- MIUI / HyperOS topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Elvileg ez a benchmark a VGA-t terheli.
Viszont nekem nagon gyanús a minimum fps-ed... Az elég kevés. Valószínűleg a gyengébb egyszálas teljesítmény miatt... Nem tudod 4ghz fölé húzni a procid? Abban a lapban bőven megy az a processzor 4,5-4,6ghz-et is, megfelelő hűtés mellett... VRM fölé bedobsz egy 8cm-es kis ventit, hogy ne forrjon aztán adj neki... FX fórumba ugorj be aztán segítenek... -
MK VII
veterán
Doom, Unengine Heaven Benchmark, CoD MW Remastered...
Leginkább az érdekelne, hogy Doom-ban Utlra grafikai beállításokon fullHD-ban OpenGL alatt mennyi fps-t hoz...
Megmondom őszintén, hogy azért vagyok rá kíváncsi, mert egy "hatmagos" FX-ed van és kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán többet kihoz-e a kártyából mint az én kétmagosom. Váltok majd i5-re vagy i7-re, de csak majd és addig is pontot akarok tenni a végére annak a kételyemnek, hogy nem teljesen hajtja ki a Pentium a VGA-t.
Vegyes érzelmek vannak bennem ez miatt.. Egyik énem azt mondja, hogy kihajtja a másik, hogy nem teljesen hajtja ki. -
-
PuMbA
titán
Az ilyen benchmarkok a félrevezetőek
A 2 és 4GB között sosem az fps a különbség, hanem a mikroakadozások száma lesz nagyobb a 2GB-os kártyán. Frametime teszttel lehet megnézni a VRAM-ok közötti különbséget: [link]. Láthatod, hogy a 3GB-os 1060 a fasorban sincs a 6GB-oshoz képest, mert teljesen inkonzisztens.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Instagram közösségi fényképezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest