- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
omikron23 #21431 üzenetére
Persze, mert nem a termék dobozába van a kód, hanem a disztribútornak küldenek X mennyiséget ki, hogy adja a vásárlóknak a termék mellé, amíg a készlet tart... Csakhát sajnos nálunk sokszor "más csatornákon" kerülnek el a végfelhasználókhoz ezek a kódok, mint ahogy kellene...
(#21432) ZozzHUN: 4 seccel hamarabb gépelted le...
-
-
zack
nagyúr
válasz
omikron23 #19336 üzenetére
Ott még nem tartok. Anyámhoz mindjárt átugrok, és visszahozom a fogyi mérőmet.
De amikor elindul a CF, a lakásban pislákolnak az égők.Más:
Felraktam a 13.2 beta 7-et, de fagy.
Viszont a CF az megy faxán. Ahol 69xx 70-90 fps volt itt 140-220fps high-on.
Megnézem még, hogy a RAM miatt csinálja e, vagy a driver.
-
-
-
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
omikron23 #9820 üzenetére
Szerintem alapvetően (ref karikról beszélek próbáltam őket) mind 2 kártya melegszik huzamosabb használat során talán a GTX 680 jobban de ez elenyésző néhány fok.
A ref 7970 viszont nálam határozottan hangosabb volt mint a GTX 680 (jószerivel hangtalannak mandanám 7970 mellett, terhelés alatt)
Persze nálad ez közel sem biztos hogy így lesz az egyedi nyák és hűtő miatt.A BF3-mal mindenki szeret dobálózni én mind 2 kártyán próbáltam és szerintem játék- élményben nincs különbség, a minimum fps mind 2 kártyánál nagyából ugyanaz innentől szerintem nincs miről tárgyalni.
A közeljövő játékairól:
Borderlands 2 , Bioshock Infinite, a Dishonored és az Alien Colonial Marines módosított Unreal Engine 3-mat használ.
A Far Cry 3 módosított Dunia Engine hajtja, Assasins Creed 3 AnvilNext-el megy,
Medal of Honor Warfighter, Frostbite 2-t használ,a Crysis 3-ra meg felesleges gépet fejleszteni.
Ezek az engine-k kivétel nélkül már bizonyítottak más játékokban.
Ebből nem tudom lehet e messzemenő következtetéseket levonni, (inkább csak spekulálni lehet) -
-
-
-
Colos1
őstag
válasz
omikron23 #9785 üzenetére
Utólag derült ki, hogy egy ágról hajtottam az egész gépet, mert nem a CPU1 feliratú kábelt kellett volna a CPU csatlakozóba dugni, hanem a P3 jelűt.
Logikus(#9782) szasanyi: Ezen hsz -om második felében a link, szerintem olyan lehet neki.
-
-
Varázslóó
senior tag
-
kribe
őstag
-
-
SVLaller
senior tag
válasz
omikron23 #9280 üzenetére
Köszi a választ Neked és Motion_Blur-nak is. Úgy néz ki jól sikerült akkor a ragasztás, mert ezeket a hőfokokat produkálja idle és a gpu-z render alatt:
Azért kérdeztem amúgy, mert először Furmarkkal próbáltam és ott felment 85 fokig a VRM és nem tudtam, hogy én basztam el valamit a bordákkal, vagy ennyire melegszik. BF3 alatt 50/67 fok, az sem vészes akkor
-
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
omikron23 #9190 üzenetére
Hár igen, amikor kijöttek a HD 5750 variációk formula 1-es autó és sok más kinézetű bugyuta hűtés volt a kártyákon. Amúgy nekem sokkal szimpatikusabbak azok a hűtések, amik befedik a teljes kártyát (ha nem okoznak hűtési gondot persze). Sokkal tekintélyt parancsolóbb számomra egy VGA, ha nem látni a NYÁK-ot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged