- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az irányítás valóban elég gázos lett, de ezt a 60-as, 70-es, ... kategóriát véleményem szerint még senki nem tudta ilyen élethűen megcsinálni
Ez full ellentmondás,és játszottad már kormánnyal? Mintha egy sz@rral teli konténert kormányoznál...
Még a haverom Gamepaddal is aztmondja,hogy szörnyű pedig ott aztán semmi nem érződik a Force Feedback-ből
-
-
MontyCrew
senior tag
én is 2500k val nyomattam, de sikerült beszerválni 2000 ft áldozásával egy 3570K-t amivel 100% ig meg vagyok elégedve, volt 2600K is bulldozer is a gépemben, de talán a legjobb ár értékben a 2500K főleg, hogy lassan már 40ezrekért dobálják,, egy áron a 8magossal és fizikai számításokban agyonveri a 8 magos bullt,, persze vannak kivételek, de valóban egy 2500k egy baromi jó páros lehet egy ilyen szintű vga mellé. Amikor 8120 volt a gépemben, sok fpsnél nem volt probléma, inkább azt vettem észre, hogy sokszor leesik, és azt is 4ghz-n kergettem, mint a kis ivy-t most, de úgy érzem, sokkal gördülékenyebb az utóbbival a gép. Fogyasztásról nem is beszélve.
-
ÁdiBá
veterán
Kicsit megkésve, de csak összejött. GRAT a cucchoz.
Mellékesen megjegyzem, nálam most jött el az ideje hogy állítsak a referencia kártyáim ventilátor szabályzásain hiszen kicsit sokallottam a 83 fokot StarCraft 2 -ben.
Picit hangosabb lett igaz, de -15 fokkal hűvösebb.
Ezzel kapcsolatban lenne egy aprócska kérdésem felétek.
Ha AB beállítom a kívánt ventilátor szabályzást akkor azt mind két kártyán automatikusan alkalmazni fogja, vagy esetleg valamilyen spéci változtatást be kell hozzá vetnem hogy megfelelő legyen?! -
odorgg
addikt
Nemsokára lessz mégegy az aprón, csak elötte lekell gariztatnom
Mindenesetre maradok Radeon-nál, csak ASUS DC2 TOP-ra váltok, amit elméletileg jövőhéten beszerzek, még gari elött. Marhasok 70-es van most az aprón, és nem nagyon viszik sajna öket, pedig 110 alatt énsem tervezem eladni, akkor inkább marad, és CF lessz belőle, amíg el nem megy, valami értelmes áron.
Még pár hónapot adok a Radeonnak, hogy összekapják driverileg, aztán ha ez nem megy akkor énis beződelek. -
ÁdiBá
veterán
Ez jobb mint a heti hetes.
Mellesleg valaki talált már ALAN WAKE HD7970*CF tesztet?!
A srác kér tőlem egy tesztet de lusta vagyok lefuttatni frapsal, így csak belinkelném neki, de sajnos én nem találtam még erről a játékról google segítségével semmi érdemest HD7970 jelenlétében.
-
-
Cybertrone
veterán
Nem alap órajelen gyulladt szénné ha nem tuning hatására, és azért mert nem volt fizikális OCP chip rajta, csak driveres védelem, ami a vele érkező driverben nem volt aktív... Mellesleg megjegyezném hogy az a driver másik NV kártyát is kinyírt volna nem csak az 590-et... Kicsit javítva a renomén... Olvass utánna kicsit alaposabban...
Én hibának a drivert rónám fel... a kártya az a stock órajeleken hibátlan... a tuning meg sosincsen garantálva sehol sem!BeLucZ:
Nem kell vele foglalkozni, érdemes őt feltételesen olvasni... -
keIdor
titán
Igen, a különbség, hogy én 14 évesen nem írtam ilyeneket le, hogy aki megteheti és megveszi az egy ... (jelző).
Tudod mit? Én is szeretnék egy BMW M5-öt, az új F10-et és ha meglenne rá az anyag, megvenném, de nincs. Ettől még nem írok olyanokat le, hogy aki többet szán 2 millió forintnál autóra, mert hobbi, vagy bármi, az ... (jelző).
Te ezt teszed. Úgy, hogy szerintem egy órát nem dolgoztál még. És ha meglenne a pénz, nagyon is megvetted volna ezeket, látni a hsz-eidből. Legalább ne legyél álszent az Isten szerelmére... -
Cybertrone
veterán
Szánlak kisfiam de keményen... kit érdekel hogy egy 14 éves t*konynak milyen értékrendjei vannak? Most komolyan tudod te legalább mi az az értékrend?
Ember még szerintem a lányoknak a kezét se fogtad meg úgy igazán, és te nyomulsz itt értékrendekkel? Ennyi idősen a minimax, meg a cartoon network a legnagyobb értékrend, nem pedig a felnőtt beszélgetés
Mellesleg haggyuk meg a jogot azoknak akik igen is költenek a hobbyjukra hogy nem toljuk rájuk a jelzőket, mert nagyon pipák lesznek!
-
Cybertrone
veterán
14 évesen örüljél hogy lyuk van a seggeden és szelel... kezded a gyufát kuhúzni, és bizony egyszer meggyullad
Minden topikba tolod magad, közben meg talán még az elemit se végezted el... Kicsit gondolj ennek utánna, és lazítsál, ennyi idősen nem igazán hiszem hogy érted miről hablatyolsz, sőt biztos nem!
-
keIdor
titán
Hát jah, főleg, hogy gondolom egy árva petákot nem kerestél meg belőle saját magad.
*kapnék
Nem akarok mindenbe belekötni, csak nem bírom az ilyen álszent dumákat olyantól, aki néhány hete okostelefont akart, erősebb procit akart, gyorsabb videokártyát akart, jobb monitort akart és tovább már nem sorolom... bőven túlléptük azt a 250k-t úgy, hogy a telefont bele se számolom... én se mondok inkább jelzőt, nem éri meg. -
Varázslóó
senior tag
Ha drága lesz akkor a Quad CF támogatás miatt , amit a 2 GPU karikkal működik kizárolag PCI 3.0 án !!
a milliárdosoknak !
( Ezt külföldin olvastam ) Win 8 támogatni fogja
4db HD7990 simán megy egy durva lapba .... PCI 3.0 segítségével 8 GPU maggal !
( magyar áron ) :
4db 7990 = 1 Milla
Egy jó lap 4x es PCI pl LGA 2011 es 100ezer -
SzlobiG
félisten
1."Akármennyire is referencia a referencia, mégis van különbség matricán kívül szerintem"
2."A hűtéstechnológia, amivel ők dolgoznak számomra felülmúlhatatlan. Referencia, vagy nem, nekem ez a gyártó mindig is bejött, van tapasztalatom is róla."
Ezen mi mit forgattunk ki? Ezeket te írtad ne hogy már mi legyünk a hibásak azért mert te hülyeséget írtál.
-
DjDanee87
addikt
Szerintem 1125öt a 7970ek 90%a vígan elbírja.
61 volt a maximum egy kis BF3al 3 ház ventivel (gyáriak oldalt felül és elöl). Oldalra még tervezek egy 180mm-est, az előző házamban is jelentett 1-2 fokot az oldalsó pedig az csak 120as volt.
-
DjDanee87
addikt
-
Cybertrone
veterán
Van neki, de engem nem zavar... 8 venti van a gépben, meg a 2 vga, még jó hogy van hangja!
Az a 3 venti süvít, a refet olyan ordítós(mint minden mókuskerés), a dcu-n meg propelleres... Felveszem a fülest, és aki nem bírja kimegy kb ennyi, eddig még nem ment ki az asszony ezek szerint mi megszoktuk...
-
kasa85
őstag
Ezt még konzol portnak sem nevezném.
A játékot nem nézve maga csak a minőségét akkor egy Bugos Foshalom,optimalizálatlan sz@r.
Maga a game jó semmi baj nincs szép nyitott világ,nagyon jó fizika,és sorolhatnám.
Miért is nem csak egy Konzol port
No azért mert Konzolon is akadt mint a roh@dás ami erősen a játék gagyi módon való elkészítését jelzi.
Ha már egy fix dedikált hardvereken mint amiből tulajdonképpen a Konzolok állnak szaggat very gagyi grafikán akkor ott gáz van.
A rock szar az már csak ilyen,és nem sok esélyét látom a GTA 5 normális futtatását sem.
Hiába való volt rabszolga sorba dolgoztatni az embereit,ha a teszterek a lábukat áztatták valamelyik parton. -
MPowerPH
félisten
Nem általánosítok, de az a VTX nem vált be, én többet nem fogom ez miatt a fejem a falba verni. Maradok a jól bevált gyártóknál.
Egyszerű. Pl. 3DMark Vantage alatt a húzott cpu+vga párosítással a prociteszt! mindig ugyan akkor kifagyott. Amint a VGA-n kicsit nagyobb mértékben órajelet növeltem ez történt, alapon persze húzott procival szépen lefutott. Nem értettem, mert a cpu tesztnek semmi köze a VGA-hoz. Külön-külön mindegyik teszt szépen lefutott. Aztán vettem egy Asus 6970-t, és láss csodát, minden tökéletesen működött.
-
Stukker1987
senior tag
Már ne is haragudj,de picit nálam már sok vagy..
136 napos reggel fanatikus tag lettél ráadásul SZAKMAI topicokban tett hozzászólásokkal.
Jó lenne,ha visszaolvasnád,hogy ezekből valójában mi is az olyan hsz,ami nem a "beböfögés" vagy "hülye kérdés" kategóriába tartozik. Nem sok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest