- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
Milyen kártyád van?
4GB-os Windforce?
2GB-ra akarta alakítani? Akkor nem lehet, hogy rossz BIOS-t töltöttél le? A négyes helyett a kettest?
Most hol tart a dolog? Rákerült a rossz BIOS és nem ad képet?
Ha igen akkor IGP-re kell kötnöd a monitort. BIOS-ban állítsd be, hogy csak IGP-ről adjon képet..
Ha bent vagy rendszerben és látja a VGA-t, akkor atiwinflash-el elvileg rá tudod tenni a régit...
Ha nem megy akkor a VGA topikban segítenek neked bővebben... Sokszor én sem flasheltem VGA-ra BIOS-t.. -
Baggio04
aktív tag
Olvastam a tesztet nagyjából, volt 750Ti-m és ahhoz hasonlítottam, azt látom hogy jobb valamivel, de a végén az összegzésnél szerintem van egy kis túlzás. Ezért is kérdeztem rá.
Nem kell 60 fps, lényeg, hogy mediumon szaggatás nélkül menjen amiket megkívánnak. Ilyen maffia 3 azért nem érdekes, tehát a normálisan optimalizált játékokra gondolok itt legfőképp.
Ajándék lesz nagybátyámék gyerekeinek karácsonyra. S ma kell megrendelnem.
Msi 4gb-os egy ventisét tudom megvenni. -
PuMbA
titán
Geforce 1050 40k, tehát 950-et értelmetlen venni
A 4GB-os 1050Ti pedig 51k
-
PuMbA
titán
Az alap kérdés inkább az, hogy, minek cibálni? 1-3 fps különbséget tudsz csak kicsikarni tesztek alapján, ami teljesen észrevehetetlen szemmel, ráadásul a kártyád teljesítmény / fogyasztás értéke meg nagy mértékben romlik.
(#698) k.zozo.: YouTube videókban látható az eredmény: 1080p-ben Medium-on mindig meg van a 60fps.
-
MK VII
veterán
Bf1 az sima liba ennek a kártyának.
Azt hiszem már linkeltem, de tessék.
Bf1 fullHD ultra grafikai minőség.
High-on vagy Mediumon simán hozza a 60fps-t ez tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest