- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutSider17
senior tag
-
-
-
herrkoser
tag
-
-
martin66
senior tag
válasz
#57527808 #12291 üzenetére
Nekem szerencsére a qvl listában írotthoz képest korábbi verziós LPX Corsair ramjaim beton stabilan 3066-on mennek. 3200-on néha bootloopol, de remélem idővel azt is javítják
. Beállítottad az XMP profilt? A RAM-ra írt fesz és időzítéssel mennek, akkor is gond van? Nem bootol be?
-
-
martin66
senior tag
válasz
#57527808 #11065 üzenetére
ver 3.32
(pedig 2 hete vettem) és tökéletesen megy 3066-on. 3200-on néhány napig jól ment majd bootloopolt alap beállításon, de nem akartam vele szórakozni jó lesz a 3066.
(#11064) Pubszon
Jó lenen tudni, hogy mennyi ramot akarsz.
Érdemes az alaplap gyártó által megadott qvl listából válogatni, mert az abban leírt RAM-ok, a leírt frekvencián garantáltan működik.
-
törölt tag
válasz
#57527808 #10660 üzenetére
Végre sikerült orvosolni a problémát. 😊 Az volt amire Te is gyanakodtál. A hűtőm CO-s szóval félig passzív, csak 40 fokon kapcsol be a ventillátor. A deszkán van ilyen védelem valóban, és azért rinyált, mert nem érzékelte a fan működését 40fok alatt, szóval minden indításnál ezért dobott hibaüzenetet, kihúztam a hődiagrammot, hogy 0 fokon is pörgesse minimálisan így a probléma elhárult. Csak eléggé abszurd, hogy direkt AM4 optimalizált CO hűtőt vettem, és rinyál a BIOS, amikor jól működik, aki MSI deszkával rendelkezik simán belefuthat egy ilyenbe. De most jó minden. 😁
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
#57527808 #10037 üzenetére
Nem játszom vsync-rl. Az a fura hogy ezek a hibák Z170-es platformon nem voltak. Ezért gondolom hogy az AM4-es platform az oka, mivel semmi mást nem cseréltem a gépben csak alaplapot és processzort.
Este beteszem a 670-est...kiváncsiságból igaz van egy olyan érzésem hogy értelmetlen de erősebb másod kártyám nincs csak az meg egy 2 gb-os 960 ami tesztekben gyengébb mint a 670.
Omli85: a win az friss, a 3.95 GHz az beton stabil hiszen ráengedtem mindent amit rá kehet több órán keresztül. Kupróbáltam teljesen alapon is. Semmi változás.
-
pitiless
senior tag
válasz
#57527808 #9720 üzenetére
Én már láttam a Giga dual-bios rendszerét működés közben. Nagyon szépen visszarántotta a backupot. Mondjuk a backup biost is kellett frissíteni, mert ha valami gebasz van és olyan procid van, amit nem támogat a backup bios, akkor megint cumi van. Meg pont az @BIOS nem volt hajlandó frissíteni a lapomat, biosból meg ment.
-
törölt tag
válasz
#57527808 #8423 üzenetére
Alulfeszelt GPU-t azért ne hasonlítsunk normál kártáyhoz. Egyébként erről a kártyáról sok helyen olvasni, hogy nagyon melegedik. Nem is csoda, elvégre csak egy fing aluborda van rajta egy ventilátorral. 115 W TDP-re egy olyasmi cooler, amit az intel az 54 W TDP-jű procijaihoz ad. Semmi heatpipe megy egyebek.
A légterelőket még a Dragonban használtam a 6870-hez, ebben a házban nem.
-
HavocS
senior tag
válasz
#57527808 #8373 üzenetére
Nincs, de nem is ez a lényeg. Bekapcsolom az elosztót, felvillan a billentyűzeten a 3 led egy pillanatra, és itt vége. Hiába nyomom a power gombot SEMMI nem történik, mintha ki lenne húzva. Akár órákon keresztül is, egészen addig amíg nem veszem ki az alaplapi elemet és rakom vissza.
Szóval nem "nem bootol". Fel se pörögnek a ventik, ezért hívják "soft brick"-nek a jelenséget. -
ULPIUS
őstag
válasz
#57527808 #6712 üzenetére
Beszaras, akkor en meg idoben vettem tole...
Kar, h nem tudjak hatekonyabban szurni az ilyen gazembereket...
De szemelyes atvetelnel, h tud lelepni? Az elore utalas eleve felejtos minden palatformon reszemrol!
En amugy egy csajszitol vettem at, nem attol akivel elvileg leveleztem -
varmi2
nagyúr
válasz
#57527808 #5378 üzenetére
Válaszolok, amire tudok. Az xfrhez nem kell x-es lap, elég a b350 is. Azokat a gyári hűtőket nem tudod külön megvenni, max itt a ph!-n, ha valakinek nem kell. Az xfr-hez, csak x végű cpu, és jó hűtő kell. Elvileg bármilyen ddr4 rammal megy, csak a frekvencia kérdéses.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Fotó állvány eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest