- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
solfilo #5891 üzenetére
& hegegabi80: Egyelőre nem ugrálok, mert AC: Origins 2 hét alatt kivégezhető, annyit meg kibírok azzal a kis irodai monitorral is. Ráadásul valamiért nagyon kényelmes a szememnek.
Ghost Recon Breakpoint meg csak októberben jön.
Egy minimális alulfeszelést még megcsinálok, gyorsan rá is keresek itt a topikban, miket sikerült elérni másoknak.
-
válasz
solfilo #5652 üzenetére
Gyakorlatilag 1050Ti árban van. Hát, igen de ha lenne rá gari nem ennyi lenne az ára, és most annyi sz*r összejött, hogy hétvégén raktam össze az elkövetkező másfél évre egy családi "mit kéne megcsinálni, megjavítani, lecserélni, venni" tervet, havi majdnem 100 ezer kiadás lenne, ebben ilyen autó karbantartás, kapunyitó, nyílászáró, villódzó tévé cseréje, télikabát, ilyenek vannak benne. Mondanom sem kell nincs ennyi ha a bevételekből kivonom a rendszeres kiadásokat.
-
-
hegegabi80
addikt
válasz
solfilo #5419 üzenetére
Persze az lesz a legtisztább, ezután kéne csinálni egy mentést, hogy legközelebb csak azt keljen visszapakolni.
De amúgy kész csoda, hogy ennyi változás után jól müxik minden. Jah az már más tészta, hogy a vga is volt benne ez idő alatt piros-zöld-piros-piros felállásban.
A lapcserén lepődtem meg a legjobban, hogy flottul ment: Asrock ITX lap helyett Giga matx. -
no more
veterán
-
válasz
solfilo #5372 üzenetére
nálam volt már lapcsere, ASUS A88XM-PLUS -> MSI A78M-E45 -> ASUS A88XM-PLUS -> MSI A78M-E45, végig egy kóddal csináltam (Win8.1 Pro OEM -> Win10-re váltással az első lap idején)
Szóval annyira nem szigorúak talán.(#5375) Gyuri27:
Szerintem ilyesmire gondolt: i3-3220, 4GB RAM, Win10 Pro, 2 év gari, 40k
itt lehet csemegézni, de laptopszalonnál is vannak jó kis céges gépek. -
kisza25
félisten
válasz
solfilo #4042 üzenetére
mondjuk a 4GB nagyon függ attól is, hogy mivel játszik, multihoz teljesen felesleges, mert ott alacsony részleteséggel célszerű játszani. Single bizonyos játékoknál jól jöhet, de kb minden esetben előbb elvérzik a GPU, mint a 4GB szükséges lenne, az 1050ti jóval erősebb, de még ott is megkérdőjelezhető a 4GB, az első ahol ténylegesen kijön az, hogy kell a 4GB+ VRAM 1060/470/570, azokhoz már kell
-
válasz
solfilo #3735 üzenetére
Hardwareluxx tesztről megfeledkeztem, itt egymás mellett vizsgálnak 2 és 4GB memóriás kártyákat, de szignifikáns különbséget én csak a Doom-nál láttam.
(#3742) IstiTM6
Attól a semmi hűtéstől ne várj többet...A helyedben lecserélném egy Sapphire Pulse-ra, Gigabyte-ra... vagy valóban, egy RX560/2GB-al jobban járnál.
-
válasz
solfilo #3733 üzenetére
Csak az AMD-nél volt kérdés a RAM, ugyanis azt szerelik kétféle mennyiséggel, és szinte az összes tesztben 4GB-os verzió szerepel. Toméknál volt 2GB-os cikk, de annak eredményei eléggé eltérnek a 1030-as review 4GB-os értékeitől:
BF1:
WOW:
DOTA:
Mintha a 2GB-os RX550 több esetben jobban futna a 4GB-osnál...
-
Shing
őstag
válasz
solfilo #3142 üzenetére
MadVR eszi a gépet, de attól függ, hogy milyen fel/leskálázó algoritmust választunk ki. Plusz rálehet tenni szűrőket is a filmre és vannak egyéb beállítások is amik papíron jobb minőséget hoznak, gyakorlatban nem látszik és megeszi a hardvert reggelire.
Sztem még egy csúcs kártyát is megtud fingatni legjobb minőségben.
-
hm15
senior tag
válasz
solfilo #3142 üzenetére
Nincs játék, csak házimozira használva, videó kimenet vetítő és vászonra kötve, ezért kell átlagosnál jobb minőség.
MSI Aero 550 ITX-et néztem 25e környékén, a Sapphire 560 45W verzió 32e kb.
Jól gondolom, hogy az 560-as 2GB 45W típust erről a számról ismerem fel: 11267-13-20G? Alig tüntetik fel valahol.
-
Luskan
tag
-
válasz
solfilo #2961 üzenetére
Persze, hogy ott (is), de semmi.
Hűtés szempontjából biztos a Nitro a jobb, de hosszabb is a Pulse-nál, és ahogy nézem a képeket, ennek a tápcsatija is hátrafelé néz, magyarul egy Metis-be talán bele sem fér.(#2962) Franklin
Vigyázz! Az a 40k HUF-os példány a csökkentett órajeles (1216Mhz), 45W fogyasztású verzió! -
CJ4567
nagyúr
válasz
solfilo #2693 üzenetére
G4560-ról sincs tesztjük.
AxBattler: jó is lenne az a Strix, ha nem kéne a power limitet kiengedni.
Az ekkora órajel esés amúgy ritka, általában 1150-1175 ameddig esik, játékfüggő.
Sima 1050 35k-ért? Milyen hűtővel? Az erősebb mint a 460, csak épp drága és ritka a 4GB-s változat (54k, Asus Strix) belőle.
-
Gainka
őstag
válasz
solfilo #2414 üzenetére
Van benne valami de az előbb megrendeltem a nitrot, szoval ujbol nitrom lesz.
Sokàig nem volt kàrtyàm és a bf1et is csak videokon làttam eddig, es innentöl kezdve nem akarok màr ezzel a témaval sokat foglalkozni. 😁
Ph-t attol meg olvasom de szabad idömben vagy ha èpp rossz idö van kint szivesebben jatszenak video nezegetes helyett. 😃
Ha annyira jo lesz a helyzet akkor majd ősszel vàltok, attol is függ mekkoràt üt a battlefront 2. -
Erw
csendes tag
válasz
solfilo #2235 üzenetére
Videokártyákkal nem is lehet hosszútávra tervezni, borzasztóan gyorsan fejlődik a grafika. Pislogsz egyet és addigra már nem elég semmi. Vegyél olyan kártyát, ami kényelmesen belefér a költségvetésbe, nem hiszem, hogy 1-2 éven belül még problémát okozna a 2GB, utána meg úgyis mindegy.
-
MK VII
veterán
válasz
solfilo #2201 üzenetére
Akkor én ezt rosszul értelmezem?
"Vega 11, the smaller chip of the two is said to be AMD’s new high performance mid-range contender. A GPU that’s expected to fit into AMD’s future product stack where the 1070 current sits in NVIDIA’s. Whether this GPU will actually be on par, outperform or underperform the GTX 1070 is still unknown. This GPU hasn’t been part of any public showcase or demonstration to date."Nem túl jó az angolom, de itt mintha azt írná, hogy GTX1070 közeli teljesítménye lesz. Mondjuk fura lenne az ekkora feljebb lépés egy ilyen szintű kátyától.
-
kisza25
félisten
válasz
solfilo #2143 üzenetére
Igen ez volt a mondandóm lényege, hogy nekem egy rx 460X, vagy rx 465 kellene ami 1050ti teljesítményt nyújt a freesync miatt, de erről valahogy szó sincs
pedig rx 460 896 SP 128bit memóriával, rx 470 2048 SP 256bit memóriával, szóval hatalmas az űr közöttük
még így is, hogy nem 100%-os a skálázódás, közel 2x-es teljesítmény, szóval félúton pont beférne valami -
válasz
solfilo #2031 üzenetére
Ja, nincs mit!
Egyébként most azon filózom, hogy mikor jön a LP MSI kártya?
1050Ti-nek 11.22. volt a bejelentési dátuma, és iPonban kapható volt 12.10-től... magyarul 18 nap, azaz 2 és fél hét után lett elérhető.
És szerencsére a 1050-esek között a legolcsóbbak közé tartozik, szóval bizakodom. -
szuszinho
őstag
válasz
solfilo #1902 üzenetére
Tavaly vettem a H170M Pro 4-et.
Mikor először betettem a lapba a vga-t, rögtön érdekes kép fogadott, aztán léptem is be a biosba, nem vártam meg a boot-ot. Ezután visszavittem, hogy nem jó. Tesztelték, mondták, hogy jó. Közben olvasgattam, mi lehet a gond. Visszakaptam, beállítottam a biost az integrált vga-val, utána be a kártya, az asztal már jól jelenik meg.
Tehát, a kártyával a bios képe olvashatatlan, de a betöltődött rendszeren már jól működik.
-
Luskan
tag
válasz
solfilo #1270 üzenetére
Igen, jól látod. Én sem ajánlom gamereknek. Abban bízok, hogy jövőre megint lesz az AMD-nek 25 wattos processzora és akkor arra váltok.
Mindenképpen kellett az alacsony fogyasztású proci, mert az időm 80%-ban nem játszok a gépen. Elég gyakran éjjel nappal megy a vas, mert különféle szerverekkel szoktam kísérletezni itthon. Igaz van egy pár bérelt VPS-em is, de ezen is megy a tesztelés ezerrel.
-
Lmh
őstag
válasz
solfilo #1091 üzenetére
Az a problèmám, hogy több monitorom van. egy viszonylag uj es több règebbi. a fö monitoromat osszekotom hdmi-vel, az sima ugy. viszont ezennel a hdmi el is fogyott a kártyáról sajnos.
Marad a dp es a dvi-d.
A másik monitorom règebbi típus, de dsub, dvi-d ès dvi-i csati is van rajta. Ez szuper mert dvi-d akkir elvileg ott mukodhet, csak kabelem nincd. viszont meglepoen nehezen találni dvi-d kabelt, ezert kerdeztem hatha egy parszazas atalakitoval dsubbal megoldhato.
horror áron találtam dvi-d kabelt... 7000ft. az lehet??update: vmit nafyon eluthettem, mert most talaltam dvi-d kabelt meg sub-dvi-d atalalitot is 1-2ezerert. Akkor minden sima.
hdmi es dvi-dvel megoldom a ket monitort.
Tervezek egy nagy monitort is filmezesre, az meg majd megy a dp-be.
Igazam van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Óra topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest