- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
Ezt értem, én csak a saját tapasztalatom mondtam el.
4db 5v-os ventivel az MSI 94 fokra felment 2800rpm-el (100%), miután oldalra tettem egy 7V-ost és a 2 szívót is 7V-ra kötöttem megáll kb 75 fokon, 2000-2200rpm körül.Sapphire TriX 3 ventis azt nem ismerem, elvileg jobban hűt.
-
HSM
félisten
Meg lehet oldani.... Leveszed az órajelet 900MHz-re, voltage offset -20Mv, és máris faragtál 50W-ot a fogyasztásából, úgy pedig már bőven elég hozzá 2-3 12cm-es venti, és alig lassabb.
(Csak a hátuljára tegyél PCB-hűtőnek egy bármilyen ventit, azt nagyon kéri az Asus.
)
Ha viszont tuningolni szeretnéd, akkor nem árt tényleg ha van legalább 4db jól elhelyezett 12cm-es légkavaró szellőztetni a házat, no, meg ugye az elmaradhatatlan PCB-hűtő.(#24234) Erdei88: asdxv remekül megoldotta, miután rátett egy 12-es ventit a backplate-re, teljesen jók lettek a VRM hőfokok. Úgy már nekem sincs kifogásom az Asus 290-el.
-
lowzor
veterán
A gigánál jóval halkabb és jobban lehűti a GPU-t is.
Nem muszáj a VRM-re hűtést tenni, anélkül is tökéletesen működik, de sokat hozna a hőfokán. Igen, erősebb kondikat kapott, ezáltal jobban elviseli a melegebb VRM-et.
Hűtése tényleg nem a legjobb, de alapfeszen szerintem simán elég. A gigánál, MSI-nél jobban hűt.(#24203) GAbre:
Látom a hatalnas tapasztalat beszél belőled...
Érdekes módon az Asus 7950 is halk és tökéletes volt mindenkinél, ami nálad betegeskedett. -
GAbre
veterán
Igen nagyon rossz a hűtése!Legalábbis iszonyat hangos.
Én nem vagyok kibékülve asus-al.
Még a directcu IIvel se.
Nagyon szép de 1 kalap f*s.
Azért sem ajánlom,h havernál 1-ik napról a másikra meghalt a 6970-ese.Előjel nélkül.
Viszont azért a +10-ért már talán tudsz rá venni normális hűtést,ha más nem itt hardveren!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest