- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtiGef
senior tag
válasz
D.Orion #1939 üzenetére
Wattmannba pörgetni a ventiket, (65C körül kéne a max terhelésnél tartani a kártyát) Ezután power limit 50%,
Furmarkot elindítod szépen a háttérben, és picit alul lehet feszelni a GPU-t. (1.135V) körül még szépen szalad 1250-1260Mhz-en. A Gigabyte verziót is be lehet lőne fix órajelekre Wattmanon keresztül, nekem teljesen fixen tartotta az 1260Mhz-et!! Egy fontos dolog! [Driverben OFF-ra kapcsolni!!!] -
MK VII
veterán
válasz
D.Orion #1729 üzenetére
Akkor jól értettem, csak nem értettem...
Egyértelmű, hogy tápcsati nélküli VGA nem tud egy bizonyos Watt fölött felvenni, de a tápcsatisoknál nincs limitáció.
Én saját tapasztalatból írtam az 5-6 fps-t, tuninggal meg a 10-et. Nekem van tápcsati a VGA-n, kitolom a power limitet és kész. Felőlem ehet 200W-ot is..
Szóval nem lesz több sehogy sem 5-6 fps-nél a plusz teljesítmény egy tápcsatison sem.. -
Nem per/W-ról van szó, abban Pascal egyértelműen jobb és gondolom marad is ezen a generáción. Csak arra utalt szerintem, hogy ha javul a kihozatal, lehet tudják aktiválni a P11-ben lévő +2CU-t, így teljesítményben versenyképesebb tud lenni majd az RX 465.
Arra kíváncsi lennék, mennyit hoz a konyhára ez a +2CU.
-
Ezt honnan veszed? 1050Ti specifikációi megegyeznek a 950-ével (Cores : TMUs : ROPs = 768 : 48 : 32), a GTX1050 ennél karcsúbb (640 : 40 : 32), bár a 750Ti (640 : 40 : 16) felett van kicsivel.
Nyilván az architektúra, az órajelek, és a memória mennyisége is számít, de azért ne essünk túlzásokba.
(#443) MK VII
Not bad. -
MrDerekas
addikt
-
Hátöö... Vulcan-tól elvonatkoztatva...
- DX11 alatt erősebb a 950, de a 460 teljesítménye is OK;
- DX12 alatt erősebb a 460;
- a jövőben egyre több lesz a DX12-es játék.Ebből következik, hogy (nekem pl.) teljesen jó megoldás a Radeon, de azokat is megértem, akik a GeForce-ot veszik: jó kis kártya, és minden riogatás ellenére elégnek tűnik még most is a 2GB, ha nem Ultra++ részletességgel akar valaki játszani a legmodernebb címekkel.
-
MK VII
veterán
Na, de ne másik kártyához viszonyítsunk már.
GTX950, hogy jött ide?
"Vulcan nem hoz gyorsulást a szó szoros értelmében." De hoz.
Egy bizonyos kártyánál ami támogatja a Vulkan API-t teljes mértékben, annál sok fps beli pluszt hoz.
Ha a 460 Vulkannal teljesít úgy mint a GTX950 Dx alatt akkor mi van? Nem releváns itt az NV...
460+OpenGL vs. 460+Vulkan viszonylatról beszélünk. Jobb teljesítményt hoz Vulkan alatt a 460? Jobbat.. Pont..
Szerintem felesleges más gyártók termékeit idekeverni.(#206) core i7
Nincs lemaradás.. Az AMD nem versenyzik az NV-vel.. Egy saját szintet hoz a maga képességeivel.. Akinek több kell az vesz NV kártyát.. Ez már rég így van csak ezt sokan úgy látják, hogy az AMD le van maradva..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest