- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Ez egy ősrégi alaplap, nem csoda, hogy nem megy benne egy RX460 rendesen. Az is érdekes volt, hogy eddig egy R9 270X ment benne. Mindig figyelni kell az alkatrészek kiegyensúlyozottságára, nem lehet elégszer felhívni a figyelmet erre. Olyan nincs, hogy egy gépben olyan részegységek vannak, amik 10 évesek, mert csak a baj lesz belőle. Ráadásul a processzorod lassúsága miatt amúgy sem tudnád kihasználni az RX460-at, tehát jó is, hogy ilyen problémák vannak, mert egy olyan géped lenne, mint egy fél lábú óriás
-
Gainka
őstag
Nekem nitro van, es szerintem kicsit hangosabb terhelés alatt a nitro, bar elég xar régi hazam van. Nem azt mondom hogy ordit vagy elviselhetetlen, pl ha normál hangerőn van a tv nem hallom a hangját. De ha a fejem mellett lenne es nagyon kicsi hangerőn játszanék mar lehet hallanam. De csak is teherhelesrol beszélünk, mivel amúgy le állnak a ventik.
persze tökéletesen elégedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- HP OMEN 3080Ti
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest