- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
humilislupus #688 üzenetére
Csak jó minőségű textúrák esetén kell neki ennyi VRAM
-
D.Orion
veterán
válasz
humilislupus #541 üzenetére
Én várok a 1050 és Ti párosra, érdekes eredményeket mutatnak a tesztek.
-
Gainka
őstag
válasz
Kit érdekel az ezer 50
csak hétvége van ilyenkor csendesebb a ph, bár soha sem értettem én pont ilyenkor vagyok aktivabb
AxBattler "...bejönnek, belenéznek a szemembe, és kiköhögik, hogy játékra szeretnének gépet 120-ért. Ekkor szoktam elővenni a PS4 dobozt." by RECSKA
Ez marhaság szerintem, én most a pentiummal játszok.
Ja és mindenki nyugodjon le a .... Lesz ssd
-
MrDerekas
addikt
válasz
Nincs probléma a 460-kal
Megfelelő teljesítményt kaptak a 460 tulajok a pénzükért, nincs igazából driver gond. Legyen egy hibás frissítés és nem győzöd majd olvasni
Szerk: Elégedett 460 tulajként
Adatlap még nincs frissítve.
-
MK VII
veterán
válasz
humilislupus #511 üzenetére
Most értem haza... Vacsi aztán beindulok.
Pár játékban nézem meg még egyenlőre nem is tudom mikben. Doom már fent van. Mirror's Edge Catalyst-ba még bele kell mélyülnöm.
Core mhz-et meg memóriát tesztelem, hogy mi a max amit bírnak.. Majd utána többet tudok mondani.
Türelem. -
MK VII
veterán
válasz
humilislupus #414 üzenetére
Igen. A dupla ventist rendeltem.
-
válasz
humilislupus #404 üzenetére
Parancsolj, teszt.
És Gaming változat nincs az MSI-től, csak az RX470-ből. -
PuMbA
titán
válasz
humilislupus #404 üzenetére
".Ha jól megcsinálták a passziv részét akkor egy venti kis fordulaton is le tudja hüteni"
Sosem láttam még olyan erősebb passzív kártyát, ami normális hőfokokat tudott volna, tehát 40-50 fok körül
Brutális házhűtés mellett is sokkal melegebben mennek, mint egy ventis kártya, nem ritka a 80-90 fok, úgyhogy szerintem nem éri meg a vesződést. Kár, hogy nincs a passzívról teszt, mert kíváncsi lennék rá egyébként én is.
-
MK VII
veterán
válasz
humilislupus #307 üzenetére
A leghatékonyabb a hűtése és az külön tettszik benne, hogy modulárisak a ventik. Ki lehet venni őket és könnyen lehet takarítani a hűtőbordákat.
Különösebben nem emelkedik ki a mezőnyből, de praktikus és jó kártya. -
MK VII
veterán
válasz
humilislupus #304 üzenetére
Bizony... A legjobb a 460-ak közül...
-
válasz
humilislupus #201 üzenetére
Semmi gond.
Valóban a min. FPS-eknél számít inkább, a max. meg engem pl. nem izgat, mert ált. beállítok driver-ben egy 40-es frame limit-et, aztán úgy hagyom. -
MK VII
veterán
válasz
humilislupus #198 üzenetére
Abban igazad van, hogy nem túl combos a GPU a 4GB-hoz, de az új játékoknál igen is stabilabb minimum fps-t hoz illetve a Vulkan API már nem a jövő. A Doom-ban is jelentős FPS növekedést hoz a Vulkan bekapcsolása amihez meg kell a több vRAM. BF1-ben a teljesítménye meg lenyűgöző.. FullHD Ultra beállításoknál 40 fps körüli teljesítmény online. Azért ez nagyon szép teljesítmény.. A HD6950-em nyers erőben sokkal jobb mint a 460 viszont BF1-ben elvérezne.. Szerintem remek kártyát tett le az asztalra az AMD, elérhető áron. Tényleg erről nem akarok vitát nyitni.. Van 2GB-os verzió is a 460-ból.. Mindenki az igényeihez és a pénztárcájához mérten választ..
-
PuMbA
titán
válasz
humilislupus #198 üzenetére
A 4GB sose jelent plusz FPS-t. A lényege, hogy GTA V-ben és bármely nagyon szép és részletes textúrákat használó játékban fel tudod venni a textúrákat a legmagasabb beállításra és ugyanannyi marad az FPS-ed, mint magas vagy közepes beállításon
A textúra minőség pedig egy elég fontos tényező tud lenni.
-
D.Orion
veterán
válasz
humilislupus #187 üzenetére
RX 460 vételét tervezem én is, október vége felé. Így nagyon sok tesztet néztem már meg. Számomra az 1080p az elvárt felbontás, mert ennyit tud a monitorom és a vga-ban sincs több. 4GB-os verzió mellett szól, hogy sok idei játék is kifut már a 2GB memóriából 1080p medium/high beállítások mellett is. Továbbá több tesztben is olvastam, hogy a minimum fps-re és a micro laggok eltüntetésére is hasznos a plusz ram.
Off mindenkinek: Itt egyébként mindenkinek plexi háza van az asztalon elhelyezve? Anno én is törekedtem az összhangra a gépházban, de minek. Lent van az íróasztal mellett, egy teljesen zárt házban. A színösszeállítást akkor látom csak mikor beszerelem meg takarítom. Az már tényleg a jólét teteje mikor a hardvert a pcb színe alapján válassza ki valaki. Az ide elherdált(szerintem) pénzen inkább lehet venni egy halk házhűtő ventilátort. Ez pusztán személyes vélemény. Volt csinos színes gépem nekem is, de már kinőttem belőle. A legdurvább a SocketA és Counter-Strike 1.5 lan party korszakában a full fehér gép, plexivel.
-
MK VII
veterán
válasz
Már most kifutnak a 4Gb-ból a játékok. Igaz a 460 nem a legcombosabb a 4GB megtöltéséhez, de előnyére válik.
Ma már 2GB-os VGA-t nem szabad venni. -
válasz
GTA5?
-
MK VII
veterán
válasz
humilislupus #183 üzenetére
2Gb-os?
-
válasz
humilislupus #183 üzenetére
Az elég jó ár, tekintve hogy a passzív megoldások általában drágábbak a simáknál...
-
válasz
humilislupus #169 üzenetére
Németföldet írt, nem Németalföldet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest