Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MrDerekas
addikt
Milyen oprendszeren használod/nád? (Épp tegnap futottam bele hasonló dologba... Régi oprendszerem még tartogatom. Gondoltam meglesem mit szól a 460-hoz. Hát először szóhoz sem jutott. Majd csökkentett módban töröltem minden nvidia hagyatékot. A crimson ugye el sem indul xp-alatt
Végülis addig mókoltam még egy tizenhat színnek tűnő, ámde valójában teljes 32 színt felvonultató grafikus erőművé vált 460
Hát ha a jövőben kell az xp nekem, akkor megy majd igp-ről
)
-
Lehet, hogy csak "lépésenként" fogja engedni: magyarul, ha mondjuk F4-es van fenn, akkor először F7-re kell frissítened, majd csak utána lehet F8-ra.
+ Melyik revíziós az alaplapod? Mert ebből van rev.1.0 és rev 1.1, és lehet, hogy nem a megfelelőhöz töltötted le a BIOS-t. Utóbbira csak F7 és F8 van.
-
BIOS-ban engedélyezve van "Primary GPU"-nak a külső, PCIE VGA?
Nincs véletlenül az IGP beállítva "Forced"-nek, kizárólagos használatra?Már megszívattam magamat így egy párszor...
(#429) pureez
DOS-ból elég egyszerű a dolog, csak utána kell nézni.
Ezek közül melyik BIOS van a gépeden?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest