- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
Jól kihalt a topic...
-
icon
senior tag
válasz
kopygege #56711 üzenetére
Ilyenbe én is belefutottam, hogy bootnál nem volt kép, aztán rá kellett jönnöm, hogy megvezetett az IGP... sebaj rávettem kábelátdugás után, hogy PCIE legyen az elsődleges jelforrás, aztán helyreállt a rend...
Jó lenne tudni, hogy a havernak milyen lapja van pontosan.
-
icon
senior tag
Mindegy... próbagaris használt kártya volt, holnap visszacsinálom a boltunkat az illetővel.
már a második MSI kártya, amivel problémám akadt (egy volt kollégámtól kapott 750Ti, illetve a pár napja itt látott írásaim tárgya), felülvizsgálatra kerülnek a sztori után azok a feltételek, amelyeket alkalmaznom kell egy esetleges kártyavétel után.
Azon a téren "deficites" a történet, hogy vettem új tápot, amely egy nálam 6 éve üzemelő Nexus 600W-os moduláris darabot váltott le.
-
icon
senior tag
Az nem lehet, hogy mégis a tápom csinálja, csak valahol természetes ez? 4 12V-os ága van 16 Amperosak, ha valamelyik valamivel még osztozik ág, amit bekötök, pont valamivel még osztozik is, akkor lehet hogy már kevés? No meg a 79%-os elméleti hatásfoka sem valami acélos...
-
icon
senior tag
Továbbra is nyugtalanítanak a képen már látott összevissza mérések, amelyek nagyobb intenzitással nagyobb terhelésnél jönnek elő.
Nem tudom eldönteni miből adódhat ez, lehet csak ezek kijelzését megcélzó áramkört zavarja valami.
Már kivettem a gépből a kártyát, igyekeztem kifújni a port a borda alól, persze nem szétszedve.Már tápegységre is gyanakodtam, nem mai darab, az ötlet ellen szól, hogy összesen 0.2V-ot esik a feszültség (11.8V), míg a VCC 11.75-ről 11.55V-ra droppol a CHL8225 meg az Aida szerint.
Szóval legvadabb esetben sem kerülök ki a limitből...
-
-
icon
senior tag
Sziasztok!
Tanácsotokat kérem. Vettem egy 7870 2GB Twin FrozrIII-at egy fórumtárstól, a kártya korrektül megy, eddig egyszer láttam olyat hogy alaphelyzetbe áll a driver, de az eddig minden AMD-ATi kártyámmal megesett már...
Ami aggaszt, az két dolog, GPU-Z-vel nézegettem Furmark alatt, majd Grid után a log-ot is, amit indítottam, 650W-os Nexus tápom van, de "fura" mérési adatokat látok a 12V [V] , VDDC [V] , VDDC Current [A] , VDDC Current In [A] , VRM Temperature 1 [°C] , VRM Temperature 2 [°C] oszlopokban néha...
És 67%-os fordulatszámtól rezonál is a hűtés.
Ja a log: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Black Myth: Wukong
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest