- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
-
-
Keksz03
senior tag
válasz
lowzor #26632 üzenetére
hát sírva nem fogok fakadni ha az enyém is ilyen, de majd kitapogatom h mit bír max visszalövöm alapra.
mostanában csak annyi OC-t hagyok amit alapfeszen bírni szoktak, GTX660 Ti-nél elég jó volt csak a boost-tól kaptam agyérgörcsöt...
memóriát is érdemes húzni vagy csak a GPU-t? -
Keksz03
senior tag
válasz
lowzor #26626 üzenetére
P-s lapnál fújhatnám az IGP-t, Z-s lapból meg vagy jót vagy semmit! ez a lap tökéletes, elég olcsón jutottam hozzá és bármikor könnyen el tudom passzolni!
bombibmw: bevallom h sokat agyaltam konzolra váltáson most h jönnek az új generációsok de a hír miszerint az XBOX 720-hoz állandó internetkapcsolat kell bármi játékhoz az kiverte a biztosítékot, ezért is dobtam a gépem felszámolásának ötletét és tértem vissza egy olcsóbb kártyával...2 munkahely mellett nem sok időm jut játszani, de amikor meg van, szeretem ha elfut vmi full HD-ben és nem low-ra butítva. Igazából a HD8xxx érdekelt volna de az még messze van...
Köszönöm az üdvözlést, remélem lesz időm holnap foglalkozni a kártyával!
-
Keksz03
senior tag
válasz
lowzor #26614 üzenetére
köszi akkor azt szedem le! oprendszer terén teljesen mind1? érdemesebb a jövőt szem előtt tartva már most feltenni a Win8-at vagy jó még a Win7 bőségesen?
Ultrabook-hoz Win8 volt, munkahelyen meg Win8 Pro úgyh már eléggé megbarátkoztam vele, nekem lényegében mindegy melyik van fenn...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
lowzor #26393 üzenetére
ha az a cél, hogy 1080pre GPU overkill legyen, akkor arra a 7850 CF tökéletes (bár az enyémek kb 20%os gyári GPU tuninggal mennek).
még a júniust várd meg, elvileg akkora jön ki az amd drivere ami a microstutter problémákat orvolsolja, de így sincs probléma az esetek legnagyobb részében.
ha multimonitorozol, ott árnyaltabb a kép, de ha a képernyők számával lineárisan nő a cpuigény, akkor szinte bármennyi GPUt be lehet dobni, úgy se lesz jobb a helyzet.
-
zserbox
őstag
válasz
lowzor #26393 üzenetére
hát addig rá bizony
, bár én úgy vagyok vele hogy jobb az egy kártya kevesebb nyűg...de ha már olyan a lapod ami x8at tud akkor lehet megér egy próbát, mert nem kell mindent átszervezni.
bár a felsőbb kategóriás mindig jobban veszt az árából szóval ahogy éppen jól kijön egy ajánlat hardveraprón -
-
zserbox
őstag
válasz
lowzor #26360 üzenetére
itt az én 7850 CF tesztem: mind2 kártya 1000Mhz-en 3Dmark11 viszont az egyik kártya csak x4-be volt és a proci is alap 3.3Ghz-en ment.
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
lowzor #26340 üzenetére
Hmm, érdekes.
A tápom már 3 éves, megélte az előző konfigot, egy 775-ös P4 volt, abban is sípolt, most Asrockkal, 2500K-val is sípol... Szal szerintem a táppal van a gond nálam, bár a fene sem tudja... Lehet, h tényleg az a gond, h nem a táp maximális terhelhetőségének megfelelő mennyiségű hardvert kötök be?!Lehet elég lett volna egy 430W-os táp?
Nem tudom, de ez már így marad, mert nemsokára harisnyázom.
Dealer95: Dettó!
Z75 volt az egyetlen lapom, ami nem cicergett, de el kellett adjam..
Anaren91: Élmény lehet a géped mellett ülni.
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
lowzor #26336 üzenetére
Nekem áramtalanítanom kell az elosztót, amibe a gép dugva van, mert a tápból olyan irtózatos sípolás jön kikapcsolt állapotban, hogy nem lehet megmaradni a szobában.
Üzem közben minden rendben van, csak terheletlenül...
Nonszensz..
A fülesben hallható prüntyögésről/cicergésről nem is beszélve... -
Dealer95
őstag
válasz
lowzor #26334 üzenetére
Nekem alaplap csere óta nagyon mérséklődött a cicergés.
Bár azóta nem nagyon futtattam Benchmarkot, de régen volt, hogy netezéskor, a lap görgetése közben is ciergett, irtó idegesítő volt.
Aztán lapot váltottam és mindez megszűnt... Szerencsére.
(AsRock 970 Extreme3->Sabertooth 990FX) -
gyuszaa
őstag
válasz
lowzor #26323 üzenetére
Magas fps-nél gondolom.
http://prohardver.hu/tudastar/a_tapellato_aramkorok_cicergese_sipolasa.html
-
Gippo
senior tag
válasz
lowzor #26128 üzenetére
Az asus v2-eset néztem még ki... van egy arc itt aprón aki elég jó áron tud újat és nála úgy néz ki, hogy nincs powercolor. Sapphire-t nem akarok, mert ahogy hallom, itt is rezonál a venti burkolat. Teszteken tán a powercolor meg az asus is jól szerepelt... legalábbis hűtésben tuti.
-
-
-
Anaren91
senior tag
válasz
lowzor #25848 üzenetére
Hát nem tudom hogy mi a bibi de remélem megoldják mert ez így elég vacak....De amilyen peches vagyok tuti kitalálnak valami fságot....gondolom akkor meg marad az hogy fogom magam és veszek rá másik hűtöt. Bár ha az se segített rajta hogy még egy 9 centis fenti is tolta rá a friss levegőt akkor nemtudom....berakom a gépet a hűtőbe...
-
Anaren91
senior tag
válasz
lowzor #25839 üzenetére
12.11 beta 11 et de most untam meg a dolgot mert nem elég hogy melegszik még levett gépházoldallal is mint a dög a kártya( Bioshock infinite be 86 fok...) most még el is kezdett búgni a ventije szal küldöm vissza iponnak oszt kezdjenek vele valamit.... de ha nekem egy hónapig várnom kellesz én felmegyek Pestre és rájukborítom az asztalt az tuti... mivel nincs raktáron ilyen kártya gondolom ha nem tudják megcsinálni akkor választanom kellesz másik gyártótól igaz?
-
-
do3om
addikt
válasz
lowzor #25766 üzenetére
Én már nagyon rég nem multizam, de írtam is hogy ott nem kel bekapcsolni!
Az újabb játékokban szintén nem kel félni hogy túl gyakran lesz 60 fps-ed.
A valamivel régebbi vagy nem megterhelőknél viszont én használom mert felesleges a 1xx fps, bár sajnos van ahol 30ra fixálja ami nagyon nem fasza már.
Nem is driverből hanem játék beállításoknál kapcsolom (nincs is ott értelme a fenti miatt) mert ahol kel ott mért ne spóroljak.Anaren91
Nem igen értem bekapcsolod és 70-ről 35 lesz az átlag fps? Mint írtam van pár játék ami 30-ra fixál, de a sorok szinkronizálása hogy ne csússzon el a kép minimális veszteséggel jár ahogy én láttam. -
Algotis
addikt
-
do3om
addikt
válasz
lowzor #25761 üzenetére
Mert?
Mihez kel neki a több mint 60fps miközben a monitor 60 képkockát tud megjeleníteni(általában 60-at)
Bekapcsolva nem melegszik, nincs annyira terhelve, kevesebb fogyasztás.
Az új gamékban meg úgy sem éri el a 60-at csak néhaSzerk:
Multiban segíthet a pontosságon ez igaz bár oda jobb minitor is kéne.
Mi az hogy bekapcsolod és 20 fps mínusz?
Úgy érted 80-ról 60-ra ahogy azt kel vagy te arra gondolsz hogy a 60 alattiból is van veszteség? És ha igen ezt honnan veszed? -
Anaren91
senior tag
válasz
lowzor #25729 üzenetére
Hát ha nem lenne stabil az órajel akkor megfagyna meg kékhalálozna vagy újraindulna nem? Nekem a driver omlik össze nem tudom miért de megnézem 12.11 el. Hőmérséklet meg hát gondolom azért mert alig tudtam beletenni a házamba nem hogy még szellőzzön... linkeltem képeket még anno a gépről.
-
nubreed
veterán
válasz
lowzor #25554 üzenetére
Már ha lesz GTA 5 PC-re... Én úgy tudom a Rockstar Games ezt még mindíg nem jelentette be hivatalosan, csak a sajtóban meg a neten megy a találhgatás, hogy azért biztos lesz PC-re is. Ettől függetlenül én ezt a játékot várom legjobban idén, én nagyon remélem, hogy nem köpik szembe a PC-s rajongó tábort...
Én idén már biztos nem veszek új videokártyát, jó lenne ha a 7870 elég lenne neki full hd-ban, viszonylag magas beállítások mellett. -
nubreed
veterán
válasz
lowzor #24246 üzenetére
Ok, kösz, nyomok most egy heavent.
Amúgy épp lefutott 1075/1275-ön a 3DMark: [link]
#Algotis: ez a legújabb verzója a 3DMarknak (aszem 2013, guru3d-ről is lelehet tölteni) és a basic edition van meg nekem.
Kérdés: hogyan futtasam a Heavent, milyen beállításokkal, Ulta és minden maxon?
-
Algotis
addikt
-
HSM
félisten
válasz
lowzor #24185 üzenetére
Szerelés közben ráeshet valami, LOL...
Egyszerű a megoldás, lefektetett házban szerelünk, és akkor nincs ami ráessen, egyszerű fizika, gravitáció. Persze, ha beleöntöd a sört, beleesik a kulcstartó, vagy ledől a ház, az ellen a backplate se véd.
Mondom, ha nem figyelsz oda, le tud törni, de ugye ha nem figyelsz és beletenyerelsz a ventilátorba az is törik, ha óvatlanul szereled be a lapba, arról is letörik, soroljam még? Felesleges túlbiztosítás... Persze, ha csak a kinézet miatt, azt aláírom, pofásabb sokkal. -
borkarico
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest