- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
falijja #42199 üzenetére
Igen, én is annyiért vásároltam. Emlékszem még amikor 68 ezertől indult újonnan a 3gb os 1060, havernak meg 156 ba vettünk 1070 Strix OC-t. 100 rugóért meg kereken volt már 1060 6gb strix.
A régi HD 7970 esem meg már 25 ezer forint felé kacsingott. Most 38-45 között vannak.
-
füles_
őstag
válasz
falijja #41788 üzenetére
Én egy régi alaplappal jártam így, valahogy sikerült letörnöm róla egy kondenzátort. Elvittem egy számteches szaküzletbe, ott forrasztottak rá egy hasonló specifikációkkal rendelkező kondenzátort, azóta is hiba nélkül működik.
Szerintem nem lesz gond a kártyáddal sem. -
Chrys_
addikt
válasz
falijja #41782 üzenetére
Úgy látom, feliratozva vannak, a 470 pedig szerintem nem kód, hanem egy valós érték (tipikus a 470 stb.), csak a nagyságot kelll hozzá ismerni (pF, nF). Ezt egy szervizes elég gyorsan ki tudja deríteni. Egyáltalán nem lehet drága, a munka vele meg 1 perc
De persze garanciát nem ad majd arra a szervíz, hogy a kártya működni fog.
-
falijja
őstag
válasz
falijja #41781 üzenetére
Na megvan a gond.
Ez a kis kondi letört valahogy róla, a gépben találtam meg alul.
De mivel én abszolute nem értek hozzá, így holnap felkerül szvsz az apróra.
Pedig tökéletesen megy elég sokáig( csak játék alatt jön elő, ott is elég soká), csak mikor gondol egyet, akkor gatya.
Szerintetek mennyi lenne a reális kérni érte..? -
Habugi
addikt
válasz
falijja #41776 üzenetére
Korábban azt írtad Alt & Tabra nagyon hamar előjön, a többiek ötletelése mellett még egy olyanra is gyanakszom, miszerint a vRam full órajel --> Idle (& vica-versa) váltás okozza/hatja a galibát.
Érdemes lenne megpróbálnod egy olyat, miszerint fixálod a vRam órajelet h sose eshessen Idle állapotba.
Példának okáért egy custom felbontás vagy egy második kijelző kártyára való rádugása segíthet ebben.(Megjegyzem nem tudom hogyan kezeli/tekinti a Winfos/driver ezeket a magas képfrissítésű kijelzőket, elképzelhető hogy a 120Hz okán alapból nem is létező dolog nálad vRam szinten az Idle órajel.., nyilván ezesetben amit írtam az sztorno mert tudjuk h nem segít, vagyis nem a váltás okozza a galibát..)
-
Chrys_
addikt
válasz
falijja #41770 üzenetére
Valami hasonló jelenség lépett fel nálam is. Eyeinfinity-ben és akkor, amikor az Assetto Corsa menüjéből be akartam lépni egy szerverre. De a 3 monitor közül csak a jobb oldali produkálta ezt, a másik kettő fekete képet adott. Sajnos nem emlékszem, melyik portról volt meghajtva. Inkább meghirdettem a kártyát, nincs kedvem ezzel szarakodni, most egy GTX1080Ti van a gépben (ennél meg a surround mód -- > extendend mód váltás béna, 2 monitort lekapcsol, csak 1 marad aktív, mindig manuálisan kell újra beállítani, a régi automtizáló megoldások meg már nem működnek rendesen. De mindegy, ma vagy holnap megérkezik a 35" 21:9 és bye bye surround
).
-
TeeBee73
veterán
-
colossal89
tag
válasz
falijja #39793 üzenetére
Átnéztem a kérdésed utáni válaszokat, ezek szerint a micro laggok előfordulhatnak ha kifut a keretből. Ez elég szomorú. Én úgy érzem megvárom a vegát, ezek után.
Ghoula Konkrét adatokat én sem olvastam pontos paraméterekre vonatkozóan. Csak a tényekre hivatkoztak amd-nél a gyors elérésről, lévén hogy a gpu-hoz közelebb helyezkedik el a memória, plusz a bekötést is máshogyan valósították meg a GDDR5 höz képest, de a bekötésről nem tudok egyebet. Latency ről is csak írták, hogy jobb de erről sem láttam tesztet.
-
Picco
addikt
válasz
falijja #39784 üzenetére
kettonel tuti nincs tobb jatek ami kimaxolva megeszi a 4gb-t fullHD mellett. nem is ertem hogy ehet a TR-t ennyire optimalizalatlan foskent kiadni hacsak nem az a cel h jobban vegyek a 6-8GB plusszos kartyakat.
witcher 3, fullmax hairworks nelkul, 2560*1600. 2.4GB videomemoriat hasznal. mas jatekok is megallnak ilyen felbontas mellet 3 alatt.
http://i.imgur.com/kkkIXlw.png
itt raadasul beszaladtam a boltba, utana varos es kirohantam viz melle hogy ennyi legyen. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
falijja #39264 üzenetére
Így már hasonlít.
Stock órajelen Nekem is 90-95 fok körül állt meg, de nem lőttem tovább feleslegesen.
Mondjuk Nekem hűtve van a VGA PCB is,, vagyis fújatva van hátulról levegővel.
De szépen felforr. Viszont játékok alatt így is megáll 80 fok körül.
Nekem ez a driver nagyon nem vállt be sajnos. Gyorsan le is töröltem.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
falijja #38542 üzenetére
Nem tudom mi.yen kártyád van most, de én már várnék a helyedben ~1 hónapot hogy jöjjenek a custom 480-ak es kicsit javuljon az áruk (mert fog legalabbis a külföldi árak láttán) .
Én már nem vennék most 290/390 szériát.
Táp/proci elég lesz hozzá, de házhűtés is legyen dögivel
a Nitro az egyik legjobb választás amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged