- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robert1987
tag
Helyzetjelentés egy délelőttnyi fogcsikorgatás után:
Giga alaplap+Athlon+G.Skill ramok minden opcióval-> semmi
Giga alaplap+1700X+Vidkari+ramok-> semmi
Asus lap+Athlon+vidkari+ramok-> minden okAnnyi változott, hogy a hibajelző ledeknél már nem a procié, hanem a memórié világít.
Most az a kérdés, hogy tényleg ennyire háklis a memóriára (azt azért nem hinném)-mert így már felmerül az is, hogy akkor egyáltalán milyen ramot tegyünk bele?
A másik pedig az, hogy az alaplap gyárilag rossz és akkor vissza megy garanciába.
Szerintetek rendeljük meg bele a ramot, hátha azzal menni fog, vagy egyből küldjem vissza garanciába? -
komi77
senior tag
A FlareX-ek már nincsenek, helyettük G.skill Aegis KIT F4-3000C16D-16GISB kitt van. A proci hűtő is változott, most egy Cooler Master Seidon 120 van benn. A táp esetében éppen a Gigabyte van benn, próbaként. De ugyanez a helyzet a Thermaltake Berlin vagy a Zalman Zm-700 Tx esetében is. Gépház és vga nem változott.
-
apa111
aktív tag
Elég sokat vásároltam már tőlük ,99% - ban megbízhatók .Egyébként én is valami olyasmire számitok ,hogy 3733 - legalább a 3333 vagy 3466 is esetleg össze jönne ,bár nálad a 2700x -el nyilván több esélyed volt a memória kezelés miatt is
,de nem lehet tudni mit hozok ki belőle
ez mégis csak az első szériás rizs szem
-
apa111
aktív tag
Köszi az infót
én csak ezt találtam róla
ezek alapján és az alapján ,hogy van 2x4g kit 3000 mhz ami a 2200g -vel megy 3200 cl 16 -ba így arra számitok ennek is kell menni alsó hangon is a 3200 cl 14-t az r 1700 mellett és ha tuti lesz mellé ,akkor meg válok a 2x8g konszar 3200 kit -től ,egyben egy kicsit előre látóan várva a 3 szériát a rizsából, mert az tuti hogy a konszar végkép nem fog nagyobb frekin menni mint 3200 mhz .Most 3266 volt a max vele stabilan egy asrok x370 killer sli -ben ,de azt váltottam egy asus x370 pro lappal , az meg ment a kicsi gyereknek az r1400 mellé
-
용 Bob
senior tag
Az új alaplappal a chipset jobb hűtése is cél lenne, ezért is váltanék ATX-re. A nagyobb lapon, mivel nem takar a VGA, ezt néztem ki az SSD-re
-
-
Nekem Corsair van és most kíváncsiságból megnéztem, ver. 4.31 -s és a boltba ahol vettem, az lehetett az egyetlen példány, mert azóta nem kapható náluk.
Gyári XMP -vel megy gond nélkül a 3466MHz / CL16 1.35v -ez B-die Samsung-
A G.Skill -D-die Samsung volt- (3600MHz / CL16) után a Corsairt elégedetten használom. / G.Skill nem ment ilyen könnyedén...Modulokat nem akartam kivenni, így inkább le fényképeztem (nagy nehezen) a DIMM-be.
-
Piftuka
veterán
Köszönöm a választ és a tippet!
Azért 2x4-es változatot írjatok, legyetek szívesek, mert később a lapba tud még tenni egy másik 2x4-es kit-et.
Jut eszembe...
- A "G.Skill Aegis" az a modul, amit kifejezetten Ryzen-re optimalizált a gyártója?
- És mindenképpen 3000-es sebességűt érdemes venni?
(A Corsair modulokkal mi a probléma? Inkompatibilitás Ryzen platformmal? Vagy vacak minőség?)
-
hokuszpk
nagyúr
amikor kijon a gyarbol, az akkori legfrissebb bios van rajta. szegeny lap 3 honapot hajozik, aztan kitudja mennyi idot tolt el a kereskedelmi lancban a polcokon, mikozben megjelenik egy uj cpu.
Intel lapot is vettem mar ugy, hogy megneztem a tamogatott procilistat, de jo, 1.80 biosverziotol kezdve ott a kitalalt proci, v4.30 volt az utolso kiadott bios, nagy gond nemlehet. osszepattintottam, es nemment. megneztem a lapra ragasztott bios cimket: V1.30. aha. listahoz vissza, az a bios mit tud ? szereztem olyan procit frissiteshez es boldogsag. evvan.
-
Pintim....
tag
A 2. generacio igen tagas, le szukitened kerlek.
Amugy nem igazan erdekel a Huzasi lehetoseg a procin. Most jelenleg egy i5 6600k van nekem, Fel huztam az alap orajelet ami 3.5 ,fel huztam 4.6 ra, es hat nem erzek kb semmi valtozast a BF1 ben. ugyan ugy 100% on megy neha leugrik, gondolom ha nincs textura, terulet,hazban vagyok stb. De nem erek semmit vele, vissza raktam alap orajelre.
-
-
-
antikomcsi
veterán
De jó az, hogy a sok naiv bedobálja a terméket a kosárba, aztán lehet írni a magyarázkodó e-mailt?
Itt azért nem 1-2K különbségről van szó, senki nem fogja azt mondani, ha már megrendelte akkor maradjon.
Én mikor megláttam, rögtön érdeklődtem náluk, hogy ez valós e mert hihetetlenül alacsony az ár. Persze nemleges választ kaptam. De az oldal meg volt nyitva és ha azt mondják igen, rögtön ment is volna a kosárba. -
MaXX81
tag
Az a nagy helyzet, hogy olvasgatom különböző oldalakon a témát ezzel kapcsolatosan és azt írják a felhasználók hogy nem egyértelmű még a használati útmutatója sem. Aztán meg ebbe a Hyper családba van vagy 4 típus, na már most ebből 3-hoz kellett az upgrade kit, 4.-hez (turbo) már nem. És ahogy nézegettem kétféleképpen is fel lehet cuppantani ezt a csodát.
1. gyári cooler le, Hyper fel, és ilyen lenyomós/beakasztós megoldással fent is van, igaz ekkor függőleges lesz a légáramlás
2. alaplap kiszed, a hűtőhöz mellékelve van egy tartókonzol amit az alaplap hátoldalára kell felrakni, -arról nem szól a fáma hogy most a gyárit le kell e szedni vagy arra rárakni?...- és állítólag ezzel a módszerrel néz ki úgy a történet hogy vízszintes lesz a légáramlás.
De ez mind találgatás, a rendelést meg már lemondani nem tudom. -
MaXX81
tag
Hát most okosabb nem lettem. Cooler Masterék nem számoltak az AM4-es foglalattal mikor tervezték a hűtőjüket és utólag frissítettek rajta ami által fel lehetett pattintani már ryzen cpu-ra is viszont csak 90 fokkal elfordítva ami nem a legmegfelelőbb légáramlás szempontból ezért kitaláltak hozzá egy ilyen kis huncutságot amit külön kellett megrendelni. És akkor ráadásul nem látom kompatibilitási listán azt a típusú hűtőt amit én rendeltem mert turbo felíratott egyiknél se látok.
Ha egyik sem lehetséges marad az a verzió,hogy veszel másik CPU hűtőt. Persze, majd dobálózok 10-15e forintokkal és közben imádkozok hogy fel tudjam varázsolni az alaplapra, na nem, ezt a verziót gyorsan el is felejtem.
-
Remus389
veterán
engem is érdekelne egy 400-zas chipsetes PCI-os lap!
Nekem is hangkártya miatt, csak az én esetemben zsebbenyúlósabb a hangkártya csere!
Egy STX II nem olcsó, és az ami elfogadható az ST helyett!
Megértem hogy ki akarják végezni a PCI-t, de egy Asrocknak vagy Biostarnak eszébe juthatna hogy egyesek vennének ilyet
-
Kizártnak tartom, hogy egy Asrock B350M Pro4 lapot 15k-nál többért el lehet adni. Hiába garis még, ez az a sorozat, amiből nagyon sok hibás volt. Az enyém hibátlan, de ezt a típust csak nyomott áron lehet szerintem eladni a "piaci bizonytalanság miatt". Egy új mATX-es normális B450-es lap 29-31k, tehát már itt van kb. 15k bukó.
1600X-et itt az aprón már 47k-ért lehet kapni garanciával, tehát használtan jó esetben 40k-ért elmegy. 2600X 65k körül van újonnan. Itt van 25k bukó (minimum).
Szóval a 30-40k ráfizetés szerintem reális. -
pitiless
senior tag
Nekem két külön vásárlású HyperX kitem van (2 db 2x8 GB). Az egyik Hynix, a másik Micron chipes. A verzió számuk különböző volt. Kékhalált, instabilitást okozott a két kit együtt, így a Kingston support kicserélte az egyik kitet egy, a másikkal azonos verzió számra. Gondoltam, hogy akkor a chipek ugyanolyanok lesznek, de nem. Legalább a kékhalálok eltűntek, bár teljesen alap beállításokkal így sem megy (1.35 v kell neki 2400 MHz-en 4 modul esetén, plusz az IMC kapott egy nagyon pici pluszt).
-
hokuszpk
nagyúr
1x8 -at nem is neztem, de ha az ara nem tevedes, akkor ez jonak tunik.
-
Bounti
aktív tag
Pár pontatlanságra felhívnám a figyelmedet:
Nem B350M a hibás szériás Asrock lap típusa, hanem AB350M Pro4. És csak egy széria volt hibás.
A közvetlen környezetemben is van kettő amit mostanában rendeltek, és semmi probléma nincs velük, valószínűleg a hibás szériát már visszahívták.
Én egy ennél kicsit olcsóbb Asrock AB350M lapot használok, ezzel sincs semmi gond.
Persze aki elbizonytalanodott az AB350M Pro4 kapcsán, az ne vegye meg, de legalább pontosan ismerje meg, hogy melyikkel volt gond...
-
carl18
addikt
Igen tudom hogy nem erős
De ez csak átmeneti lesz én úgy se játszok a közel jövőben
írtam filmet nézni nettezni meg kisebb játékokra bőven jó. Például San andreas vagy Ps2 emulátor
Aztán a jövőben kap egy R5-1600/2600-at talán meg egy nextgen X50-X60-as kártyát és gagya van
Mivel nem kap dedikált GPU-t az A10 arra meg bőven jó az is hogy kihajta az R7 Saját GPU-t amit tartalmaz
Legfőként ez most platformváltás miatt csinálom, mert az 1155 foglalatba már a 3470-ről nem nagyon van már hova fejlődni. I7-3770 van de azokat meg ismét túlárazottak-30-35E a 3770 és csak egy 6 éves proci.
40E-ért már van kéz alól R5-1600 ami csak 6/12 szálSzeptemberben úgy is lehet megyek ki ausztriába, lehet az A10 már csak jövőre lesz lecserélve mert úgy se lesz idő használni
Nettezni filmet nézni meg bőven jó még az is jó még az is. I5-3470-et se használom most több dologra. .
-
Cathulhu
addikt
Neked kell letesztelni, neha meg is kernek ra. Ok annyit tudnak, hogy a gyar azt mondja az ujakkal mar nincs gond, igy kuldenek ujat.
Magyar bolton keresztul szerintem lassabb lenne ez a procedura, igy en egyaltalan nem bantam. Ahol lehet gyartoi garanciat ervenyesiteni, mindig azt valasztom, tapasztalatom szerint egyuttmukodobbek es gyorsabbak a gyartok.
Elvileg mar az ujabb elso generaciosoknal sem all fenn, TR-nel, Epycnel es Pronal pedig egyaltalan nem.
Igen, kernek masolatot a szamlarol valamint a proci szeria- es tipusszamat is.
-
Cathulhu
addikt
Igen, en 2-t is kuldtem vissza, de aktivan hasznalok linuxot es azon belul gcc-t, ezert szamomra ez kifejezetten fontos volt. Ha te nem, akkor nem feltetlen eri meg a macerat. De ha mindenkepp tokeletes rendszert akarsz, akkor
1) leszedsz egy live linuxot (mondjuk ubi 16.04, 17.04, 18.04)
2) boot utan kiklonozod ezt a repot [link]
3) elinditod a kill-ryzen.sh-t es figyeled eldoglik-e (32 GB RAM kell hozza, ha hamarabb elfogy a RAMod, mintha eldoglene, akkor nem tudod tesztelni)
4) ha rendszeresen elhal segfault-tal meg RAM es CPU OC nelkul is, akkor irsz az AMD-nek [link]
5) ok par kerdezz-felelek utan (teszteld le igy, teszteld le ugy, kuldjel kepet a hutesedrol, stb) jovahagyjak a cseret
6) kapsz egy cimet es egy DHL szamot, ami alapjan kirendeled a futart atadod neki a CPU-t az meg 1-2 napon belul megerkezik hollandiaba a cimre, ahol bevizsgaljak, es kuldenek neked cseret. Mar csak utolagos csere van, igy ezt az idoszakot proci nelkul kell kibekkelned -
hokuszpk
nagyúr
pasztabol mindig keves kell.
ugye az oskorban az volt a mondas, hogy a legjobb a hoatadas akkor, ha a fem a femmel talakozik azaz a huto kozvetlen ul a procira. a pasztazast azert talaltak ki, mert az os keramiatokozasu 386/486/pentium vagy eppen a mar femkupakos p166 mmx kupakja se volt eppen egy csucs finommegmunkalt felulet, nem is szolva a korabeli bordak aljarol. nem volt tokeletes az erintkezes, legbuborekok maradtak proci hoatado felulete es a huto kozott. viszont a levego rossz hovezeto, na erre talatak ki, hogy a levegot csereljuk valami jobb hovezeto anyagra, mert azzal javthato a helyzet.
ha a huto es a proci osszeragadt rogton a kenes utan, akkor az ket dolgot jelenthet :
1. tokeletesen sikerult pasztazni, es gyakorlatilag vakum van
2. tul sok a paszta)
-
SECTORnooB
addikt
Különbség a platform és egyáltalán nem garancia az,ha ment Intelbe akkor Ryzenbe is fog a 3000CL15 V5.30 alatt.
Bő egy éve fellett ez énekelve az albumra, persze sokan figyelmenkívül hagyják az ajánlásokat ezek után meg jönnek flémelni.
Ryzen esetében páros időzítés (CL14-CL16) és minimum 2933Mhzs kit javasolt az optimális teljesítmény érdekében.
Szerintem abszolút nem nehéz ezeknek a kritériumoknak eleget tenni. -
snpetit
aktív tag
5.6-os verzió nem is fut rendesen, indulásnál figyelmeztetést ír, SPD információt nem tudja kiolvasni.
Itt az SPD oldal, hol látszik a gyártó?
Memória modul tulajdonságai:
Modul neve Patriot Memory 2800 C16 Series
Sorozatszám Nincs
Modul mérete 4 GB (1 rank, 16 banks)
Modul típusa Unbuffered DIMM
Memória típusa DDR4 SDRAM
Memória sebessége DDR4-2133 (1066 MHz)
Modul szélessége 64 bit
Modul feszültsége 1.2 V
Hibafelismerési módszer Nincs
DRAM Stepping 00h
SDRAM Die Count 1
Memória időzítések:
@ 1066 MHz 16-15-15-36 (CL-RCD-RP-RAS) / 50-278-171-118-6-4-6-23 (RC-RFC1-RFC2-RFC4-RRDL-RRDS-CCDL-FAW)
@ 1066 MHz 15-15-15-36 (CL-RCD-RP-RAS) / 50-278-171-118-6-4-6-23 (RC-RFC1-RFC2-RFC4-RRDL-RRDS-CCDL-FAW)
@ 1018 MHz 14-14-14-34 (CL-RCD-RP-RAS) / 48-265-163-112-6-4-6-22 (RC-RFC1-RFC2-RFC4-RRDL-RRDS-CCDL-FAW)
@ 945 MHz 13-13-13-32 (CL-RCD-RP-RAS) / 45-246-152-104-6-4-6-20 (RC-RFC1-RFC2-RFC4-RRDL-RRDS-CCDL-FAW)
@ 872 MHz 12-12-12-29 (CL-RCD-RP-RAS) / 41-227-140-96-5-4-5-19 (RC-RFC1-RFC2-RFC4-RRDL-RRDS-CCDL-FAW)
@ 800 MHz 11-11-11-27 (CL-RCD-RP-RAS) / 38-208-128-88-5-3-5-17 (RC-RFC1-RFC2-RFC4-RRDL-RRDS-CCDL-FAW)
@ 727 MHz 10-10-10-24 (CL-RCD-RP-RAS) / 34-190-117-80-4-3-4-16 (RC-RFC1-RFC2-RFC4-RRDL-RRDS-CCDL-FAW)
Extreme Memory Profile v2.0:
Profil neve Enthusiast (Certified)
Memória sebessége DDR4-2800 (1400 MHz)
Feszültség 1.20 V
Javasolt DIMM per csatorna 4
@ 1400 MHz 16-18-18-36 (CL-RCD-RP-RAS) / 54-365-225-155-8-7-31 (RC-RFC1-RFC2-RFC4-RRDL-RRDS-FAW)
@ 1313 MHz 15-17-17-34 (CL-RCD-RP-RAS) / 51-342-211-145-8-6-29 (RC-RFC1-RFC2-RFC4-RRDL-RRDS-FAW)
@ 1225 MHz 14-16-16-32 (CL-RCD-RP-RAS) / 48-319-197-135-7-6-27 (RC-RFC1-RFC2-RFC4-RRDL-RRDS-FAW)
@ 1138 MHz 13-15-15-30 (CL-RCD-RP-RAS) / 44-296-183-126-7-5-26 (RC-RFC1-RFC2-RFC4-RRDL-RRDS-FAW)
@ 1050 MHz 12-14-14-27 (CL-RCD-RP-RAS) / 41-274-169-116-6-5-24 (RC-RFC1-RFC2-RFC4-RRDL-RRDS-FAW)
@ 963 MHz 11-13-13-25 (CL-RCD-RP-RAS) / 38-251-155-106-6-5-22 (RC-RFC1-RFC2-RFC4-RRDL-RRDS-FAW)
@ 788 MHz 9-11-11-21 (CL-RCD-RP-RAS) / 31-205-127-87-5-4-18 (RC-RFC1-RFC2-RFC4-RRDL-RRDS-FAW)
Memória modul jellemzői:
Monolithic DRAM Device Igen
Thermal Sensor Nincs
Memória modul gyártó:
Cégnév Patriot Memory
Termék információ https://patriotmemory.com/product-category/computer-memory -
popaz
csendes tag
Sziasztok, leszűkültek a választások, ezekre a 3200 mhz 32 Gb kitekre.
F4-3200C15D - 130e~ PCX 3 év garancia
F4-3200C14D - 120e Itt hardverapró, papírok nélkül (újonnan 150e körül)Megéri szerintetek a papírok nélküli gyorsabbat venni, sokat számít 14 timing a 15-el szemben?
-
apa111
aktív tag
5 hónapja van nálam egy ASROCK X370 KILLER SLI semmivel sem jobb ,mint az előtte használt ASUS PRIME LAP ,egy R1700 mellett használom 4ghz -n mindkettőben ennyi az elfogadható vége ,ami azt jelenti hogy még egy kis 50-75mhz rá mehetne ,de az már nagyon fel rántja a cpu feszt .Ramokkal mind kettőben meg volt a 3200 mhz 2x8g konszar rammal ebben is egyforma.Ami különbözik az is az ASUS javára az nem olyan válogatós a ramokkal ,5 féle ram volt benne ki próbálva mind ment stabilan ,még most is megy benne egy 2200g mellett 2x4g team group 2400 mhz ram ,ami a leg újabb biossal már 3066-n megy .Asrock lapban egy ram páros nem is indult el valami jés w és a team group csak 2800 ig megy ,kingston 2x8 g 2133 ram ASROCKBAN 2600mhz -ig ment stabilan ,ASUS lapban egy r1400 mellett 2800-n megy stabilan kb 5 hónapja és még csak fel sem raktam rá az új 4011 biost még csak 3806 van rajta.Nekem így ,hogy van x370 vs b350 azt mondom szinte semmi különbség ,persze egy x370 csúcs lap az más tészta .Még annyi a bút idő is gyorsabb az ASUSNÁL.Én továbbra is azt mondom ne cserélje le főleg nem arra a lapra amit írt a koléga ,MEGBÁNTANI NEM AKARTAM SENKIT ezzel az útolsó mondatommal .
-
ngabor94
tag
Kössz a tippet, de a fő kérdés még mindig áll. Mi van ha nem támogatja? A ripjaws-t csak az ára (28k) miatt néztem. B terv kétezerrel többért a hyperx fury, ami tuti támogatott. C terv a szintén támogatott ripjaws 2666 csak más helyről, szállítással fury ára. Ha cl16-ot is nézek, akkor 26k crucial ballistix sport 2400 vagy 30k corsair vengeance lpx. Utobbi kettő viszont megint kérdéses qvl-ben.
-
Lacesz88
tag
Ebben nem értünk valószínűleg egyet de ez nem baj
Szerintem a 8400 jóval jobb proci mint a 6500. legalábbis a legtöbb tesztben hozza a 6700/7700 talán még a K-sok szintjét is. Ezért is nem akarok csak procit cserélni 6700/7700-re mert ha már annyiért procit veszek akkor az egy 8400 lenne ráadásul az új és 0 km-es a 6700/7700 pedig csak oemben és gari nélkül jöhetett volna szóba ki tudja miféle előélettel. Boltból még nettóban sem éri meg.
i7-8700 számomra előbb felesleges váltás lévén, hogy ameddig csak egy gtx1060-am van teljesen mindegy hogy i5-öm vagy i7-em van. Ugyanez a ryzen vonalon. Ezért is kérdeztem, mi az ami közel az i5 6500 teljesítményt tudja.
de nem is azért akarok váltani mert feltétlen erősebbet akarok, hanem azért mert nagyjából ingyen tehetem meg az újabb és időtállóbb rendszerre, amibe a későbbiekben bármilyen irányba fejleszthetek tovább. Ez akkora Istenkáromlás lenne?Alaplapot a ryzennél is váltanom kell, de azt úgy néztem szintén kb 1-1ben teszem meg mivel nettóban vásárolok. de legyen csak mondjuk 10 ezer Ft ráfizetésem össz-vissz a lap+proci cserével. Cserébe viszont időtállóbb a rendszerem, jól fejleszthető, akár 6-8 magra is a későbbiekben, viszont ha nem váltok könnyen lehet hogy pár hónap múlva 20ezret sem ér a procim amit most még talán el lehet adni 30 körül. Akkor még drágább lesz egy esetleges platformcsere.
És továbbra is kitartok, hogy szerintem az intel 8gen kényszerlépés volt, ebből fakadóan vannak is gondok vele, nem tudok középkategóriás lapot venni, mert abban hiába megy a 8400 szépen, ha egyszer majd bele akarnék tenni mondjuk egy 8700-at nem lesz jó a lap hozzá hacsak nem megoldják bios frissítéssel a problémákat. De erre meg nem lehet igazán alapozni.
Ezért szemezek a ryzennel. Ahol szintén azt gondolom hogy az igazi gamer ryzen a 2xxx széria nem pedig az 1xxx, így abból vennék valami kisebbet csak átmeneti megoldásnak addig ameddig a 2300x, 2500x, 2600x elkezd jó áron menni. ugyanis biztos vagyok benne, hogy valamelyik ezek közül a brutál jó ár/érték arányú 8400 ellen fog árban és tudásban is menni. legalábbis ez az én véleményem. De lehet rosszul gondoltam végig a dolgokat és hagyom a fenébe az egészet -
SECTORnooB
addikt
QLV lista egy iránymutató, nem kőbevésett szabály. Első generációs Ryzenek 2400-as JEDEC szabványt alkalmaznak, tehát akkor lehet bármire is hivatkozni ha egy 2400mhz-s modul nem megy a nativ frekvenciáján.
A második generáció már 2933-es JEDEC szabványt alkalmaz, ergo ha itt a 3000mhz-s kit nem megy 2933mhzn akkor lehet bármilyen problémára hivatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Konteó topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest