- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Milyen kártyád van?
4GB-os Windforce?
2GB-ra akarta alakítani? Akkor nem lehet, hogy rossz BIOS-t töltöttél le? A négyes helyett a kettest?
Most hol tart a dolog? Rákerült a rossz BIOS és nem ad képet?
Ha igen akkor IGP-re kell kötnöd a monitort. BIOS-ban állítsd be, hogy csak IGP-ről adjon képet..
Ha bent vagy rendszerben és látja a VGA-t, akkor atiwinflash-el elvileg rá tudod tenni a régit...
Ha nem megy akkor a VGA topikban segítenek neked bővebben... Sokszor én sem flasheltem VGA-ra BIOS-t.. -
Baggio04
aktív tag
Olvastam a tesztet nagyjából, volt 750Ti-m és ahhoz hasonlítottam, azt látom hogy jobb valamivel, de a végén az összegzésnél szerintem van egy kis túlzás. Ezért is kérdeztem rá.
Nem kell 60 fps, lényeg, hogy mediumon szaggatás nélkül menjen amiket megkívánnak. Ilyen maffia 3 azért nem érdekes, tehát a normálisan optimalizált játékokra gondolok itt legfőképp.
Ajándék lesz nagybátyámék gyerekeinek karácsonyra. S ma kell megrendelnem.
Msi 4gb-os egy ventisét tudom megvenni. -
PuMbA
titán
Geforce 1050 40k, tehát 950-et értelmetlen venni
A 4GB-os 1050Ti pedig 51k
-
PuMbA
titán
Az alap kérdés inkább az, hogy, minek cibálni? 1-3 fps különbséget tudsz csak kicsikarni tesztek alapján, ami teljesen észrevehetetlen szemmel, ráadásul a kártyád teljesítmény / fogyasztás értéke meg nagy mértékben romlik.
(#698) k.zozo.: YouTube videókban látható az eredmény: 1080p-ben Medium-on mindig meg van a 60fps.
-
MK VII
veterán
Bf1 az sima liba ennek a kártyának.
Azt hiszem már linkeltem, de tessék.
Bf1 fullHD ultra grafikai minőség.
High-on vagy Mediumon simán hozza a 60fps-t ez tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest