- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Varázslóó #9742 üzenetére
Single alap órajelekkel:
Operation Swordbreaker
AVG: 57 MIN: 3612.8....,csut maxon...,ha ehhez hozzájönne a 20% tuning kb átlag 65 és min 45 körül lenne.
Crysis 3ról meg kár még beszélni...
Sok program eredményét előre nemtudom megmondani még 680al,de a BF3 100%,hogy jobban fut -
TTomax
félisten
válasz
Varázslóó #9738 üzenetére
1920ban biztosan nem... bemegy még 60 alá is itt-ott....jónak mondod 700 órát bóklásztam benne...
(#9741) Cybertrone
Igen azt hiszem igen,egy darabig biztosantúl sok volt a headshot amit kaptam,tul sok lett a 10-20órát játszott "esportoló"
No meg ennyi időt nem szánhatok rá,ez csak egy játék az életemben vannak sokkal fontosabb dolgok is amiket elhanyagoltam.. -
-
Colos1
őstag
válasz
Varázslóó #9729 üzenetére
Szerintem már a 12.7 beta is alázza.Szerk:
Ok, most értelmeztem, arra gondoltál, hogy a BF3 -ban fogja alázni.Szerk2:
Vagy nem? összezavarsz -
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Varázslóó #9462 üzenetére
Nem tudom.
Grafikus processzor tulajdonságai
Videokártya Asus HD7970-3GD5
BIOS dátuma 12/20/11 03:36Videokártya AMD Radeon HD 7970 3GB GDDR5
BIOS dátuma 12/07/11 16:38Egyáltalán nem reagálnak a kártyák a feszültségemelésre.
A SapphireTRIXX program egyedül fixálni tudtam őket 1.050-ről 1.170-re. De ez fölé semmilyen programmal nem megy.
Ez normális ? -
polgi803
őstag
válasz
Varázslóó #9404 üzenetére
Francba...DCII szeretnék (volt 6950-em...behemót egy kari) ...milyet ajánlanátok ti? Sapphire-t csak azon okból nem szeretnék,hogy 3 évre tartanám és arra csak 2 van....most is Sapp. van, csak 7850 és tudom,hogy minőségi,de most 3 év garos kellene majd. Szóval van olyan, ami frankó teljesítményű 7950?Milyen márkát ajánlotok ti?
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Varázslóó #9385 üzenetére
AIDA64 programmal csinálta.
Ott bekapcsoltam az LCD Panelt a G19 hez és szépen elszórakoztam vele hogy mit írjon ki milyen színnel hova, merre.
Logitech G19 Keyborad -
-
szasanyi
félisten
válasz
Varázslóó #9342 üzenetére
Nem. Ez a legjobb 450W tápok egyike, bőven kiszolgálja. Amúgy ennek a kártyának - a gyári OC ellenére - nem nagyobb a fogyasztása, mint a ref 7950-é. [link] [link] [link]
Én nem tuningolok, így az nem számít. Az előző ASUS GXT570 DCII sokkal (!) többet fogyasztott, így azzal "megjött" a tápom hangja is, míg itt teljesen halk a gép. -
Colos1
őstag
válasz
Varázslóó #9343 üzenetére
Az a táp 396 wattot tud 12V -on, ha el is éri a 305 wattot, szerintem a maradék bőven elég. Nekem az FSP500-60GHN -es tápom is elég lett volna, ha odafigyelek a 12V -os ágakra, és nem egy 18A -es ágról akarom terhelni az egész rendszert. És ez a táp kb. 380 wattot tud 12V -on, a kártyám meg 6+8 pines, azaz eleve nagyobb a fogyasztása, mint a simának.
Szóval az a VX450 elég, amíg nem feszeli agyon a kártyát.
Tudom, most jön a kérdés, hogy akkor mi a francért van TX650 -esem.... Mert amikor már ezt megvettem, akkor láttam, hogy a régi tápom csak rosszul volt bekötve, és nem a teljesítményével van a gond
Bár utólag számolgatva, ehhez a karihoz azért neccesen lett volna elég, mert ennek alapon +75 wattra van belőve a TDP limitje a simához képest, mert az egyik 6 pines csatit 8 pinesre cserélték, ami +75 watt. -
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Varázslóó #9240 üzenetére
Nem is csoda hiszen túl sok különbség nincs köztük.
Memóriához nyúltak hozzá igazán.
Mindenesetre a GTX670 híres a nagyon jó tuningolhatóságáról.
GTX660Ti még túl új ahhoz hogy kiderüljön tényleg mennyire lehet őket szét hajtani, ha lesz majd jó pár felhasználó aki saját tapasztalatai alapján beszámol róla mennyit bírnak, akkor majd kiderül hogy tényleg melyik éri meg jobban.
Persze az ára nagyon kérdéses. Ha GTX670 - HD7870-7950 árkategóriába szánja az nvidia akkor már most megbukott a kártya. -
ÁdiBá
veterán
válasz
Varázslóó #9219 üzenetére
Emberi érzékekkel képtelen vagy felfogni hogy mennyivel gyorsabb, illetve lassabb mikor már a másodperc nem tudom hány ezredékéről beszélgetünk.
Nekem is volt G15, G19. Semmi különbséget nem tapasztaltam a kettő között. Sőt ha oda ülök egy Tesco gazdaságos bill elé, akkor is csak a tapintás ami zavar.
Sebesség az nem...
Ez is csak akkora reklám fogás mint a PCI-Express3. reklámozzák orrba szájba, mennyivel jobb, gyorsabb... Csak jelenleg kártyát nem tudnak adni ami legalább 2% különbséget kimutatna a PCI-e2.0 illetve 3 között... -
-
olta
aktív tag
válasz
Varázslóó #9157 üzenetére
6db 800 RPM-es venti van a hazban, 1 elolrol, 1 alulrol, 1 oldalrol taplalja a friss levegot, 1 hatul es 2 font pedig szivja ki a meleg levegot(plusz ugye a kartya is kifele fuj). Ettol akarmilyen haz maximum 1-2C-kal tudhat tobbet
Es mint irtam is, nem a hofokkal van a bajom, hanem a hanggal. Ha tuningolok, akkor is szeretem, ha 70C alatt megy a kartya, a gyari hutovel ez pedig majdnem 45%-os fanspeed, ami a szinte nema gep mellett egy remalom
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Varázslóó #9114 üzenetére
Ott se mindig.
Én SC2 játszottam SSD-ről illetve WD Black Caviar (RAID0) merevlemez komboról.
Egy picit sem lett gyorsabb a pályák betöltése Gyors Meccsben ami érthető is hiszen ott a szerver illetve internet sebesség a főtényező ami számít.
De a játék tényleg gyorsabban elindult mint merevlemezről. Kb ennyi.
FPS növekedést kétlem hogy bárhol is hozna az SSD, de lehet egy két alkalmazás stabilabbnak tűnik hogy ha arról fut.
Gondolok itt a GTA4 -re. Az szereti dolgoztatni a merevlemezt erőteljesen. -
-
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
Varázslóó #8922 üzenetére
És a kártya ahogy eléri a kritikus hőmérsékletet, auton felülvezérel, feltolja 100%-ra a ventit, és visszaveszi a feszt és az órajeleket(próbáld ki, meglátod), utolsó esetben lekapcsol.
A mai technikák már bolond biztosak. Ezt 100-szor eljátszod, és 6 év helyett 4 év alatt megdöglik a kártyád. Kb. ennyire elég.
-
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
Varázslóó #8809 üzenetére
Nagyából olyan 350 játék támogatja ma az Eyefinity-t vagy az NV Surroundot.
A hétvége alatt jópár játékot kipróbáltam ezek közül (az általam kritikusabbnak vélt darabokat) és komolyabb lag sehol sem jelentkezett őszinte meglepetésemre. Pedig elővettem a BF3-mat a Cysis 2-őt, a Batmant AC-t. A Dirt 3 a fenti felbontáson 8xQCSAA sem fogyott ki a 2GB RAM-ból.
Inkább drasztikus lassulásokról tudok beszámolni (ez a BF3-nál volt a legnyilvánvalóbb), de ez is csak néhány játékra volt jellemző.
Szóval úgy fogalmaznék, hogy most jelen pillanatban a 2GB pont elég. -
Miner
csendes tag
válasz
Varázslóó #8807 üzenetére
Igen 570 GTX... igazából teljesen jó, eddig nem játszottam olyan játékkal, amivel problémája lett volna 1920x1080-ban, max. beállításokkal... csak az a baj, és ezzel gondolom nem vagyok egyedül, hogy szeretem kipróbálni az újabb kártyákat, így nem töltenek hosszú időt nálam... Bár 7970-től feljebb egy darabig tuti nem váltok.
daneeeeee:
-
Colos1
őstag
válasz
Varázslóó #8747 üzenetére
Nem, ez csak vicc.
1. Nem 7970, de részletkérdés.
2. Nem akarom kihajtani, csak max grafika mellett stabil 60 FPS -t szeretnék, ami sok esetben meg is van.
3. CPU+alaplap tervbe van, csak nem most. Úgy szoktam vásárolni, hogy időtálló megoldásokat veszek, de sosem egyszerre, hanem darabonként, mert így pl. drágább VGA -t tudtam venni, ha várok pár hónapot, akkor meg drágább alaplapot tudok a tervben lévő i5-3570k -hoz.
4. Ha hiszed, ha nem, a BF3 -ban pl. 95...98% -os GPU kihasználtságom van Caspianon 64 fővel, tehát a CPU éppen hogy, de elég. Más játékokban is elég, csak akkor lesz CPU limit, ha kikapcsolom a vSync -et. Kivéve BC2, ennél valami nem tetszik neki.
5.
-
-
-
-
-
-
-
Weareus
addikt
válasz
Varázslóó #8610 üzenetére
Ati Install Manager.
Vagy dobd rá a 12.7 bétát.
Amúgy én is uninstalláltam a 12.6-ot és ment vissza a 12.3, de a 12.7 bétát bepróbálom!
sorry, szerk. idő off
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Varázslóó #8437 üzenetére
Nem a terheléssel van a legnagyobb baj. A művészi dizájn valami félelmetesen fos. Ezek szimplán rápakolták az alapra a displacement mapot, és nem készítettek hozzá új UV mapokat. Ez a tesszelláció a valaha készített legrosszabb megoldás, mert egy téglafal a valóságban nem így néz ki. Nem értem, hogy miért kell valamit így elbaszarintani. Ha a fejlesztők nem is, de az NV jobban odafigyelhetne erre, ha már a nevüket adják a játékhoz.
Én elhiszem, hogy az UV mapok leszabása tesszellálás mellett egy irtó pepecselős munka, és hónapokig ezzel pöcsölnek a művészek, de most évekig fogunk ezen a grafikán röhögni, ami szvsz rosszabb, mintha vártak volna a DX11 aktiválásával és elkészítenék normálisan. -
-
MarcZ
senior tag
válasz
Varázslóó #8150 üzenetére
Nem tudom, hogy a 7970 volt-e, de az normális, ha a kép egyszer csak úgy eltűnt, Monitor "Digital, Analog", gép kiakcsol, nyomok resetet, azt 1 mp-en belül minden ugyanúgy folytatódik? Eddig szerencsére nem volt baj a 7970-el, de most egy picit megilyettem.
Bocs, nem MaximumGame hsz-ére ment volna a válasz.
Félre nyomtam.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Varázslóó #8154 üzenetére
Ezt így nem lehet csak úgy összehasonlítani.
Játékok válogatják.
Barátomnak volt GTX480Sli, mutatott egy jelentet a kedvenc METRO2033 című játékomban ahol 30-28 fps nyaldosta a rendszere.
Nálam a CF ott 95-105 FPS mutatott, ekkora különbség azért nincs a két több kártyás rendszer között szerintem. (GTX480SLI vs HD7970CF)
Azért mondom hogy játékok válogatják. -
-
-
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
Varázslóó #7820 üzenetére
Én 6950 után váltottam 7970 re.
Többnyire BF3 játszok amikor van időm/kedvem!
És, hát úristen!Kegyetlen erős VGA.
Csak annyit mondok, és nem kamuzok, hogy 1080p. ben mindent csutka Ultrán. a min 40-45FPS Max meg mikor hogy. Ha jetelek ugye van, hogy 110 fölé is megy. De úgy átlag FPS az 50-70FPS környéke. Szóval kell a csudának 2 VGA s rendszer.Ebből elég egy is BF nek 1080p. hez.
u.i: Tehát nagyon megvagyok elégedve a kártyával!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- MotoGP & WSBK
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged