-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoula
senior tag
válasz
mike710 #24991 üzenetére
Nagyon szívesen, örülök hogy segítettem.
Amúgy ha már úgyis tropa a gyári venti, annak a kábeléből is tudsz faragni ilyet.
Az 5pinesből 4 ér megy direktben a hátsó ventire, és az y másik végén, normál 4 pines aljzat és csatival van a másik venti.
(Most nincs előttem a venti, így nem tudom, hogy a második fordulatszám visszajelzés az 5. pin, vagy az külön pwm jel a másik ventinek.)@Noby Azt nem írtad, hogy itthon keresel ilyet, de látom feltaláltad magad.
-
GAbre
veterán
válasz
mike710 #24996 üzenetére
Igazából nem tudom,mi volt a probléma a venitvel.
De ne várd,h futárt küldjenek,Az még oks,h gariba vidd vissza oda ahol vetted.
Mivel garanciával semmilyen formában nem foglalkozik az asus(max nagykeren át).Esetleg ha ntebookod van talán.És ez is szomorú,azért 1 ilyen cégtől...(bár a posta is többe került volna külfölre,mint,h megcsinálod így)
Még az a jó,h nem rajtuk keresztül menne a gar,ha most vmi baja is lenne.
Rögtön ráfognák,h hozzányúltál szvasz
Csak azt nem értem mi értelme beregisztrálni a karit hozzájuk,ha nem foglalkoznak vele rma-ban
És +gart se kapsz -
Ghoula
senior tag
-
Joshi
titán
válasz
mike710 #24979 üzenetére
Mindenképpen szép munka grat hozzá, de nem tudok elmenni szurkálódás nélkül.
Nem lett volna egyszerűbb ha leveszed a műanyag burkolatot a vga-ról, és simán ráteszed a két ventit eredeti állapotában? Az oké hogy nem nézne ki úgy mintha eredeti kártya lenne, de sokkal egyszerűbben kivitelezhető lett volna.
-
adatfalo
senior tag
válasz
mike710 #24119 üzenetére
Pedig ahogy fatal1ty1984 kollega is írta, általában akkor jön elő a ciripelés ha nagy a terhelés, ergó ha játszol. Amikor a catalystban a ventit 100%-ra rakod akkor meg lehet, hogy a venti felerősíti magát a zajt is. Nekem egyébként egy sapphire ventim van levéve, mivel vizezve van. Ha találsz valakit aki Asus directcu II-ről szedte le a hűtést és vizezte, akkor őt megpróbálhatod megvesztegetni
, de nekem amíg van gari a vga-ra addig biztos, hogy nem adnám el.
[ Módosította: radi8tor ]
-
adatfalo
senior tag
válasz
mike710 #24110 üzenetére
Ha ciripel akkor az nem venti probléma lesz, a
kondiktekercsek nem kaptak elég gyantát, bár általában ez egyből előszokott jönni. Az én első xfx 290x-em is ciripelt, viszont a következő tulaj gépében teljesen csendben volt. Van, hogy a vga és a táp/alaplap nem csípik egymást. Ez sajnos nem garanciális probléma, így cserélni se nagyon cserélik.(#24112) Asbee Jogos, javítottam is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged