- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
kettővel DUAL módban már kevésbé lenne sikeres? mert írva volt korábban,hogy esetleg fagyás is lehet mert nem kompatibilis vele?
lehet,hogy megkéne néznem az alaplap supportját,hogy szerepel benne? nbár az,hogy 1 modullal tesztelik-e a gyártók létezik ilyen?vagy a puding próbája az evés?
Asus lapra gondoltam amit vennék.
Az MSI-re sok a panasz,a Gigabyte-ra nem tudom,az Asrockra meg nem írnak.
-
apa111
aktív tag
Stabilnak stabil csak érdekelt volna ,miért? Egyépként nálad mi a helyzet? Minden flottul megy? Ramok maradtak 2666-on ,vagy esetleg próba volt nagyobb frekin?M2 ssd -n van a rendszer? Ha jól láttam ugye az is van,és mennyire hajtja ki az 1060-ast ? vagy az is friss vétel volt.
-
apa111
aktív tag
-
-Gabesz-
senior tag
Megnéztem mindkét tesztet, érdekes módon ugyanaz az oldal készítette őket.
Tehát aki gyengébb VGA-t tervez, (mint pl. az első tesztben a GTX970) az nem marad le semmiről Ryzennel, mert 7700k-val sem lenne előrébb (egálban vannak), viszont aki 1080-assal tervezi a jövőt, annak jobb választás a 7700k? Érdekes.
Nem értem milyen konkrét oka volt, hogy a játékos tesztet gtx970-essel készítették? -
Televan74
nagyúr
Az én süket füleimnek meg a Panasonic fülesemnek jó az, ami a Gaming Pro -n(ALC892 Codec) van.Aztán később ha nem elég jöhet akár egy ilyen is. CREATIVE Sound Blaster Audigy Fx
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest