- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
gears27 #56098 üzenetére
Azért én a 270X=>370 cserén igencsak megsértődtem volna...
Tudom már nem kapható 270/270X, de a 370 akkor is jóval gyengébb kártya (és a 300-as sorozat szégyene... lassan 5 éves [ráadásul nem is teljes értékű] GPU-t immár sokadik néven eladni...).
Legalább 4GB-osat adtak, ha már gyengébbre cserélték?(#56094) Ry0K3N
az ország dél-dunántúli részében nem vagyok otthon, a fentebb linkelt hirdetés mellett esetleg megkeresheted KillHates fórumtársat, tudtommal ő is profi BGA-s. -
-
Popes
őstag
válasz
gears27 #55988 üzenetére
Szedd le ezt Crimson 16.4.1 és utána ha eltávolítottad a régit net nélkül telepítsd fel hogy a win ne próbálja közbe automatikusan telepíteni a sajátját.
-
Vagany
őstag
válasz
gears27 #55947 üzenetére
Vigyázni kell mert a speedfan átveszi a VGA ventivezérlést a driver-től és ha nincs jól beállítva a speedfan akkor bizony meg is főhet a kártya. első körben a speedfan nélkül próbálnám, hogy úgy sem pörög fel rendesen a ventije a VGA-nak és úgy milyenek a hőmérsékletek.
-
nanus
senior tag
-
CirrMee
addikt
válasz
gears27 #55947 üzenetére
Nem kellene ennyin futni, hosszú távon meg pláne nem kellene így hagyni. Előfordulhat, hogy gyárilag idióta profilt kapott a hűtője (illetve driver hiba is okozhatja), kézzel csinálhatsz egyénit Afterburner alatt.
BIOS defaultot nyomhatsz még nyolcmilliót, annak semmi köze a kártya hűtéséhez. Speedfan amúgy nem csak az alaplapra kötött hűtőket vezérli? -
válasz
gears27 #55932 üzenetére
én 25 mhz.-enként emeltem az órajelet, úgy hogy a háttérben ment a heaven benchmark 2 percig. Ahol kifagy a gép, vagy összeomlik a driver, onnan visszaszámolsz 50 mhz-et, szerintem az a biztonságos. Gari vesztéssel akkor jár ha szar a tápod és nem bírja vagy mitudomén, megpörkölöd a csipet.
-
F e Z o
veterán
válasz
gears27 #55929 üzenetére
Minden bizonnyal MSI Afterburnerrel.
-
-
-
válasz
gears27 #55852 üzenetére
http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1864&gid2=1863&compare=radeon-r9-270-vs-radeon-r9-270x
Nem sok, de jól elhatárolható. Egyes 270-nek pici tuninggal hozzák az X-s teljesítményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 5
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest