- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Ez egy ősrégi alaplap, nem csoda, hogy nem megy benne egy RX460 rendesen. Az is érdekes volt, hogy eddig egy R9 270X ment benne. Mindig figyelni kell az alkatrészek kiegyensúlyozottságára, nem lehet elégszer felhívni a figyelmet erre. Olyan nincs, hogy egy gépben olyan részegységek vannak, amik 10 évesek, mert csak a baj lesz belőle. Ráadásul a processzorod lassúsága miatt amúgy sem tudnád kihasználni az RX460-at, tehát jó is, hogy ilyen problémák vannak, mert egy olyan géped lenne, mint egy fél lábú óriás
-
Gainka
őstag
Nekem nitro van, es szerintem kicsit hangosabb terhelés alatt a nitro, bar elég xar régi hazam van. Nem azt mondom hogy ordit vagy elviselhetetlen, pl ha normál hangerőn van a tv nem hallom a hangját. De ha a fejem mellett lenne es nagyon kicsi hangerőn játszanék mar lehet hallanam. De csak is teherhelesrol beszélünk, mivel amúgy le állnak a ventik.
persze tökéletesen elégedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest