- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Amikor én vettem akkor 16k-ért vettem (bányászat idején, ennyiért is adtam tovább). Akkor boltban 34k volt.
A 460-t meg használtan se tudtad megfizetni. Már ha kaptál.
Ennyit az okosságról meg a személyeskedésről.rasotamas: Használt 560 28k-ról indul de inkább 3xk.
Annyit meg bőven nem ér. Mert itx 570 32k-ért van az aprón. -
-
-
Ezt ugye nem gondolod komolyan? PCI-E 2.0-n fog működni. Nem egy 1155-ös gépben használtam rx 560, rx460, rx470, 1060 vga-kat, celeronnal 3470hnel, 2600K-val. Most is hasonló korú lga2011 gépem van rx470-nel. Neten vannak tesztek ahol Core2Duo-val tesztelnek rx460-ast. Ez nagyon rossz irány, nem kellene félrevezetni a delikvenst.
- Lehet, hogy nem is a kártya halt meg hanem a gép
- Lehet, hogy tényleg gyárilag hibás az 560
- Lehet, hogy kevés a táp, bár ezt nem hiszem mert az előző kártya sokat evett. Be lett dugva a tápcsati vajon? -
pattijames69
újonc
Üdv.
A kérdésedre a válasz, szerintem ár érték arányban mindig a legjobbat vettem eddig.
Az ASUS meg a Gigabyte, MSI, Sapphire szerintem nem rossz termékek, valami kis nevük azért van.
Természetesen mindegyik gyártónak vannak gyengébb kivitelü kártyái, de nem mondanám olcsó kategóriának.
Nekem eddig az MSI és a XFX kártyákkal nem volt bajom, az hozzátéve, hogy én nem is vagyok akkora PC magus mint a 14 éves fiam, ő nagyon feszegeti a határokat hozzám képest. Természetesen mivel én vagyok a keresőképes, az én pénztárcám határozza meg a lehetőségeket, a világ összes pénze nem lenne elég neki.
Üdv. -
-
gidalight
tag
Ez annyi, h ennél régebbi intelen nem tesztelte a fejlesztő. De az FX6300 ból (ami egy sokkal gyengébb procc) világosan látszik, h természetesen nem i5 4xxx a minimum gépigény
@eladogeppc Ha jól rémlik 8 a minimum ram szorzó, tehát 180x8-at kellene bírnia legalább a ramnak (1440MHz-et).
-
RootRulez
félisten
Akkor nem olvastam utána eléggé, mert akkor jobban őrlődtem volna...
Persze így utólag nem bánom, mert elégedett vagyok a teljesítménnyel és a fogyasztás is jó.
Csak akkor tuti agyaltam, volna, hogy csak jobb lenen az erősebb. De jó ez nekem, még bő két év garival. Aztán majd cserélem, mint most a 7770-et 5 év múlva (kopp-kopp-kopp)
-
távcsőves
senior tag
Troll. Miért nem veszek lottót?
Megértés: a régi más sorozatoknál is tapasztalt giga ventilátor probléma. Ugyanaz évek óta. Így viszont akkor oda egy kis előny a csodahűtésből, félpasszív mód szevasz. Viszont most már tapasztaltad, van élet a félpasszív üzemen kívűl is, ha a hűtés amúgy nincs végletekig eltervezve. Millió pusszi a kis MSI-nek..
Segítő ötlet: lehetséges a vga-don a ventilátorhoz úgy hozzáférni, hogy nem sértesz garancia matricát? Ebben a videóban alkalmazott módszert én kipróbáltam egy Gigabyte HD7770 vga-n, és nagyon bevált. A különbség, hogy én kétoldalas ragasztószalagot használtam ragasztó helyett. Könnyű eltávólítani nyom nélkül, nem piszkos vele a munka, nem kell várni a száradásra.
-
-
t-joco
tag
Használtan vettem a Gtx 570et,ismerőstől,1 darabig jó is volt,aztán egyik pillanatról a másikra nem volt kép egyik kimeneten sem. igazából csak netezésre,videózásra,és filmnézésre használtam,használom a gépet,ezért is döntöttem "olcsóbb" kártya mellett. arra gondolom ez is megteszi?! akkor nem állítok rajta semmit sem,minden marad automatikus módban. gondolom úgy is bekapcsol a venti,ha már annyira meleg lesz?!
-
-
-
-
-
-
liptonn
csendes tag
létezik a kártya csak nagyon keveset lehet tudni róla:
https://www.alzashop.com/sapphire-nitro-radeon-rx-560-4g-oc-d5026455.htm
https://prohardver.hu/tema/amd_radeon_rx_460/hsz_3243-3243.html
vicces hogy a google is ennyire kevés találatot ad rá.
Szerinted érdemesebb ezt venni a pulse-szal szemben? Nem szokott túl hangos/meleg lenni a pulse az 1 venti miatt? -
Jericho90
csendes újonc
közben egy másik topikban rávilágítottak egy lehetséges problémára
Amd honlapjáról van a driver nem az Asusról ...
bár nem gondoltam hogy ekkora macera onnan egy drivert letölteni ... termékkód, vásárlás dátuma, viszonteladó neveez komoly ?
Válasz egyébként igen, az egész gépet tesztelték.
-
Jericho90
csendes újonc
Hőmérsékletet pontosan hogy tudom ? Feladatkezelőbe valahogy ?
BIOS F22 van rajta a G4560-hoz F20-at ír a gigabyte honlapja
ezt letöltöm és telepítem, ennyi a dolog vele ?
A többi drivert is letöltöm akkor és megcsinálom ha ennél nem bonyolultabb a dolog.
Vagy van esetleg valami extra ezekhez ? -
Jericho90
csendes újonc
Igen mindig a hivatalos amd oldalról frissítem a drivert
Chieftec Smart 500W
hőmérsékleteket nem tudom megmondom őszintén, %-os terhelést tudok mondani amiket a játékok közben néztem viszont a szervízbe le lettek tesztelve az alkatrészek, ami a csövön kifér programokkal, több órára teljesen felmelegedve ... ha ott nem szartak be akkor nem hiszem hogy azzal lenne a baj.
a meglepő az hogy a kisebb igényű játékoknál adja meg magát ami eltörpül 3 - 4 óra folyamatos PUBG igénybevétellel szemben
-
no more
veterán
Számla, minden van hozzá, márciusban lett véve. Azt mondta, hogy ő csak World of Tanksozott rajta (nyilván mondani mindent lehet). Egyébként 30 volt. Annyit szerintem így is megért, ennyiért 1030-as nvidia van, ami azért nem egy kategória ezzel. Mindegy, a játékok szépen futnak, a YouTube-ot kell így elviselnem, amíg nincs csere. De igazad van, nyilván oka van annak is, hogy ő is ennyiért "megszabadult" tőle inkább.
-
Televan74
nagyúr
Nekem sikerült alapcserét elfogadtatni a Windows10 Pro -val.Amit Windows7 Pro -ként vettem itt [link](bár nem tudom meddig engedik még ezt az opciót).
no more : Nekem rx580 van ugyan,de semmi driver problémát nem érzékelek win10 alatt. Régen nekem is volt problémám Firefox alatt a youtube videókkal,szaggatás,videó képe megállt 15-20mp -re,hang az volt ,csak a kép fagyott.Én is a kártyára vagy driverre gyanakodtam,de Chrome alatt,nem volt probléma. Ezért egy ideig azon néztem a kedvenc videóimat.Ha másnál megy tökéletesen,akkor nálad valami nem klappol.Ne általánosíts hogy rossz kártya az AMD,lehet váltani,amúgy a 1050Ti sem rossz kártya.
-
szazbolha
addikt
Még mindig lehet hicomat üzemmódban WIN10-re menni, és ez nem warez. Elég sok a gyengénlátó.... én is már szemüveggel 12% nagyításban nézem az asztal ikonjait, meg a fórumot..
De sokan vesznek refurb gépet is WIn10-el. Nem megy el a WIN10 licensz, ha CPU-t cserélünk. Próbálva.
Ezekbe a gépekbe ideálisak a kisfogyasztásu 560-ak. Tápok bírják.
60-70K-ból megvan egy belépő szintű játékos gép legális WIN10-el. -
Lirle
csendes tag
Szerintem nem, hát józan ésszel, 10 másodpercen belül 3x?
A szoftver visszahűti jóval több fokkal, hogy ne kelljen neki maxon pörögni, a csendesebb működés érdekében. Példa, eléri a 75 fokot, felpörög maximális fordulatra, majd amikor lecsökken mondjuk 64-65 fokra, akkor visszaveszi a fordulatot. Nem ingadoztatja a ventilátorokat össze vissza. Vagy a géped már annyira poros, hogy bele se látni? Nem gondolnám ha egy kicsit is értesz hozzá hogy hagynád agyonra beporosodni, akkor is sok idő kellene neki, akár 1 év, vagy 2 hogy úgy eltömődjön. Viszont, akkor le sem tudná hűteni a határ alá, le sem állna a ventilátor soha. Plusz a cpu és a táp is túlmelegedne. Ez az én véleményem, elnézést ha tévedek, de én újratenném a drivert normálisan, tapasztalat.
-
zedcon
csendes tag
Na ne viccelődjünk azt gondolom ez szakmai fórum.
Itt a megoldás Re: CODE 43 hiábra ami moddolt VBIOSbol ered.
https://community.amd.com/thread/220515t-m-k 26-Dec-2017 10:38 (in response to dookie)
"I've spent last 2 days trying to solve CODE 43 issue using internet advisory on my new MSI RX 560 4 GB BIOS card - with no success.
What worked was to flash the VBIOS "
Én viszont nem akarok módositást a kártyán és butitott kártyát sem, garanciapapirral vettem át a kártyát elég drágán. És 1024 stream processzorral lett hirdetve. Nincs miről beszélni már, majd a hatóság rossz esetben biróság dönt hónapokig tartó perben ha nem adja vissza a pénzem.
-
simo9555
tag
A remény hal meg utoljára, de sajnos meghal.
Már csak azért is, mert rendes bios sincs hozzá, amivel nem kellene variálni. Elpida ramok vannak rajta, és tényleg csak összesen 2GB sajnos. Így nem jött össze a tervem, csak gondoltam megnézem, hátha bejön, hamár a shader unlock megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Xbox Series X|S
- Wuthering Waves
- Renault, Dacia topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest