Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
Szia! Nekem G4560, HD7770, 8GB DDR4 ram mellett FHD-ban low beállítással 40 fps környéke, ha jól emlékszem. Eznem épp mai kártya, 460-al szerintem bőven meglenne a 60 fps akár high-on is Én is rx 460-ra tervezek váltani a közel jövőben. FHD felbontás mellett szerintem bőven elég ez a kártya. Mondom ezt úgy, hogy csak teszteket, videókat néztem róla, nincs személyes tapasztalatom vele.
-
kisza25
félisten
csak 2 pályát néztem eddig, azokon 80 FPS megvolt
a városin biztos kevesebb lesz mert ott 1050ti és rx 470 el is kevesebb volt
giga szoftverével állítottam a ventin így 65fok terhelve, de az órajelet így sem tartja, hanem ~ 1150Mhz akkor is, ha emelek az órajelen, pedig a 75W-ot meg sem közelíti, ezt még tesztelem, mert nem értem az okát -
MK VII
veterán
Naa...
Azért szerintem nem ennyire véresen komoly a helyzet.. Picit túllőttél a hangnemen...
Neked is igazad van meg neki is... Van akinek számít a +10-20W viszont azt én sem értem, hogy miért..
Az előző kártyám nekem is húzva 230W körül evett, de az 500-as tápom észre sem vette. Meg a pénztárcám sem.. Illetve ahhoz mérten, hogy egy hétvégéi iszogatás alkalmával az éves pluszköltség háromszorosát elverem... Szóval szerintem főleg egy ilyen kártyánál egyáltalán nem szempont a fogyasztás.. Illetve nem kéne, hogy szempont legyen... -
MK VII
veterán
Nekem a fejem mellett van az asztalon a gép oldallapok nélkül (mint ebben a hozzászólásomban) és csak a procihűtő hangját hallom. Azt is alig.
Szóval tényleg a semmi kategória a hangja..
Jó hűvösek és halkak lettek a 460-ak. Meg alig fogyaszt. 48W full terhelésen húzva.. A pentiumom 4,5ghz-en 63w-ot "zabál"..
Nem is értem, hogy minek vannak ezeken plusz tápcsati.(#627) Márton
Nem meggyőzni akarunk ne érts félre.. Csak a tapasztalatainkat írjuk le.. Te meg eldöntöd, hogy elhiszed-e.. De hát erősebb benned a berögződés, hogy "csak a passzív" mint, hogy elhidd amit írunk.. Ami nem baj.. Valamiben hinni kell..(#630) PuMbA
Igazad van. Az tényleg csak az. Akkor is a semmi kategória.
HD6950 után nekem ez a kártya majdhogynem termeli az áramot. -
MK VII
veterán
(#194) AxBattler
Nincs fent az oldallap a házamon.. Sosem használom az oldallapot. Gyakorlatilag szinte csak a vázban vannak benne a cuccok. Egyik oldallap sincs fent.(#195) D.Orion
Nézd.. Igazad van neked is, DE!
Az én lelkem úgy nyugodt, ha összhang van a házon belül, akkor is, ha nem látom.
Tényleg egyéni dolgok ezek.. Van akinek nem számít, van akinek igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Autós topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Napelem
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest