- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
RMZ250 #28850 üzenetére
Remek..és esetleges gyorsulás eléréséhez inkább a kártya memóját illik? vagy nagyjából összhangba a gpu és memó órajelet is? Javaslatokat is kérnék ha idetévedne esetleg egy Asus HD7870 DCUII TOP V2-es tulaj, hogy nála miként muzsikált a tuningra...
Kovsol.
Csak arra volnék kiváncsi pár játék teszt erejéig hogy hoz-e gyorsulást a kártya..mert épp fogalom zavar illetve félrevezetés tárgya forogfent amire magam majd megadom a választ...épp bekérdeztem másik totyikba a proci ill vga limittel kapcs..ahol állandóan azzal fogadnak h tuti proci limit..de ha az összefoglaló leírásokat és okosító logoutokat olvasom pont a vga limit ami fellép. Ennek akarok utánna járni csak. -
PandaMonium
őstag
-
Anaren91
senior tag
válasz
RMZ250 #25866 üzenetére
Nincsenek leragasztva a csavarok és már pasztáztam újra...most áthoztam haverhoz beraktam az ő gépébe Diablo 3 alatt nem ment 60 fok fölé....Az én gépemen mondjuk nem néztem Diablo alatt de ha LoL ba felmegy 75 fokig akkor gondolom D3 ba is felkéne... Olyan létezik hogy alaplap hiba vagy bios miatt melegszik a kártya?
-
-
seederking
őstag
Mielőtt okoskodnál,kérdezz.
Ennyit írtak róla + lentebb,hogy nem látnak hibát "A GPU felett hibás valami forrasztás asszem és szemmel is látható"
Ebből adódóan gondoltam valaki pontosabb leírást ad vagy egy képet linkel a hiba pontos helyét illetően.
"Katasztrófa",hogy egyesek elolvasnak 1-2 sort és belepofáznak ,miközben azt sem tudják míért ír az ember.
-
mrhitoshi
veterán
Kicsit szerintem is. Elkezdtem BF3-al multizni FHD-ban ultra beállításokkal, és számomra tökéletesen játszható volt. Majd elkezdtem mérni az FPS számot, és ledöbbentem, hogy "csak" ennyi lenne ?
Anno én megfogadtam, hogy a gépet elkezdem konzolként használni, mert valahol ez pszichológia. Ha egyszerűen csak játszok, és elvezhető a játék, akkor engem nem izgat különösebben, hogy van még a VGA-ban +10-20%.(#8317) kovsol : Most elszomorítottál. Tervben van nekem a Skyrim, azért remélem nem olyan gáz a helyzet.
-
kovsol
titán
egy srcraft2 4vs4 ben nem sokra mész a 4 magos amd prociddal, mert gyenge az egy magos teljesítmény
[link] tudom most jön az, hogy egy fosul optimalizált game stb, ez így is van, de ettől még az egyik legnépszerűbb rts game marad. itt a starcraft2 fülön egy 2vs2 multi mérkőzés replayeről van a teszt, még csak nem is 4vs4
De pl a skyrim se hatódik meg a sok magtól, inkább az egy szálas erő kell neki, szintén egy nagyon népszerű game. -
CHIPman
nagyúr
-
mrhitoshi
veterán
Én arra jutottam, hogy FHD-ban majdnem hogy mindegy milyen a processzor. BF3 alatt próbáltam multiban, maximum 5-8FPS különbség lehetséges a processzorok közt. Nagyjából ez a tendencia más játékoknál is. Ha physx-es a játék, akkor ott nagyobb különbségek lehetségesek, ha a CPU-n fut a Physx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest