- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
Franklin #3168 üzenetére
+1
bf3/4/bfh/battlefront/bf1 mindegyiknél jobban adja 100+ FPS-nél, 60-nál olyan, mintha mindenről lekésnél egy picit, be-be akadna, nyúlik, mint a takony a mozgás, mintha nem valós időben történne, 100+ FPS-nél meg nincsenek ilyen dolgok, mondom ezt ~5000 óra BF pub és ~200-300 óra WAR után (3 kupa+ gyakorló WAR-ok) -
-
válasz
Franklin #2848 üzenetére
Jogos, bár igazán akkor idegesítő, amikor 1080p/Ultra (vagy még rosszabb: 1440p) beállításokkal átlag FPS-nek játszhatatlan 15-25-ös értékeket kapnak Crysis 3-ra, meg Divison-re, aztán a végkövetkeztetés az, hogy max. casual játékra jó a kártya, de inkább arra sem. Hát kösz b+.
Ebben az esetben viszont mintha azt próbálták volna bemutatni, hogy milyen beállításokkal hozza a játszható 30-35 FPS-t, a már általánosnak mondható 1080p natív felbontáson. Ami szerintem releváns szempont.
Persze jó lett volna látni, hogy 1080p/Low, vagy 900p/Medium, 720p/Medium mellett mire képes, ezzel adósak maradtak a tesztelők, akárcsak a népszerűbb/ingyenes/kis gépigényű online játékok tesztjeivel, holott ezekre pont egy belépő kártya lenne a legmegfelelőbb: LOL, CSGO, TF2, DOTA2, DIO3, SC2, HOTS, de még a FIFA17 is idejöhet.
Nincs mese, a hiteles tesz hegegabi80-ra marad.
-
MK VII
veterán
válasz
Franklin #2602 üzenetére
A fal és a gép oldala közt van úgy 20-25 cm hely.. Egyáltalán nincs meleg a szobámban.. Ez egy 61-ben épült ház és a ház leghidegebb szobája az enyém.. Nyáron 40 fokban is max 25 fok van a szobámban..
De nem is ez a lényeg... Soha nem volt melegedési problémám még nyáron sem..Azért van az asztalon a gép, mert így elég a vezetékhossz a dolgaimhoz. Máskülönben sosem rakom le a földre, mert 2 naponta lenne tele szösszel meg porral.. Így csak havonta kell kifújatnom kompresszorral.
Készülőben a 3 nm-es sarokasztalom csak egyenlőre tele a műhely minden mással.. Na azon majd minden elfér szépen.. Akkor már kicsapom majd egy darab kartonpapírra a konfigot aztán nem lesz szellőzéshiánya.
-
-
Lmh
őstag
válasz
Franklin #1109 üzenetére
MK VII: Értem én, hogy 40k. De a giga is annyi újonnan boltból. És más PH apróstól is tudok venni Sapphire-t is 40k-ért. És még mindig nem válaszoltál, hogy miért kéne hanyatt vágnom magam az XFX-től.
Franklin: Oké felszipkázza: És tényleg ennyire mindegy, hogy PCI-on keresztül szipkázza fel az egészet vagy segít a tápcsati? Annyira nem bitang az alaplapom, lehet nem árt ha tehermentesítjük...nem tudom...megint elbizonytalanodtam.
Már teljesen ott voltam, h Giga, csak az a fránya utolsó sor....a "tápcsati: nincs"
Itt pöcsölök már hetek óta xD -
PuMbA
titán
válasz
Franklin #1050 üzenetére
A textúra minőség a legtöbb esetben nem befolyásolja a sebességet, legrosszabb esetben 1-2 fps-sel csökkenti a teljesítményt, de észrevehetetlen a hatása. Mivel a textúrák minősége nagyban meghatározza a grafikát, ezért szerintem 3-4k-t simán megér a 4GB-os, főleg úgy, hogy drágábban tudod eladni majd a jövőben, tehát kevesebbet buksz, mint a 2GB-ossal.
-
-
PuMbA
titán
válasz
Franklin #1048 üzenetére
A cikkben nincs F1 2016, ahol körülbelül 40%-kal veri a 2GB-os verziót a 4GB-os. Az sincs említve, hogy 4GB RAM-mal a GTA V-ben Very High-ra teheted a textúrákat High helyett, valamint Rise of the Tomb Raiderben is közepes textúrákkal teszteltek, hogy még véletlenül se rakják tele a 4GB-os verzió memóriáját
Szóval elég egyoldalú teszt ez. Én is tudok úgy tesztelni, hogy direkt olyan beállításokat használok, hogy ne legyen eltérés a 2 kártya között.
-
-
MrDerekas
addikt
válasz
Franklin #126 üzenetére
Az úgy volt... hogy a szokott helyen, azaz pcx-nél bepakoltam a kosárba. Asszony aszongya, hogy nincs olcsób? Ránéztem lesújtóan - mert honnét is tudhatná
- aztán nyeglén ráindultam az árukeresőre... Na így került képbe ez a bolt. iWay. Még mindig ennyi és van raktáron. Szerda este rendeltem, ma délelőtt már át is vettem itthon. Csak az a sajnos hogy a 36 hó gari, náluk csupán 24...
-
core i7
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Robotporszívók
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest