- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Varázslóó
senior tag
-
-
Az Furmark volt,legutóbbi 2 kártyás rendszerem 4890 volt 620-s Enermax táppal.Minden játék szépen ment,Crysis alatt 10 perc után kb mindig lekapcsolt,mert túlmelegedett. Megnéztem a Furmarkkal,kb 2 secig bírta,majd lekapcsolt
Részemről befejeztem,elég sok konfigom volt már és csak 2gpu/2 kártyával tudom mi mennyit megy.Vegye meg azt használja,nekem mind1
-
Cybertrone
veterán
A tx750 Első szériája CWT beles... de szerintem most már fejezd be... elég volt ma estére
"TX-750 – Channel Well (CWT) (PSH(older) platform)" Csak kiragadtam az egyik tesztből a sok közül ami a neten fellelhető!
Lord Vader:
No problem, sejtem kinek ment volna eredetileg! Hál istennek ilyen esetekre van a HX1000 nek egy overventi beállítása, ahol is elkezd süvíteni mint az állat... én 14-es ventit még így pörögni nem láttamricshard444:
Hasonlóan énn is befejeztem... jött ment emberekkel nem vitázok, elég volt, elfáradtam, este volt, és nem akarok megint szabira vonulni, mert elgurul az esti bogyesz
Szerintem a kedves fórumtárs képes kiértékelni a beszélgetést, és dönteni! -
Cybertrone
veterán
a szép sárkányos teszted szépen terheli a vga-t de a prociból max 1 szálat használ... ismételd meg a fasza mérésedet egy linx, és egy sárkányos tesztel...
De azért kösözönm hogy fáradoztál! Ezen kívül nem egy több gpu-s rendszerem volt... ebből egy tx850-et egy 580 sli kifekttetett... hogy miért? mert tartós használat mellet melege lett a tápnak... azóta volt 7970 cf-em 680 tri-m és mindezt egy 1kw-os egységgel hajtottam... A vantól nem kell félni, és nem szabad kicentizni a tápot, kell lenni tartaléknak... plusz neki lehet több a vinyója, több a ventije bla bla bla... ez mind számít
-
Cybertrone
veterán
Megosztom veled hogy meghúzva az Ivy is eszik legalább 150w-ot a vga meg nem tudom honnan szedted hogy 190w-ot eszik, mikor terhelésen, tuningolva 300w-os tdp-ből gazdálkodik...
54A-ja van jelenleg a 12v-os ágon... ez karcsú...
Mellesleg egy táp sem érzi jól magát 90%+ használaton, mert ott már peakbe üzemel amit álltalában nem szeret egy táp sem
Szerintem csak nem baj hogy nem bíztatjuk, mikor egy elég fasza rendszert akar meghajtani, és nem hiányzik a baj senkinek sem... hiába a fasza táp, az is tud okozni meglepiket
Tehát megkérlek hogy amennyiben nem tudsz objektíven a dolgokhoz hozzászólni inkább figyelj csak -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged