- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Kezdjük ott hogy a háznak nincs oldala.
Egyszóval mindig friss levegőt kap, az meg a másik, hogy nem furmarkkal 65fok, hanem mondjuk cod6 alatt. De nem nagyon tud meghatni a hőfok, a procim is már 3 éve majdnem 1,5V-ot kap, terhelve néha 70fokot is eléri, de eddig még nem volt baja.
-
Dele77
csendes tag
Nálam is ez volt a helyzet...Sopranom van, nekem is át kellett rendeznem a HDD-ket hogy beférjen a VGA, tervbe is vettem a házcserét a jövőben, de nem vagyok milliomos, így kénytelen voltam abból főzni ami volt. Láttam én, hogy problémás a dolog, ezért raktam oda a kartont. A kártya egy hónapos, azóta többször is kivettem-betettem már, de most megtörtént a baj. Ennyi.
-
Landon
addikt
Akkor ezek szerint jól tudtam, h van Mo-n nagyker?
Hát tudnék ott havert "szerezni" kapcsolatok révén de az kicsit macerás lenne, anélkül esélytelen?
GJ70: Nekem eddig ez az 2ik bolti gariztatásom. Az elsőbe ismerős révén szintén sapphire vga-t cserélték mert az ismerősöm volt olyan rendes és nem hagyta annyiban a dolgot ill neki van haverja sapphire-nál ha jól tudom. Persze először azt mondták h náluk nincs gond a vga-val de akkor ismerősöm megmutatta az ő gépén is a VGA-t és azért lehetett cserélni. Viszont most nemtom' mi lesz... engem csak az dühít h simán rámondhatják, hogy semmi baja anélkül h a vga-val bármit is kezdtek volna. De ha már lassan 2 hete le van adva a vga akkor vmi csa van nem? Ha jó lenne azt hamarabb kiderítették volna, gondolom
-
ffodi
veterán
Na igen, csak a 8800gt nagy, kell neki segédtáp és sokat fogyaszt. A GT220 pedig 1 kártyahelyet foglal, az egész kari olyan hosszú mint a pci-e slot, nem kell neki segédtáp, és alig fogyaszt(40nm), és olcsó. Természetesen ha ez nem gond, akkor a 8800gt kitűnő választás fizikát számolni.
Godmen75:
Van kétféle leírás. Az egyik szerint kell a gf-re is kötni egy monitort, vagy ugyan azt csak másik bementre. Illetve külföldi 5870-es fórumon olvastam, hogy 5870-nél elég ha csak az 5870-re kötöd, és megkeresteted a rendszerrel a geforcet(win7-nél jobb klikk képernyőfelbontás --> észlelés) és ugye azon nem lát monitort, de kényszeríteni kell hogy azon márpedig van, és akkor a megjelent szürke monitorra kattintva már az NV control panel is előjön!
-
Robi BALBOA
őstag
-
ImI87
őstag
Nekem is volt egy ideig ugyanez a kép 5870-nel.
Kb. minden 3-4. bekapcsolásnál jött elő, a Win betöltő csík még normális volt, de amikor az asztal képet beadta, akkor váltott ilyenre. (Win7 64bit) Érdekesség, hogy ha ilyenkor kikapcsoltam a monitort, majd rögtön utána be, akkor már jó volt a kép.(Dell 2709W)
Valszeg csak v.mi driver gond volt, mert miután a 9.11-et lecseréltem 9.12-re azóta megszűnt a hiba. (Vagy esetleg a már korábban ismert Dell és ATI "nem szeretjük egymást játék" egyik újabb fejezete. Volt már ilyesmi a 4890 korszakban, ott az volt a jelenség kb félóránként 1-1 másodpercre elsötétült a kép.)
-
Dele77
csendes tag
Köszi, hogy megnézted!
1.Mondom én, hogy valami gáz van itt...Nyílt terepen 1920x1080-ban 75-90fps-em van, ha az égre nézek, vagy a pálya "széle" felé, akkor kiakad a számláló 250-en. De a legfurább, hogy 1024-ben is ugyanez a helyzet!
Mintha cpu limites lenne.
2. Crysis-nál nekem is csak 1280-ban volt ennyi, de nem is kellett nekem a magas felbontás.
-
-
Gerisz
addikt
Elbasztam mert nem állítottam be a benchmarkot a frapsba. Nem mentett semmit, de 1920x1080-ban zárt térben nyaldossa a 200-at, nyitott terepen meg 120. Akkor megy 100 alá mikor videó megy
Jah és a cryfosban 8800Gt-vel soha nem látam 70-80Fps-t, esetleg minimumon 1280x1024-ben -
lsc
nagyúr
ATT-vel megpróbálhatnál neki egy kis feszt adni 2d-ben, vagy a memória órajelet megemelni ha használod az ATT-t. Valamelyik 5xxx topicban valakinél bevált, hasonló volt nekem is a 4830-on mikor tuningoltam, a ram visszaváltásnál nem bírta a 250-et /kockázott/, 300-on semmi gondja nem volt.
-
zuchy
őstag
Igen, de ott volt architektúra váltás. E6750 -> Q6600 nál nincs, két E6600-van MCM-be kötve.
Persze, a két mag olykor sokat segíthet, ha mást nem, tehermentesíti a 2 magot amin pl egy játék fut, a másik 2 magon meg az egyéb programok. Most a 4 magot kihasználó játékról nem beszélek, mert az egyértelmű. -
Gaboman
nagyúr
-
zuchy
őstag
Akkor csinálj hozzá egyedi ventiszabályzást, mondjuk maximum 80fokig menjen fel, és akkor már még halkabb.
A hűtője halkabb lett a HD48xx szériához képest, és jobban is hűt. AC S1 fel megy rá, csak kell egy kicsit barkácsolni rajt. De sok féle hűtőt lehet már választani. A prolimatech új VGA hűtője lehet, hogy passzívban is elvinné.
*egy jól szellőztetett házban, de a CM690 az olyan. -
gombcomp
senior tag
Az ASUS dolgai csak saját kártyájukkal működnek rendesen,tegyél fel egy ASUS biost
és minden működni fog,és bőven lehet tuningolni is.Nálam a GPU 1000 felett is stabil volt.
A bios már fent van a TechpowerUp oldalán,de előtte mentsd le az eredetit,már csak a gari miatt is.
De valóban jelenleg az AfterBurner a leguniverzálisabb tuning cucc (1.41 ver). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Drón topik
- További aktív témák...
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest