- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Köszi, én is ebben bíztam. Csak kicsit elbizonytalanított, hogy mondtak itt nekem undorító drivereket, meg hogy R9 290-eknél népbetegség, hogy a GPU-t és memóriát összekötő és NYÁK-hoz rögzítő forrasztási pontok elengednek.
Alulfeszelést más is mondta már. Nem veszítesz így túl sok kakaót amúgy?
Win 10 alatt MSI Afterburner? Jó ez nem MSI kártyákhoz is? Csak mert úgy emlékszem, hogy anno próbáltam valami más VGA-val használni, és nagyon nem akarta a jót.
-
Habugi
addikt
& Speed(R):
Amennyiben mindenfajta Wattman & Bios mókolás nélkül szeretnétek vezérelni a kártyákat, Blackscreen, beragadt Idle órajelek és minden egyéb hikomat nélkül, akkor ajánlom a 16.11.5-öt, ez az utolsó amivel gyakorlatilag tökéletesen működik MSI AB kb bármelyik verziója.
Alulfesz, OC, unOffical OC, bármi.
A Wattman egyébként is egy sorscsapás mindennel ami a Polarisoknál korábbi. -
Speed®
titán
Érdemi BIOS editor van már vagy még mindig HEXázni kell? Tahitiket sokat szögeltem, de a Hawaii kimaradt. A TriXet -100mV mellett használtam, nem volt gond szerencsére idle..majd kiderül ezzel mire jutok. Azt már olvastam, hogy a Wattmanos driver nem az igazi..meddig menjek vissza, hogy ne legyen gond más téren, ez a kérdés egyelőre. Mondjuk nem a legfrissebb címekkel tolom, GTA5 javarészt
-
Speed®
titán
OC nincs tervben, ill. ki akarom szögelni 1Gre a GPUt a lehető legkisebb fesszel..nagyon sok az 1.263, anno a TriXem 1.15Von is elvolt, sokkal hűvösebben. A hűtés maga egyébként nem hangos, szóval nagy baj nincs, elleszek vele. Még bele kell rázódjak újra, milyen drivert szeret stb. Anno 15.7el használtam, az rég volt..
-
Bossp
addikt
Igen az lesz az nem terhelve fagyott ki a szemet (: jelenlge mindket kari 910 Mhz en megy -30 mV-al 460 at esznek így
viszonylag hűvösen bár a Nitor baszott meleg ahhoz képest újra kéne zsírozninennyivel nem lehet rosszabb az MSI-nél. Egyébként AB nál a mV csak az utso Statet állítja nem?! Gondolom a Relive bekavar
-
1, Szerintem a gari levélen szerepel egy vga serial number is, ami nem egyezik a te kártyádéval, tehát nem fognak tudni segíteni.
Itt az aprón érdemes keresni embereket, vagy hirdetést feladni gariztatásra, néhány ezer forintért szokott kerülni segítség.
2, Milyen monitorról beszélünk, adnál egy típust?
-
Na nálam már 15Mhz memória sebesség emelésnél elkezd a desktop szemetelni. Játékokról nem is szólok.
A régi beállításaim megvannak, de hiába, ha élvezhetetlen a szemetelés miatt.
Megj,: az 1100/1625Mhz a "régi" beállítás, anno így használtam. Most a memória a legkisebb emelésre is szemeteléssel reagál...
-
-
oliba
őstag
-
Habugi
addikt
Ez nem a kártyák sara..
Elvileg, tehát _elvileg_ ha a kettőt (driver & AB) együtt dózerolod majd utána csak a drivert teszed fel akkor hibátlan lesz a Wattman, a probléma általában az AB meglétével indul mert lemaradásban van a ReLiveal megújult Powertune profilok terén.
A magam részéről cirka egy hete végigboxoltam a srácokkal 12 menetet, mocskosul csúnyán kikaptam.
Ha be is vette AB-val a feszt mindenfajta csiki-csuki után, keményrefagyott.., alulfeszre echte ugyan ez.Tudomásul vettem a vereséget és ment vissza a 16.11.5, nyitott vagyok azon lehetőség asszimilálására hogy én rontottam el valamit, csak relatíve kicsi az esélye.
Btw igen.., az Idle feszről látszott h sikerült megetetned vele, ámbár fogalmam sincs hogyan csináltad.
ReLive PT változás ügyileg differenciát sejtek Hawaii/Grenada között, ha nem itt van a kutya elásva akkor nem tudom hol.Valleyban nálam 1240 volt a max amit néztem anno, ha jól emlékszem +130-135mV-ot kapott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest