- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
No...
Sajnos az égiek nem akarják, hogy a hátralevő 2 ingyenes napba kipróbáljam ezt a játékot és helyzet jelentsek neked...
Sajnos már minden próbáltam, de valamiért nem akaródzik indulni a játék.
DirectX-et frissítettem, Visual C++-t frissítettem. Net keretrendszer fent van az összes...
Mindig ezt kapom a pofámba.. -
Gyuri27
félisten
-
Egy hetes hír kb, hogy Kínában megjelent az 1792 shaderes RX 470D. Igen, ez a tovább vágott P10.
Az RX 465 elvileg az RX 460 új revíziója lesz, már ha az AMD tartja magát a fél éve bejelentett új nevezéktanához (4x5 az új revízióra utal). Azt már csak remélni lehet, hogy ez az új revízió a teljes P11-es lapka piacra dobását jelenti. RX 460-nál ugye a 16CU-ból csak 14 aktív. (1024/896 shader)
Az új Macbookokba a teljes P11 lapka került, szóval létezik a 16CU-s Polaris11, idővel talán nekünk is elérhető lesz.
-
-
Chereiose
addikt
Azért kicsit túlóztam, nem azt mondom, hogy szintr abszolút nem fogom vele játszani, de az biztos, hogy annyit nem, hogy megérné 60-80 ezer Ft-ot VGA-ra ölnöm
Szóval azért kell az a 4 giga, 5 ezer pluszt szerintem érdemes rászánni.
Rx465-ről sem hallottam még, ez lehetséges, hogy megjelenik karácsony előtt? Mert én olyan 4-6 hét múlva vennék, ha addig kijön és jó árban lesz akkor azt fogom
970-ről a vga topikban is ezt mondták, igaz is mondjukDe nincs is kedvem leharcolt 970-eket venni.
Solfilo: Vártam a 1050-eket, de abból max a 4 gigás Ti-t venném, de vicc az ára. Hónapokat meg nem várok amíg olcsó lesz, majd max cserélek.
-
Chereiose
addikt
Igazad van, későbbiekben biztosan kijön majd az, hogy újabb. 950-et nem is akartam sose venni, csak ugye az a szintje; azzal szokták összehasonlítani. Használtat, főleg ennyivel régebbit pedig nem igazán szeretnék venni. Nyáron még gtx960-am volt, aztán eladtam, igazából még azt se használtam ki nagyon, mert ami fent volt az a black ops 3, gta v, F1 szériák, fifa, ezekre pedig szerintem bőven elég a 460 is, úgy mond ilyen alkalmi játékokra. Mostanában úgy is csak xbox one-on játszom, szóval kicsit azért is veszem, hogy legyen valami tűrhető VGA a gépben
Solfilo: Nézegetem én már sok ideje a hardveraprot, és az a helyzet, hogy nem nagyon van ennyiért jobb, ilyet meg nem árul senki. Szar 950-eket árulnak 38-45 ezres árakon használtan ami röhej. Ja meg 28 ezrekért 750Ti-t....Legközelebbi amit használtan vennék az a 970, 60k-ért már simán lehet venni, de ugye még használtan is 20 ezerrel többe kerül, így ilyen alkalmi játékokra meg felesleges.
Egyébként sokáig csak nvidia párti voltam, ezért kb észre se vettem ezt az rx 460-at, de már nem érdekel a márka, örülök, hogy úgymond megismertem az AMD vonalat jobban
-
Chereiose
addikt
Köszi a "tesztet"
Én is meglepődően nézem az FPS számokat, ilyen "kis" kártyából nem gondoltam volna
Akkor mindenképpen 4 gigásat veszek, megéri ezek szerint. Doom-ban pl. mediumon mennyi FPS-ed van?Vajon egy F1 2016 hogy futna nekem? A minimális GPU: Nvidia GTX 460 or AMD HD 5870
AJánlott: Nvidia GTX 980 or AMD R9 Fury
(16GB RAM-om és i5 6500-zam van) -
Chereiose
addikt
Igazatok van teljesen, hagyom ezeket a "kereskedőket", 2-3 ezer Ft-ot bőven megér a rendes bolti számla.
Ti melyik verzióra szavaznátok?
Gigabyte 4GB szerintem korrekt ár 41 ezerért. Sapphire-ért nem adok 45-öt.
2GB VS 4GB-ra esetleg valamilyen teszt nincsen, hogy tényleg megéri-e a 4gb, tud annyi +teljesítményt adni?
(Igaz, még mindig 4 ezer Ft különbségről beszélünk, azért ennyit nem sajnálok ha jobb, csak még mindig bizonytalan vagyok abban, hogy tényleg tud-e többet, mert 1-2 helyen meg azt írták, hogy felesleges ebből a 4gb)Tápcsatlakozó megléte mennyire fontos? Mert ugye a gigabyte-ban nincsen, csak a többi (drágább) verzióban.
A sapphire 4gb +2 ezerrel többe kerül, de ha lényegében nincs értelme akkor értelemszerűen maradok a gigabytenál.
-
Chereiose
addikt
Gta V-öt simán visz szerintem, nem is célom annyira a high beállítás sem, mediumon is eljátszogatok.Black ops 3-mat még esetleg, valamint F1 2016-ot játszanék még vele. Ki is használja a 4 gigát a 4gb-os verzió? Bár azt a 4 ezret pluszban biztos megéri.
Aprón 39-ért találtam bontatlanul a 4 gigás verziót, ez Gigabyte. Az megfelelő lenne, vagy melyiket érdemesebb venni?
-
Vadernagyúr
senior tag
Igazad van
AMD FX 6350
8GB RAM DDR3
Sapphire HD 5770 1GB (Ezt szeretném cserélni)1920x1080-ba szeretnék játszani,de nem tudom,hogy milyen beállitásokon futnának rajta a játékok,mert a mostani kártyámon is elmennek medium-high között,szóval ha 5-10 fps lenne a különbség,akkor bele se vágok a cserébe
-
Gyuri27
félisten
A sima 1050 valamivel jobb lesz (10% alatt a difi szerintem, dx11). [link], [link], [link] itt látszik napnál világosabban, hogy dx12, vulkán alatt a ti alig gyorsabb. Azaz a sima 1050 biztos nem lesz gyorsabb dx12 alatt. Lehet tehát agyalni kinek mire kell a vga. De aki 1-2 évbe min gondolkozik az 460-t fog venni.
Az árak érdekesek lesznek. De szerintem a 460 ára még mérséklődni fog. A 4 gigás már most is 40k. Az 1050 ára meg sokára vagy egyáltalán nem lesz 40 alatt szerintem.
Az amd még kurtithat 10 buznyákot az áron (mint tette most). -
PuMbA
titán
Szüleimnek van ilyen Pentium. Jó proci, de játékra egy 4 szálas minimum szerintem. GTA V vagy Witcher 3 nem megy jól 2 magon, akárhogy is nézzük, mert leesik az fps, későn töltenek be a textúrák stb. és ezek voltak a legnépszerűbb játékok tavaly és tavaly előtt.
A Tomb Raider például le van mérve, hogy csak 1 magot használ valójában, szóval az bármilyen processzoron jól megy
Ha persze úgy választjuk a játékokat, hogy tudjuk, hogy jól megy Pentiummal, akkor el lehet vele játszani, de ha tényleg minden játékra veszünk processzort, akkor már nem jó választás.
-
PuMbA
titán
"Offline játszani még egy Pentium is bőven megfelel mellé.."
Sok az olyan játék, ami offline sem indul el egy Pentiumon, mert nem 4 szálas és a jövőben csak ilyen játékok fognak jönni
Az fps sem annyira mérvadó, ami számít a mikrolaggok és a minimum fps-ek, ahol a két magos Pentium tesztek szerint nem áll olyan jól.
-
csabili74
aktív tag
MPC-HC melyik?
Tegnap kicsit játszottam a kártyával, Mortal Kombat X , nagyon rendben van, nincs akadás, stb. De abba kellett hagyjam, mert a gamepad püfőlése az asszony szerint elég hangos és idegesítő tevékenység
Filmnézésnél mellett néha nekem is felpörögtek a ventik, de ma frissítem, remélem, az rendeb teszi. A szoftvert még most tanulom, nem negyon tudom, mi micsoda
-
humilislupus
tag
Windows 10 nekem is internet problémát okozott ,visszaváltottam 7 re gyorsan a microsoft opciojával de az internet probléma megmaradt. Ha bekapcsolom a gépet pár percig sehogy se kapcsolodik az internethez utána meg magátol. Hiába probáltam akármit....szoval hiába vettem 20k ért ssd t a boot igy 5 perc....az internet elindulásáig....
-
csabili74
aktív tag
-
humilislupus
tag
Csak vicceltem ...lelkes érdeklödésemet akartam jelezni....végr valaki aki ilyen részletességgel tud szolgálni nekünk egy konkrét kártyárol,meg a memoria használatrol, mert az már téma volt itt ....a kis pénztárcájuaknak nem mindegy... 2gb osat már 34.300 ért lehet venni ....a 4gb 40.000 el kezdödnek
-
LK
addikt
És mi alapján ajánlasz egy kártyát? Volt mind a 3 a gépedbe? Mert a gigabyte hűtése a legjobb a három közül.
Ráadásul kisebb méretben is,plusz tápcsati nélkül. [link]
Én gigabyte RX460-at vettem ezért mindenkinek ezt ajánlom.NA ez az a mondat amit sosem mondanék,csak akkor,ha mind a hármat kipróbálnám.
-
PuMbA
titán
Kérdés, hogy az 1400RPM-nek ebben az esetben mekkora a hangja és hogy milyen messzire van tőled a gépház
Én is érzékeny vagyok a hangokra, egyetlen ventim sem megy teljes terhelésen 600RPM fölött a gépházban. Amint az egyik ventit átrakom 800RPM körülre, akkor már elkezdem hallani, de ezt sok minden befolyásolja egy szobában. Milyenek a falak, hol van a gépház, milyen a gépház belseje stb. Elképzelhető, hogy nálad hangtalan, de nálam valamiért elég nehéz eset volt halkságot csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- iPad topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest