- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feriboy2
aktív tag
válasz
DudeHUN #28669 üzenetére
azt úgy értettem, hogy csak a hátsó venti volt lekapcsolva a többi ment. próbálkoztam mindenféle venti kombinációval, sebességgel stb. érdemi változást nem hozott egyik se.
a vrm bordákat "megrángattam" óvatosan, de masszívan rajta van meg se moccan.még arra gondoltam, hogy megpróbálok a hőcsövek tövéhez tenni valahogy egy ventit [link] hátha oda fér valami pici
szélirányből nem tudok neki adni levegőt, ramok blokkolják.
vagy a brocken ventijét átteszem a hátuljára, aztán hátha tudok az elejére fogatni ferdén egyet, hogy befújjon aláha nem tudom megoldani, legfeljebb nem tuningolok és kész (no meg kidobtam 10 ezret a brockenre
)
-
-
Pro!Petya
addikt
válasz
DudeHUN #21113 üzenetére
Szia!
Igen , minden Hero lap ezzel a chippel van szerelve, sőt elég sok lap még ezen kívűl, azért is osztottam meg.
ez az ingadozás érthető pl idle állapotban ahol 25-31 kok között ugrál. Ez minden ilyen chipnél van, nem opcionális vagy kikerülhető esetlegesen szerencsévelMaga a chip tulajdonsága ilyen. Ha ezzel van szerelve akkor van , maximum a monitorozód lekérési intervalluma ugy esik mikor megközelíthetőleg ugyanazt a fokot mutatja.
Legfőképp magas OC-nál , magas Vcore fesznél jelentkezik , de sokak panaszkodtak több forumon akik alapon használják hogy itt is van.
Terhelés alatt kissebb a szórása."The readings from the Super I/O chip have an error of +/- 22mV. This means you might see for example DRAM Voltage reading 1.375V instead of the 1.400V set. It's a readout error, not an actual error. If you measure the voltage with a DMM it's will be very close to 1.400V. SIO readings are what you're seeing in BIOS and AiSuite, or under "CROSSHAIR VI HERO (ITE8665E)" in HWInfo. The most accurate CPU Voltage reading will be from SVI2 TFN which is reporting the voltage the VRM controller is seeing."
-
AtHoS
nagyúr
válasz
DudeHUN #10879 üzenetére
"As we can see in the image below, the X370-F Strix comes with the same AM3+/AM4 mounting holes as the CrossHair VI Hero and a similar design for PCIe lanes and storage options, though the Strix does come with a different power design that looks like it has fewer phases" [link]
Ott vannak az AM3-as furatok ezen a lapon is
Szerk.
Mennyiért sikerült beszerezni?
-
varmi2
nagyúr
válasz
DudeHUN #10877 üzenetére
Az összes am4 lapra vonatkozik. Csak azon am3 és hasonló hűtőket lehet feltenni am4re, aminek nem kell leszerelni a gyári műanyag keretét, és azon lévő műanyag karmokba kapaszkodik. Remélem érthetően írtam le. Mert maga a fúratok, máshol vannak, mint az am3nál. Talán van olyan lap, aminél megtalálható mind a két furat, úgy rémlik. De nem tudom, melyik az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Mozilla Firefox
- LEGO klub
- Minecraft
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest