- Magisk
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal1ty1984
őstag
a vrm fog tulmelegedni,feszen vegyél visszább. 700-es szériában sok olyan vga van ami nemszeret 80 fok fölött vrm höfokokat.az én 7970-em is olyan,hogy léggel már 1250-nél hibázik 80fokos vrm fölött,felraktam rá a fullcover blokkot és 1375ig nyuztam eddig és hibátlanul birja max 68fok vrm-el egyszersem hibázik,tovább is menne csak bele kellene nyulnom a biosba a feszt emelni,mert az 1.3v határ az kevés neki. 1.3-rol 1.25-re droppol vissza és az a max gpu amit igy kitudok hozni
-
ThodEE
őstag
Én csak láttam hogy van új, gondoltam kipróbálom, CoD4,WoT, Grid1-2 t játszom, WoTba nem tudom hozott e javulást mert pont a 9es verzióval egy időben telepítettem és az új grafika miatt számítottam FPS csökkenésre, CoD4nem változott észrevehetően, Gridekben átlagosan 3-8FPS pluszt vettem észre
-
BullKoxa
őstag
Ez 23 de én ilyet vennék DELL ULTRASHARP U2312HM IPS Led ,főleg hogy 75Hz-n is lehet használni!
-
HSM
félisten
No, akkor végre mehet a masina. AZért vigyázz, a VRM a VGA-n nem lesz erősebb a táptól, szóval okosan.
(#35453) Maotun: A melegedésnek sokmindenhez köze van, ASIC, üzemi feszültség, hűtés, levegő hőfoka a kari körül....
74 fok teljesen jó, ha a VRM se sokkal melegebb.Nyilván, ha szét akarod tuningolni, akkor érdemes lehet hűvösebbre hűteni, máskülönben nem.
-
Maotun
őstag
ez igaz legtöbbször a vga cicereg ...de nálam ugyan az a vga alaplap és táp csere után már nem cicergett..
a táp lényeges szerintem hogy 12V -on PCI e ágon egy 7970 nél nem árt ha 30 ampert tud.Nekem 850W os tápom volt 6 db 12v os ággal de PCIe ágon 28 A volt a max és cicergett.Lehet nem ettől de mások is az 1 ágon erős tápokat ajálják -
CsonkaImo
addikt
Nekem is az elöbb volt hasonló. Böngészek és eltűnik a képernyő, újraindítás után meg nem kapcsolt be a monitor. Kivettem a kártyát, csökkentett módban leszedtem a drivert majd újraraktam, eddig jó. Zero core nálam működik.
Szerk.: Ebben a hozzászólásban linkeltem a bf4-ben jelentkezett hibáról a képeket, mi a véleményetek kártya vagy a program sara?
-
HSM
félisten
Ne az AB-ból induljatok ki.
Frissen bootolt rendszerrel meg kell nézni pl. HWiNFO-val, mennyi feszt ad a BIOS a karinak. Az AB tök zöldségeket ad alapnak. Vannak memóriatípusok, amiknek 1,6V kell, és vannak, amiknek elég 1,5V. Nem mindegy....
Persze, az 1,6V-os valszeg elműködik 1,5V-on is, bár az 1,5V-os már kevésbé lesz boldog az 1,6V-on. -
gyuszaa
őstag
Tőled függ, hogy veszed le..
Ezen a területen csak egy lga2011-es foglalatba dukáló processzorok rúghatnak labdába.
Jöhetsz itt az összesített pontokkal, ezzel is azt akartam szemléltetni, hogy nem ott láthatod a különbséget, ha kártyákat hasonlítasz össze. -
odorgg
addikt
TDP limit miatt nem fagyhat a game, max visszább veszi az órajelet ha túl lépné a VGA. BF3-4el az a tapasztalatom, hogy bármilyen monitorozó,OC progi hatására kifagy elöbb utóbb. Amióta nem használok ilyeneket azóta nincs gond. Instabil Proci vagy RAM OC miatt is fagyhat egyébként, szóval alapórajeles processzorral és memóriával sem árt tesztelni.
-
Repsol600
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Steam topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Építő/felújító topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest