenciáján, az összes többire 1.35V-van elégnek kellene lennie. Szóval nem erőltetem, amúgy is, egyszer el akarom adni a procit is, nem hajtanám szénné pár "pontért"...
Két mérés, amelyet 24/7-en készítettem (VCPU-1.286V max.):Üdv
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Cseneles #21605 üzenetére
Cseneles & rsanya87
Itt van akkor még akkor amire kíváncsiak vagytok :
Kezdésnek Bios Pstates
Itt a DID és VID -el kiszámolt feszek lehetnek magasabbak és kevesebbek is mint nálam (kb lényegtelen de meg kell adni , mivel az extreme tweaker alatt beállított fesz a mérvadó úgyis nálam a jelenlegi bios-al + a custom windows powerplan-al)
Ez minden lapnál másképp van sőt még azonos lapon belüli biosok között is vannak eltérések ebben.
Szval jah, nesze semmi ...Windows-os powerplan unlock linkje Ebben a hsz-be van.
Jó hogy a 2 kattintásos módszerrel kipróbáltátok a fesz - freki kombóm , de a pontok azért kevesek mert a "körítés" nem lett hozzá beállítva...,
Igazából pont az volt időigényes mire biosban az "External DIGI+ Power Control" alatt minden a helyére került.
Hiába ugyanaz a tipusu a cpu-nk, szilikán belüli különbségek is közbeszólnak.
Elképzelhető hogy egy adott beállítás az nálam pozitiv irányba tolja az Oc-t míg lehet nálatok az nem lesz akkora hatással vagy esetleg negatívan befolyásolja a tiéteket. Ezért nem érdemes copyzni a bios beállításokat úgy am block! Viszont ki indulási pontnak tökéletes.Cinebench pontok:
2 kattintásos módszerrel 3200es safe timing ramokkal,cpu 4Ghzen, én is 1335CB körül kaptam mint ti.
Ezek után toltam még a cpu-n egy leheletnyit.(+50Mhz) és szépen kezdtem Digi+power control részt belőni. + ramokat 3466-ra .
Kék sávban levő mérések.Pár napra rá kijött az uj bios a lapomhoz.(Barna sávban)
Abban itt ott finomítottam a meglévő beállításaim.
Így jutottam el idáig hogy "alapon" 1380-körül kapok multiba, + 170-es single score-t.Most jön a csavar! Amennyiben a biosban van lehetőség bench módban indítani a gépet
(Perfomance Bias)
úgy elérhető az 1400 feletti multi score. (1600 - 1600X-el). De ahhoz persze már alap Oc-val is jóval többnek kell lennie mint 1330cb..(csak a multira van hatással , single score nem változik)
Piros keretben (Bench mode)
Zöld "alap OC"Prio-t meg ajánlom a programok pioritásának beállítására.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Cseneles #21605 üzenetére
Nekem akkor dobott annyit singlebe mikor alulfeszelve használtam (1,375V)
De a multi az akkor is többre jött ki olyan 1360-80 körül dobta.
Arra emlékszem hogy nagyon baxta a csőrőm hogy single nem volt meg kereken 170cb ezért nagyon rápörögtem
Ott kapott a cpu - ram feszt pluszba (+ az időzítések is feszítve lettek , de hogy mit húztam meg már pontosan nincs meg mert egyből bios update után estem neki tiszta lappal ,csak az alap infokat rogzítettem hogy beinduljon a vas ezen a frekin )A win az fullra levan pucolva,semmi felesleges microsoft és egyéb szemét. Ez rengeteget számít pontban.
A ramokat is optimalizáld futás előtt. A rendszer és a bench- stress teszt progik nvme ssd-n vannak.
Prio-val adj neki magas prioritást. -
Pro!Petya
addikt
válasz
Cseneles #21412 üzenetére
1,395V dram fesz , LLC4 , Biosban 1.41-el boostoltatom startra.
Soc 1,15V
Így van mikor ad neki 1,417-et is, de 90%ban tartja 1.4 alatt.
Használtam 1,375-el de instabil volt játékok alatt , annak ellenére hogy a memtest64 és prime blend 90 perc és 60 perc után se dobott hibát.
Itt a magasabb fesszel már nincs semmi anomália.hackeeeee mentsd a mostani profilod biosban , aztán ha nem jön ki a matek sehogyse akkor csak visszatöltöd a stabilt.
-
GFerr56
aktív tag
válasz
Cseneles #21404 üzenetére
Hay!
Ryzen DRAM Calculator. Pár naoja propetya85 kollega felrakta a linkjét, tutorial-al. A Thaiphoon Burner-el kiolvasod az SPD-t (CRC
K...stb, Report gomb, át kell állítani, hogy nano -secundumban mutassa az értékeket, aztán Export (asszem teljes HTML dokumentum formátumban). Ezt a fájlt kell importálni a DRAM calculátorba, majd örömbodottáááá....
Üdv
-
-
Ragnar_
addikt
válasz
Cseneles #19440 üzenetére
"FYI, if you enable Geardown, it will override your command rate and force 1T."
"1T + Gear down is MUCH faster than 2T."Ha a Geardown benabled akkor 1T-t állít be a lap. Szerintem próbáld meg kikapcsolni a Geardownt, ha be van kapcsolva, és úgy 2T-re a CR-t. Ha nincs bekapcsolva akkor passz. (az 1T+Geardown elvileg gyorsabb, mint a sima 2T, azaz úgy érdemes próbálni elvileg, hogy 1T+Gear Down disabled, 1T+Gear Down, 2T+Gear Down Disabled )
-
GFerr56
aktív tag
válasz
Cseneles #15939 üzenetére
Hay!
Így igaz, fiam is jelezte. A 1701-es bios-al használja a C6H-t, megoldotta P-state nélkül, hogy a Vcore 0.4 alá is lemegy, a maximumot is be tudja állítani, az órajel pedig 1500-ra. A memóriák most már mennek 3600-on (bár még inkább 3466-on használja, mert majdnem ua. AIDA szerint - 3800 CPU-nál kb.58000-59000 read-write, egyedül a latency, ami jobb, befigyel 68 ns alá).
Üdv
-
Televan74
nagyúr
-
-
-
Simi37
őstag
válasz
Cseneles #15208 üzenetére
Hát 70 fok 1,5v fölött elég baráti
Radiba beletolom a klímát és annyi sem lesz
Én most ibt stabilra akarom a procit de lejjebb fogok adni az órajelből szerintem
Rajtam tuti segítene a víz. Konkrétan az egész hűtő tök meleg meg tudom fogni de attól még rendesen forró szóval egyértelműen a kapacitása kevés a hűtőnek. De most nincs keret egy noctua d15 csodára vagy egy játékvízre.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Cseneles #15101 üzenetére
az lehet, hogy a 2666 cl14 gyorsabb, viszont a ket ccx kozotti kommunikacio ezzel az egyik ccx atnyulasa adatatert a masik ccx cacheba meg 2800-on gyorsabb. amit bukunk a reven, nyerjuk a vamon.
en mar vegigzongoraztam a 2666 -ot 16-17-17-36 megy, >=0.95 soc feszultseg mellett, lista vege. -
válasz
Cseneles #14695 üzenetére
Próbáltam a cpu soc-ot (Auton volt és úgy 1.10v -ot mutatott 3066 -os Frequency beáll. alatt) és Manual 3066 -on volt (D.O.C.P -vel) most nem próbálkozok, nehéz hét van mögöttem.
Jó éjt !
Azért ötleteket még várok a 3466 -os érték eléréséhez egy 3400 as RAM KIT esetén (bár a 3200 -as érték sem akar menni)MD
L -
Szinyák
őstag
válasz
Cseneles #14495 üzenetére
annyira még nem nem drasztikus szerintem itt is meg nyugtattak . 100 fok alatt van akkor nincs probléma.
Mondjuk ez csak Prime alatt megy fel így semmi más nem izzasztja ennyire (LINX,IBT) se. Játékok alatt max : még ha 3h játszom egyhuzamban akkor is : 55-60fok max a VRM.Külföldi alaplap teszteknél is azt láttam , hogy : 60fok alatt kiváló, 70-90 elfogadható, és 90+ fölött kell aggódni ! ...
-
Szinyák
őstag
válasz
Cseneles #14492 üzenetére
Az nagyon jó . Akkor nálad a PCH temps a VRM . illetve épített vízzel hűtöd a kockát. És nem nagyon kapja a vrm a friss levegőt se. Nekem játék víz van. + fölül a házban két 14.-es venti 5v.-on (600-700rpm) szívja + hátul egy 14.-es a levegőt. 10 perc prime után el tudja érni a 87-89fokot is .. De gondolom azért az is közrejátszik mert én 8 magos 1700.-et hajtok az jobban meg tudja dolgoztatni a VRM.-et.
-
Omli85
őstag
válasz
Cseneles #14474 üzenetére
Minden mag fix órajel esetén a tapasztalat azt mutatja többnyire mindegyik Ryzen 3.7GHz környékén elvan 1.250-1.270v körüli feszültséggel stabilan és többnyire itt a váltó pont is.
A legtöbb kocka esetén 3.8GHz felett már elkezdik kérni a feszültséget ami használattól hűtéstől függően már nem biztos, hogy megéri. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Cseneles #14450 üzenetére
fingom nincs, mazsizd a tablazatot
-
Walter_White
senior tag
válasz
Cseneles #14416 üzenetére
Auton elhasal? - en szemely szerint eloszor ahogy osszerakom a gepet, tuningmentesen tesztprogikkal nekiesek. Majd mindennapos használat mellett 1-max 3 napig (de atlagosan 1 nap) mivel mar 1 nap alatt kijon ha valami instabil alapon is, (hibás valami) használom. Utána mehet a tuning (eloszor csak a procit tesztprogikkal- ha ott stabil akkor azt is par napig tesztelem 2-3- ha semmi anomalia, akkor johet a mem, es azzal is ugyan ugy. )
Felesleges mindet egyszerre, rogton. sokkal tobb idobe telik a teszt, mig kiderul mi a problema. -
-
-
Cseneles
őstag
válasz
Cseneles #14419 üzenetére
Kicsit az is fure ennel a ASUS ROG X370 Strix lapnal, h megadok manualon egy adott feszt de nem igazan azt kapom... VRM digi resznel kismilio lehetoseg par probat tettem de szinte barmi feszt adok meg full terhelesnel szinte mindig 1.2v korul kot ki a cpu. Valakinek otlete? A soc voltage azt neztem 1.2v-ig a D.O.C.P erre lovi be standard beallitasnak.
-
törölt tag
válasz
Cseneles #14414 üzenetére
ramnál a d.o.c.p.-t kapcsold be, és menni fog 2666 vagy 2800-on is. ha szerencsés vagy, akkor a 2933 is meg lehet. asus b350 lappal a kettővel ezelőtti bios-szal közel egy hónapig stabil volt 2933-on, de utána meggondolta magát. a mostani bios után is változatlan, úgyhogy egy ideje 2800-on használom.
-
nkmedve
őstag
válasz
Cseneles #3340 üzenetére
Én is 4K tévét használok a PC-hez, 55" kb. 1.5 - 2 méter távolságból nézem. Játékoknál ég és föld a különbség a FullHD és 4K között (FHD és QHD között is jelentős), főleg ha nincs jó minőségű AA. Az már más kérdés, hogy hány játékot is bir el a jelenlegi vas 4K felbontásban (nem sokat
). A táblázatot amit linkeltél nem venném annyira készpénznek, ezek a távolságok inkább filmeknél érvényesek ahol sokkal finomabbak az átmenetek (nem olyan recés).
Ez tényleg nagyon off, jó lenne ha az AMD Intel vita mellett nem lenne még egy FHD-4K vita is itt. -
törölt tag
válasz
Cseneles #3344 üzenetére
Az a baj, hogy az a beidegződés, hogy pc-hez használni nagy kijelzőt nem lehet, mert ugye íróasztal+stoki a kötelező. Pedig nagyon nem, csinálsz magadnak egy megfelelő szobát, kanapé+ állítható asztalláb magasító, hogy kényelmes legyen az egerezés, a kanapén meg heverészhetsz házimozizásnál és ha akarod 20cm ről is nézheted.
Elrendezés a lényeg.
-
válasz
Cseneles #3340 üzenetére
Te milyen messziről nézel egy monitort??? Én most 48cm-ről egy 24"-ost. Az ugyanaz, mintha 95-ről néznék egy 48"-ost. Tehát a táblázatod alapján is a 4k épp tökéletes. Az annál kisebb felbontásokaban a képpontok zavaróan láthatók. Csak FHD monitorom van, ami kiszúrja a szemem a képpontokkal.
Kb 80-90cm 24colos
Én ha nem 48-ról, akkor 35-ről, de messzebbről sosem, ha számítógép kijelzőként használom. Ha mozizok, akkor messzebb, de az meg ki a frászt érdekel, ez egy monitor, nem tévé.
-
R3plica70
aktív tag
válasz
Cseneles #2400 üzenetére
Igen, néztem a luzer manuált összeszerelésnél
A2-B2-ben vannak a moduljaim ahogy írva vagyon, ettől függetlenül szépen mennek 2666-on XMP-ben
(#2402) apa111
Megbeszéltük(#2403) Walter_White
Elképzelhető, nem találtam a manualban erre való utalást, de rendesen tönkretette az összeszerelési élményemet(#2405) stratova
Köszi az infótEnnyire nem olvastam utána a Ryzen lelkivilágának. De ezek szerint hasonlóan az Intel turbójához, a megadott gyári érték csak 1 mag (Ryzen esetében lehet 2?) esetében igaz. Ahogy terhelődik a többi mag, úgy veszi vissza az órajelet, R7 1700 esetében úgy néz ki hogy 3200MHz-ig.
(#2433) apa111
Köszi a teszteket, hálám örökké üldözni fog
Ahogy nézem, az alap beállításánál terhelésre 4 mag ment 3700 körülire és 4 mag csak 3200-ig.
A kézzel beállított érték 3600-nál OK, ennyit nekem is sikerül így kisajtolnom az Asrockból.
Viszont feltünt hogy HWInfo szerint neked is ilyenkor 1,55V-ot ad meg max. fesznek, viszont az ASUS programjában 1,329V-ot látok. Ez kézzel beállított fesz. részedről, vagy az alaplap ennyit adott éppen abban a pillanatban ? Változik ez az érték terhelés hatására az Asus monitorozó programjában ? Csak amiatt kérdezem, hogy mennyire lehet valós érték amit a HWInfo ad.Ahogy a 3600-as tesztet csináltad, úgy el tudod érni a 3,95-öt is ? Tehát az összes mag ennyire terhelődik ?
(#2437) BiP
Én szeretek tiszta munkát végezni, és nem egy előzőleg másik platformon szétszemetelt rendszerrel tesztelniAmúgy a tegnapi napon benne volt az is tesztjeim között, hogy image-ból visszaraktam azt a Windows verziót a gépre, meg régebbi Win 8.1-et is, és működtek
-
R3plica70
aktív tag
válasz
Cseneles #2397 üzenetére
OK köszi a tanácsot, egyelőre még várok olyan BIOS-ra amiben tudom állítani a feszt is és az órajel is annyi lesz mint amennyire beállítottam. Mert sajnos még ilyen nincs. Amelyik BIOS-sal csak CPU órajelet tudok állítani ott pedig 1,55V-ig feltolja a lap a feszt, ami tartósan nem tudom mennyire egészséges...
-
R3plica70
aktív tag
válasz
Cseneles #2390 üzenetére
Elképzelhető, de ha jól emlékszem valakinek Asus B350-e van ami csak 6 fázissal rendelkezik szemben az Asrock 9-cével, és mégis jobban tuningolható. Nyilván nem várom, hogy ugyanúgy menjen benne mint egy X370-ben, de többen elértek már jobb eredményt B350-es lapban. Erre mertem alapozni, hogy elég lesz egy ilyen is. 3800-al már kiegyeznék, sőt azzal is kiegyeznék, hogy ha stabilan turbózna 3700-ra az összes maggal. Túl sokat várok
(#2391) zzola
Én nem foglalkoztam ezzel a választás előtt,, bíztam benne, hogy az én RAM-jaim mennek benne a névleges órajelenNyilván ez a lista is idővel bővül majd ahogy lesz idejük tesztelni.
-
Vitka675
tag
válasz
Cseneles #1864 üzenetére
Igen, ezt már kitárgyaltuk más topikokban. Haswellről, skylake-ről, kaby lakeről váltani Ryzenre abban az esetben, ha csak az IPC és single thread érdekel, nem ésszerű, bőven kiszolgálnak. Ha viszont azonos, vagy alacsonyabb áron több magot szeretnél, mert a játékon kívül mást is csinálsz, akkor hajrá. Meg ha egyszer tényleg eljön a több mag/szál ideje... hátha...
-
Szinyák
őstag
válasz
Cseneles #1862 üzenetére
7700k.-t nem nagyon lehet megfogni játékokban és napi felhasználás során, főleg hogy hatalmas tartalék oc potenciál van benne elmondható majdnem minden példányról, hogy 5ghz benne van ott meg nem lehet már 3-4ghz versenyezni egy szálon meg főleg. . Ez legyen amd update előtt után mindegy .. ez így lesz. De munkára videovágás stb és a lényeg az ár ott meg nagyot alkotott az amd biztos .
Ha v.ki olcsóbban akkor jó gépet nem vitás amd.-t vegyen főleg , ha eltelik pár hónap és javítanak ezt azt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest