- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Hehe... Dettó...
Fel, le ugrál folyamatosan, de leginkább az 1750-en ragad. Most nekem is megint elkezdte. Egy pillanatig jó volt, de most megint.
És idle csinálja... Még a gpu is felmegy... Idle 56 fok a kari... Menjenek a csába, de tényleg... Mi a f@szom van a driverekkel? Vagy mivel mi van?
És ez csak tegnap óta... Tegnap valami windows frissítés szerintem ezt a jelenséget hozta elő... -
MK VII
veterán
Na igen... 16.9.2 van fent nekem amúgy is, mert az új driverrel Doom-ban fps droppom van, Overwatch-ban meg kb fele fps-em...
(#1429) AtiGef
Ahonnan le lehet tölteni a módosított BIOS-t ott egy tömörített fájlban minden benne van ami kell hozzá..
A módosított BIOS-ra kell egy jobb egér és futtatás rendszergazdai módban, aztán felrakja, gép újraindít és kész is... Nem nagy ördöngösség.. Elrontani nem lehet.. Max, ha pont közben van áramkimaradás...(#1428) kecsawi
16.9.2-sel használom az jó. -
MrDerekas
addikt
Ezt nem is kétkedve fogadom
Egy-egy széria váltás első darabja... hmmm... egymásba érő perifériák, hőcserére fittyet hányó elrendezés és mindez főleg belépő és itx lapjaikon. De összességében ki, mire esküszik. Nem titok, hogy asrockot favorizálom, sok-sok darab felhasználása után. Asus-ra ráfaragtam párszor, de ettől még senkit sem beszélnék le róla, mert jó lapjaik vannak. Gigát viszont ajánlani nem tudom őszintén, a polcaimon heverő vasaik történelme alapján
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Légies iPhone halvány színei
- Linux haladóknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest