- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
pityu8611 #33131 üzenetére
Semmi baja a kártyáknak, biztosan driver hiba, egymás után dobálják a beta drivereket, egy héten belül jött vagy 3. Alig hogy kijött a legújabb, már jött is az új, ahelyett hogy nekifeküdnének rendesen inkább dobálják a szart. Ha meg szidod őket, akkor meg azzal védekeznek, sajnos ez még csak beta verzió, majd a whql driver jó lesz, csak arra meg néha hónapokig kell várni.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
pityu8611 #32802 üzenetére
Nálam ez van fent. 30 percet toltam most BF4-et, nem hibázott a kártya sehol és max. 62 fok volt a GPU 53% venti mellett, GPU kihasználtság végig 100%. Elég jól viszi a kártya, bár ha nagy az aprítás, főleg a por ott azért vannak ilyen 35 FPS-ek, de inkább az 50-60 a jellemző.
ui: a legfrissebb béta, amit Te is használsz állítólag hoz 4-5 FPS-t az enyémhez képest. felrakom majd azt is, de először ezzel akarom tesztelni a kártyát
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
pityu8611 #28161 üzenetére
AMD vs. nVidia topic
Milyen videokártyát topic.Ha engem kérdezel CF helyett Titan-t vegyél.
-
BeLucZ
addikt
válasz
pityu8611 #28161 üzenetére
ha itt rakod fel a kérdést akkor CF-et fognak mondani, ha nv topikban akkor 780at, én annyit tudok mondani ha kell a bődületesen nagy teljesítmény de együtt tudsz élni a CF-el kapcsolatos kompromisszumokkal( esetleges stuttering) akkor vedd azt, ha gondtalan játékélményt akarsz de cserébe el tudod fogadni hogy nem kapsz 2x es teljesítményt hanem valamivel nagyobbat esetenként 20-30%-ot akkor vedd a 780at, játékfüggő, én nem ajánlom a CF-et, nekem sok gondom volt vele, de lehet neked bejönne
-
válasz
pityu8611 #14778 üzenetére
Ha van elég hely a kuckódba akkor inkább a nem rég emlegetett Alpenföhn Peter 79xx -et vegyed ráadásul még olcsóbb is igaz még kell hozzá +venti ha nem lenne valamilyened elfekvőbe, de még akkor is csak ~ugyan ott vagy árban ha veszel is venti(ke)t mint az AC -vel és sz.tem lényegesen jobb mint az AC
************************************************************************************************
ko-ko82 ezzel a bios -al 0,805.v a 2D -s fesz bár ha nem volt gond a ref 7970 bios al akkor ez is jó lesz mert abban is annyi! Ha a PowerLimites témára gondolsz akkor igen lehetséges de tedd fel +10.% ra én is úgy használomtesztet meg mindjárt lövök 1et
-
-
-
-
-
Colos1
őstag
válasz
pityu8611 #9988 üzenetére
Ez gyártófüggő. Ahogy ÁdiBá írta, ha a csavarokon nincs matrica, akkor cserélhető. Én anno cseréltem a Giga 5850 -en, ott a garancia feltétele annyi volt, hogy csak a GPU hűtést cserélhettem le, a VRM -eket és a RAM -okat hűtő fekete lapot rajta kellett hagyni.
De ha biztos akarsz lenni, akkor az ASUS -nak van magyar ügyfélszolgálata, meg tudod kérdezni.
A GPU lesarkazásvédővel van ellátva, én az 5850 -nél néztem, hogy ha akarnám sem tudnám elb@szni
Nagy kárt nem is tudsz okozni, ha túlmelegszik előbb fagy le a kártya, minthogy leégjen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest