Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
Nekem is ugyan ez a problémám 7870 dualx-el.
49-51%-nál rezonál a műanyag.De ez általában csak akkor van ha órákig nyüstölöm.+ ha manuálisan veszem föl erre a tartományra.Viszont van mikor olyan kedve van hogy manuálisan sem hallatja a hangját.
Érdeklődtem még régebben,hogy csere lehetséges-e de nem igazán voltak vevők rá.+ én sem eröltettem a dolgot mert nem mindannapos jelenség.Egyszer lefagyott játék közben.Gondoltam Bs-es és küldhetem vissza így legalább a venti gondom is megoldódik,de azóta sem csinálta.+ közvetlen előtte raktam bele egy ősrégi 5.1 hangkártyát és lehet az is kiválthatta a fagyást mivel ha már csak a jack dugót megmozdítottam benne megfagyott a win
De kaptam egy jó tanácsot : Alkoholos tisztítóval megtisztítottam a hangkártya pci foglalatát és megoldódott.
Szóval én sem tudom mitévő legyek ezzel a problemmel.Gondolom ha Bs-es lenne akkor rendszeresen előjönne a hiba nem pedig 6 hónap alatt 1x.?
Csavarozgatni én nem merem a gari miatt.Nem néztem meg hogy látszana-e ha piszkálom de azt is eltudom képzelni,hogy van valami fröccsentett cuccos a csavaron ami elkúródik ha hozzá nyúlok.
Volt valaki akinek zörgött és csak meg kellett húznia a hűtőt rajta?Ez a verzsön :

Hol van itt egyáltalán a csavar amit meg kell/lehet húzni?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De kaptam egy jó tanácsot : Alkoholos tisztítóval megtisztítottam a hangkártya pci foglalatát és megoldódott.
Írj privit Droidmesternek, ő tudja, hogy mit hogyan.