- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Hehe... Dettó...
Fel, le ugrál folyamatosan, de leginkább az 1750-en ragad. Most nekem is megint elkezdte. Egy pillanatig jó volt, de most megint.
És idle csinálja... Még a gpu is felmegy... Idle 56 fok a kari... Menjenek a csába, de tényleg... Mi a f@szom van a driverekkel? Vagy mivel mi van?
És ez csak tegnap óta... Tegnap valami windows frissítés szerintem ezt a jelenséget hozta elő... -
MK VII
veterán
Na igen... 16.9.2 van fent nekem amúgy is, mert az új driverrel Doom-ban fps droppom van, Overwatch-ban meg kb fele fps-em...
(#1429) AtiGef
Ahonnan le lehet tölteni a módosított BIOS-t ott egy tömörített fájlban minden benne van ami kell hozzá..
A módosított BIOS-ra kell egy jobb egér és futtatás rendszergazdai módban, aztán felrakja, gép újraindít és kész is... Nem nagy ördöngösség.. Elrontani nem lehet.. Max, ha pont közben van áramkimaradás...(#1428) kecsawi
16.9.2-sel használom az jó. -
MrDerekas
addikt
Ezt nem is kétkedve fogadom
Egy-egy széria váltás első darabja... hmmm... egymásba érő perifériák, hőcserére fittyet hányó elrendezés és mindez főleg belépő és itx lapjaikon. De összességében ki, mire esküszik. Nem titok, hogy asrockot favorizálom, sok-sok darab felhasználása után. Asus-ra ráfaragtam párszor, de ettől még senkit sem beszélnék le róla, mert jó lapjaik vannak. Gigát viszont ajánlani nem tudom őszintén, a polcaimon heverő vasaik történelme alapján
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Metal topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EAFC 25
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest