- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseneles
őstag
válasz
subaruwrc #26555 üzenetére
Probalj szerezni egy Samsung B-die chipes ram modult. Azzal nem lesz gond szinte biztosan barmelyik gyartotol. En 2 honapig probaltam stabilizalni a Corsair lpx 3000cl15 ramjaimat, barmilyen feszultseg es orajel mellett sikertelenul. Amikor azt hittemmar stabil egy het tokeletes mukodes utan jott a BS.....meguntam es csereltem. Azota nem volt hiba semanomalia kozel 4 honapja.
-
Cseneles
őstag
válasz
subaruwrc #26549 üzenetére
En memoria kompatibilitasra gyanakszom, lehet az asus nem szereri a predatorod hiaba alacsonyaz orajel. Nalam is volt hasonlo de ram csere megoldotta bar nalam ritkan game alatt is dobta a fekete kepernyot.
En G.skill tridentZ 3200cl14-re valtottam, ezzel egyszerre megszunt mindenfele anomalia! Ensem tudtam kikapcsolni csak ha lekapcsoltam a tapot. Nekem strix x370-f gaming lap van -
-
-
-
HavocS
senior tag
válasz
subaruwrc #878 üzenetére
A google-fordított perzsa teszt OC oldalán megragadott egy mondat:
"It should be noted during this study, the frequency of automatic overclocking feature called XFR no, because in order to use this feature flagship X370 chipset-based motherboard is required."
XFR nincs B350 chipseten? Ez eddig is így volt vagy csak nekem új?
Mindenesetre én elégedett vagyok az itt látott eredményekkel. Kíváncsi leszek a sima 1700 mit villant, játékban nekem bőven mindegy hogy 140 vagy 120 FPS-t bír, úgyis 60 FPS vsync-kel játszok, a single thread meg egyre kevésbé fog számítani, viszont renderelni baromi jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged