- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MrDerekas
addikt
Milyen oprendszeren használod/nád? (Épp tegnap futottam bele hasonló dologba... Régi oprendszerem még tartogatom. Gondoltam meglesem mit szól a 460-hoz. Hát először szóhoz sem jutott. Majd csökkentett módban töröltem minden nvidia hagyatékot. A crimson ugye el sem indul xp-alatt
Végülis addig mókoltam még egy tizenhat színnek tűnő, ámde valójában teljes 32 színt felvonultató grafikus erőművé vált 460
Hát ha a jövőben kell az xp nekem, akkor megy majd igp-ről
)
-
Lehet, hogy csak "lépésenként" fogja engedni: magyarul, ha mondjuk F4-es van fenn, akkor először F7-re kell frissítened, majd csak utána lehet F8-ra.
+ Melyik revíziós az alaplapod? Mert ebből van rev.1.0 és rev 1.1, és lehet, hogy nem a megfelelőhöz töltötted le a BIOS-t. Utóbbira csak F7 és F8 van.
-
BIOS-ban engedélyezve van "Primary GPU"-nak a külső, PCIE VGA?
Nincs véletlenül az IGP beállítva "Forced"-nek, kizárólagos használatra?Már megszívattam magamat így egy párszor...
(#429) pureez
DOS-ból elég egyszerű a dolog, csak utána kell nézni.
Ezek közül melyik BIOS van a gépeden?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest