- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Google Pixel topik
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
válasz
Gyuri27 #6061 üzenetére
Ja, biztos valami bánya cucc volt, igazából ez a része nem érdekel, én most betettem egy konfigomba, kapott egy új ventit és megy rendesen a patchelt driverrel, csak gondoltam helyreraknám a BIOS-t. A Techpowerup oldalt néztem, kidobja a Google rögtön
de itt összesen kettő ASUS 560 BIOS van fent, az egyik a Strix verziójé, a másik meg az ami nekem van, csak a 2GB verzió.
@MeroM: köszi, de még linkeltem is a gyártó oldalát, nyilván néztem, de nincs ott (mondjuk érthető, mert miért adna támogatást a gyártó a garancia elvesztéséhez / a kártya tönkretételéhez, de persze lehet vannak kivételek és olyanok akik kiteszik a BIOS-t, de az ASUS láthatóan nem ilyen).
-
flusze
tag
-
válasz
Gyuri27 #5971 üzenetére
Akkor nem tudom, tavaly januárban vettem egy 560-at 32-ért bányász biosszal majd eladtam májusban 40-ért. Aztán vettem júliusban egy 460-at 25-ért és ugyanannyiért el is sikerült adnom, ez garis volt. Aztán akartam egyet venni 14-ért aprón, de közben lett más helyette pedig már lebeszéltem az eladóval. Egy huncut fillérrel nem adnék ezekért többet mint egy 750Ti-ért, a reális sorrend 7770 6-8 ezerért, 460/750Ti 15-ért, 470/570 30-ért
-
-
-
válasz
Gyuri27 #5937 üzenetére
Unokaöcsém nézte ki magának 32 -ért az MSI ITX 4gb AERO-t, de gondoltam megkérdezem itt előtte inkább, ne vegyen rosszat.
Talán 550 azért, mert az olcsóbb volt.
Most ott tart, hogy 40-et adna még egy jó VGA-ért esetleg. Találtam egy un. okina.hu -n RX 480 Nitro 8GB-ot 42 -ért, csak nem igen hallottam még a cégről.Szóval amit ajánlottál, nem melegszik nagyon? Én amiatt félek kicsit az ITX kiviteltől.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gyuri27 #5488 üzenetére
Ó, köszi!
Most annyit próbáltam meg, hogy kiküldtem koppig MSI AB-ben, meg sem moccant 1203MHz-ről. Cserébe elmászott auto venti profillal 75 fokig. Persze, full silent a ház, körbe pakolva porszűrővel.
Viszont, kellemes csalódás. Amikor meglett a kártya, nem ment full low-on 1080p-ben az Overwatch, most meg sem moccan 60 fps-ről.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gyuri27 #5057 üzenetére
Cserébe szaggat is a 4K-s videó. Ez a firefox. Néha felmegy 70-80%-ig is.
Viszont, Chrome alatt, 3D gyorsítással együtt 700MHz körül tetőzik a vga, és szépen vissza is veszi.
Oké, Chrome alatt is be van kapcsolva, de:
Viszont, úratettem a drivert, hogy kipróbáljam, hogy esetleg nem-e a wattman csinálja a fesztivált, de nem.
-
-
-
válasz
Gyuri27 #5001 üzenetére
Ilyen:
Sapphire oldal
Most találtam egy ilyen oldalt, ahol linkeltek egyet. Szerinted jó lesz?: [link]
Ha több adat kell, kivenni a kártyát a gépből, stb akkor majd déluán otthon megnézem.
A másik bajom ugyebár az, hogy patch kell a drivernek, hogy elinduljon. -
-
PuMbA
titán
válasz
Gyuri27 #4884 üzenetére
"A win 10 ahci drivere egy kula konkrétan."
Első dolgom, hogy feltegyem a chipset saját AHCI driverét és akkor nincs gond. A Windows 10 topikba csak olyan megy, akinek baja van, de én és szerintem mindenki ismer sok olyan embert, akinek semmi gondja nincs vele. Mi is pontosan a Windows 10-zel a problémád?
Hogy mondjak valami jót is, 1999-es és 2002-es játékok is tökéletesen futnak Windows 10-en, illetve van egy 1995-ös firewire kártyám, ami szintén tökéletesen működik
-
snecy20
nagyúr
válasz
Gyuri27 #4870 üzenetére
Jellemzően azért fos, mert nem nagyon vannak rájuk natív Win10 driverek.
Elvileg a gépigénye nem lenne sokkal nagyobb mint a Windows7-nek vagy a 8.1-nek, csak sok esetben meg kell elégedni az alap beépített Windows10-es driverekkel, amik hát finoman szólva sem biztos hogy optimálisak egy 7-8 év átlagéletkorú vasnak. -
HSM
félisten
válasz
Gyuri27 #4870 üzenetére
"Régebbi hardveren meg egy f*s a w10"
Nekem pl. az van az asztali gépen. Az alaplapom 2010 közepi [link], a hangkártyám nem tudom, pontosan mikori típus, de 2009-ben vettem 3 hónaposan (Auzen X-fi Prelude). A procim 2010 első negyedévi [link].
Szval egy durván 8 éves vason tökéletesen fut, szerintem ez teljesen korrekt. Amúgy ingyen lehetett egy évig frissíteni a meglévő win7-eket rá, én is így tettem.
A nagyobb frissítéseknél menetrendszerűen össze szokott esni a hangkártya driver, olyankor bukok kemény 10 percet a reinstallra. Féléves távlatban szerintem ennyi belefér. -
PuMbA
titán
válasz
Gyuri27 #4874 üzenetére
Milyen többire? Nálunk a cégnél mindenkinek Win10 van már 2 éve és a környezetemben is, sehol sincs probléma, pedig ez nem 10 felhasználót jelent és van asztali gép és laptop is vegyesen
Ha az ember valamennyire ismeri a Win10 lelkületét, akkor tudja, hogy mit érdemes és mit nem csinálni vele és a problémákra mi a megoldás (nem veszünk x hardvert a rossz illesztőprogramja miatt). Ehhez a tudáshoz viszont az kellett, hogy már a megjelenése óta használjam.
Tudom, hogy van akinek nem futja, de ezért írtam, hogy az nem ebben a topikban van, mert RX560-ra se futná.
-
PuMbA
titán
válasz
Gyuri27 #4870 üzenetére
Ez igazából nem nagy kiadás. Szüleimnek például egy Skylake Intel G4400 van, ami 15k + egy 15k-s alaplap + 10k-ért 4GB DDR4 RAM és hibátlanul megy rajta a Win10 IGP-vel
Aki nem bír ~4-6 évente 40k-t kifizetni gépre az nem a Prohardvert nézegeti. Ebben a topikban például 40k-t fizetnek csak egy VGA-ra...
-
Televan74
nagyúr
-
Dinomano
őstag
válasz
Gyuri27 #4341 üzenetére
Talán sikerült megoldani a gondot; bár még tesztelés alatt vannak a dolgok...Windows 10 OS amúgy, Home verzió...
Valószínüleg MSI Afterburner és AMD Radeon keretprogram összeakadás volt... Leszedtem az MSI A-t, Wattman-ban pedig mindent automatikusra ill.dinamikusra állítottam (Órajel/memo/venti)... Tegnap játszottam fél órát gond nélkül + még teszt a napokban (régebbi game-ekkel)...
Alaplap BIOSból legújabb van fent, de az is 2011-es kb. ... -
válasz
Gyuri27 #4154 üzenetére
Te tudod.
ITT, ITT, meg ITT azért elég szép OC-t tettek az asztalra.MSI Live Update-el nem jön le rá az új BIOS? Pedig itt is emlegetik...
-
vargabazzz
csendes újonc
-
-
válasz
Gyuri27 #4115 üzenetére
Jó vétel volt, grats!
550-nél szerintem nincs okosítás, legalábbis nem olvastam ilyesmiről.(#4117) Gyuri27
Te már tényleg ismersz minket...
De nem, szó sincs róla, jó áron vetted, és tényleg jó az AERO, ha nem zavar a félpasszív hűtés hiánya. Szerintem simán van a GPU-ban +200Mhz. -
D.Orion
veterán
válasz
Gyuri27 #1888 üzenetére
WoT-nál mit szeretnél nézni 2GB vs 4GB között?
Ha jól rémlik, akkor nekem 3óra fullHD max detail után is 1400MB-t memóriát volt képes csak használni. Aztán lehet tévedek.
Oda CPU kell, az se baj, ha két magos, de pörögjön 4GHz-en. No meg egy gyors winyó, hogy beért a csata elejére.
-
MK VII
veterán
válasz
Gyuri27 #1888 üzenetére
Heros of The Stormot letöltöttem, elindítottam, bementem egy meccsre, azt sem tudtam mivan, kiléptem, bezártam a játékot, delete... Ennyi volt a története nálam..
WoT... Húhh.. Azt hittem sosem kell játszanom azzal a valamivel, de, ha nagyon szeretnétek meglesem..
Diablo 40 giga baszki.250GB-os SSD-men van jelenleg 60GB hely. Winyómon 70GB. Mit töröljek?
Nem ,nem... Ursula XXX gang bang marad.. Ne is várd tőlem, hogy töröljek ilyesmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest