- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
-
-
-
Ric4m0nd
aktív tag
válasz
leonel #10723 üzenetére
(#10723) leonel
(#10721) szasanyi
(#10722) csigiKöszönöm Uraim! Sokat segítettetek!
Egyelőre még kalkulálok, hogyan lehetne csökkenteni a többi komponens árát.. továbbá az a kérdés, hogy mikor érkezik a HD8000-es széria. Ha 2013 nyár elején megérkezik a Haswell, és a HD8000, akkor van még bő nyolc hónap futtatni ezt a konfigurációt.
Ha azt tapasztaljátok, elég neki a márkás 450W-os táp, kérdés, hogy stabil marad-e a rendszer egy olyan táppal, amit a HKC 3021GB 420W házzal együtt adnak.
Sapphire VaporX szimpatikusabb hosszú távra. Használtam korábban passzív Giga kártyát, és kétszer kellett visszaküldeni garanciával. Túlmelegedett.
-
BullKoxa
őstag
válasz
leonel #10723 üzenetére
Hello nem csak a VaporX nek van 6+8 pin es tápcsatija. Ennek is az van SAPPHIRE HD 7950 OC 3GB GDDR5 950 MHz Edition , az oldalán rosszul van írva Colos1 -nek van ő írta hogy 8+6-s. Szerintem nagyon jó ez a VaporX én teljesen elégedett vagyok vele,mondjuk szerintem ez a with Boost egy hülyeség. én felhuztam 950-re a karit és kész.1100 -n néztem játékok alatt és semmi probléma a magfesz az 1.056 V .
-
Sontir Fel
őstag
válasz
leonel #10637 üzenetére
Szerintem ennyiért fogod kapni. Vidd el azért az emailt kinyomtatva, vagy esetleg valami mobil eszközön legyen lehetőség megmutatni. Jártam hasonlóan már az edigitalban. Amint bemutattam a levelet, azonnal adták is a kártyát a mail-ben szereplő árért, amit érdekes módon nem láttak a saját rendszerükben, de nem problémáztak
-
-
ÁdiBá
veterán
-
Varázslóó
senior tag
válasz
leonel #10403 üzenetére
nah azért nem érdemes venni... semmit
ez a világ áhhh
a szegények olyankor veszik meg a kártyákat... amikor olcsó.... ez persze engem idegesít...
néha, mert nem1 et látok aki büszke rá utána
de ez pl BF3 ra is vonatkozik.... megveszem 13k ba a premiumot és most 10k ért dábálják alap játékkal együtt.... és összes Codos megveszi... ezentúl még az évi 3eredeti játéból leszorítom 1 remert átverik a népet... mindenhol ez nem üzlet már
-
norb55
őstag
-
ÁdiBá
veterán
válasz
leonel #10288 üzenetére
Volt. A tesztek készen lettek. Érdekes, de nem meglepő eredmények születtek.
Hol az SLi volt jobb, hol a CrossFire.
Két program esetében találkoztunk hibával, hogy a Crossfire egyáltalán nem az elvárt teljesítményt hozta. Ilyen volt a Batman illetve az Unreal teszt Plagame Benchmark.
Többi tesztben viszonylag kiegyensúlyozottabb eredményt tapasztaltam.
Szó ami szó. Jóval halkabb az nvidia mint a referencia radeon még 1200 mhz órajeleken is.
Ami várható volt hogy tuningolva a radeon jobban megtáltosodik az esetek többségében mint az nvidia. -
-
-
-
Xmister
senior tag
-
leonel
aktív tag
Sziasztok.
Továbbra is küzdök a fekete keretemmel.
Ahogy feltelepítem a Catalyst-ot 2-3 cm fekete keret van körbe az asztal körül - nem tölti ki a képernyőt.
Hiába kapcsolok Gpu scalingot, vagy próbálkozom akármivel ott van a keret.
Csak úgy tudom eltüntetni, ha CCC képernyő méretezés menüben a csúszkát eltolom 0%-ra.
Ez így beállítva ok - de gép indulásnál ott a keret majd kb 2 percel a w7/CCC felállása után ugrik ki teljesen.
Lehet apróság - de baromi idegesítő. Nincs valakinek ötlete?
Köszi. -
Zoli54213
aktív tag
Nekem Sapphire ref 7970-em van, alap órajelen használom, 1000mV-n. Mág régóta így megy, nem fagy ki egyszer sem. 975mV-n egyszer fagyott ki. A kártya 10-15C-vel hűvösebb és halkabb is jól hallhatóan.
BMW001: Metro 2033 40FPS-ig megy le két HD7970-el nekem, ami még bőven játszható, de érezhető a lassulás. BF3-al nekem semmi gond nincs egy kártyával sem, kettővel főleg. Egy kártyával 60-65 FPS az átlag, de eléri néha a 100-at is. Két kártyával 120-130FPS az átlag, viszont 200-on még nem láttam, 190FPS volt a max.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Haditechnika, harcászat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Minden, ami Unreal Engine
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest