- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Sárpac #13089 üzenetére
Csak nem Jászfényszarun a Samuban dolgozol, én is dolgoztam ott vagy két éve egész nyáron, arrafelé tényleg hülyén közlekednek az emberek, a legnagyobb kanyarban előznek vagy ha látják hogy jön szembe valaki akkor előzi meg az előtte lévő buszt!
Volt olyan amikor 1 nap odafelé és vissza felé is majdnem volt baleset, mert a buszt amivel mentem mindig akkor előzték amikor jött valami szembe vagy ügye(értelemszerűen) kanyarba előztek! -
Robi BALBOA
őstag
válasz
Sárpac #13037 üzenetére
Elfelejtettem a "ha" szót odaírni "(ha engedi az afterburner)", régebbről rémlett, hogy talán nem minden karinál lehet(még) feszt emelni.
(#13040)players111 : Hát öregem nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit megy még alap feszen és ha lehet majd az új boszal feszt emelni akkor feszel mit fog tudni, de tuti nem lesz piskóta! (rettegj GTX485
)
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #12901 üzenetére
"Ezek a szilárd elektrolit kondik elég jók lehetnek azért."
Konkrétan a szilárd elektrolitos kondik használatára és elhelyezkedésére gondoltam hogy hasonló.
Amúgy meg biztos lekoppintotta az Asus a Sapphire tervezését csak hogy ne legyen feltűnő más színű NYÁK-ot használtak.
Viccet félre nekem ez az Asus naon nem tetszik, bár biztos nagyon jó minőségű alkatrészek vannak rajta. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
Sárpac #12887 üzenetére
Más alig várom a tesztedet, mert az eddigiek alapján nagyon igéretes a kicsike, remélem jóhírekkel szolgálsz majd! (Pl: szobahőmérséklet alatt tartja a tuningolt gpu-t furmark teszt alatt!
)
Amúgy ahogy nezégettem a Fermis topikot, azt olvastam, hogy nem nagyon izzanak a karik még ilyen időben sem, ez eléggé meglepő, mondjuk 70-80%-os venti fordulattal
(jó hangjuk lehet)
Azt is olvastam, hogy a vinyók is ízzanak 45-50fokosak terhelés nélkül
, nemem az 1tb-os F1-es samu 30fokos szobában terhelés nélkül 35fokos, terhelve meg 37-38fokos.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Sárpac #12866 üzenetére
Daszép!
A vrm hűését te megtudod úgy oldani, hogy rajtahagyod a gyári vrm hűésedet vagy zavadzál valamit vagy ez csak akkor derül ki ha már megérkezett a hűtő?
Amúgy ha tudnám, hogy tuti kompatibilis lesz a 6xxx szériával akkkor tuti vennék egyet erre a karimra, nem a zaj miatt, hanem a tuning miatt, 45-50fokos gpuval simán meglenne 1000-1050mhz-es gpu (lehet még az 1100 is
), aztán ha eladnám a karimat akkor a hűtést megtartanám és menne fel az új 6xxx karira.
Tenyleg azóta tudni valamit erről a 6xxx sorozatról, most akkor 40 vagy 28nm, 1600sp vagy több, stb....? -
Giot
addikt
válasz
Sárpac #12855 üzenetére
Szép ezek szerint tényleg jól sikerült a Zalmi újdonsága.
Nézegettem a képeket mindkét hűtőről, úgy tűnik a Gelid rövidebb.
Robi BALBOA összehasonlító teszt tényleg jó lenne ha készülne. Személyes vélemény de nekem jobban tetszik a Gelid. Ez a VF3000 piros színnel meg kék ventivel kicsit too much. -
Giot
addikt
válasz
Sárpac #12771 üzenetére
Akkor tegyük a sorba a Toxic-ot is, ez is lekapcsolt amikor még az előző házam volt meg és autó venti szabályzást voltam kénytelen használni. Csak nem voltam 100%-ig biztos benne mivel mérésekkel nem tudtam alátámasztani. DE a VRM-ekre gyanakodtam mivel a GPu memó páros még bírta volna.
-
TomiLi
addikt
válasz
Sárpac #12680 üzenetére
A gyári gyönyörűséget lecseréled????
Kiváncsi leszek, hogy miben lesz jobb az aftermarket hűtő. A gyári msi is szerintem elég jól teljesít! Jobban, mint egy ref.
(#12678) Giot Köszi!
Szépek az új ventik!
(#12679) CptMisi Én csak annyit hallottam róla, hogy a venti fordulat nem szabályozható, és gyárilag is maxon pörög egyfolytában... Na szt nem tudom, hogy ez mennyire hiteles információ!
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #12653 üzenetére
Hát ja! Ez kb a legalja a Chief-nek. A CTG-450-80P változata van benne tesóm gépében az egy időben engem szolgált, a 4magos procim volt benne mellé anno 4850-esem, kicsit húztam is a hátsóm hogy nem fogja bírni de nem volt gond.
Nekem most ez van GPS-550 AB A gond nélkül kiszolgálja a rendszert tuningal együtt is. -
TomiLi
addikt
válasz
Sárpac #12552 üzenetére
Hát igen! A sapphire esetében már láttuk, hogy ilyen mértékű felára van a plusz 1Gb ramnak.
(#12549) CptMisi Valószínű valami ilyen indíttatásból gyártanak 2Gb-os vga-kat. Persze az meg csak mellékesen jó a gyártóknak, hogy egyesek, akiknek nincs rá szüksége mégis ráharapnak...
-
Dadpool
aktív tag
válasz
Sárpac #12356 üzenetére
akkor egy hullámhosszon vagyunk
de majd ha meglessz akkor kérnék egy kis beállitási segédletet mert igy jutyubos videokat nézegetve hát nem mondom igy ugy felrakni stb stb . még igy elsore kicsit kusza.megy ugye ez nem vágja azert haza a ati kártyát?
tényleg nem értek hozzá csak mondom ha már lehet ilyet akkor kiprobálom. mert én maximalista vagyok és amig fér akármi a gépbe én tutti beleveszem -
amper zoli
tag
válasz
Sárpac #12296 üzenetére
Külső mérőeszközzel mérted?
Mert tudod nálam meg pont fordított volt a helyzet, én az előző tápomra rámértem multiméterrel és az alul feszelt úgy rendesen.
BIOS meg a többi mérőprogram teljesen normális értékeket mutatott.(külső mérés a tuti)
Az újat még nem mértem, de tök jól működik minden. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Sárpac #12220 üzenetére
Az, hogy egy csomó embernek nem ment. Rengeteg a panasz, hogy tuning mellett már a desktoppon fagy a rendszer. Ez azért van, mert az alsó órajelkapu aktív. Az Overdrive egy olyan szolgáltatás, ami mellett nem fagyhat a termék. Egyelőre ez a megoldás rá. Később lehet, hogy változik, mert a referenciakártyákon a VRM lényegében driverből vezérelhető, így nem lehetetlen megoldani a problémát.
-
Zoli-206
senior tag
-
TomiLi
addikt
válasz
Sárpac #12178 üzenetére
Jaj ennek én is örülök!
Nagyon szemezek ugye már régóta a Lightninggal, most úgy néz ki meg van rá a keret is... (Most megy még a vacila még, hogy GTX480 vs 5870 Lightning 30-70% - az előbbi baromi sokat eszik a tesztek alapján viszont valamivel erősebb..
)
Kíváncsi lennék mások tapasztalataira is!
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #12017 üzenetére
Igazatok van mindenhonnan ki lehet fogni rosszat. A Sapphire nálam bevált ez az ötödik Sapphire kártyám. Eddig mindegyik problémamentes. A 4850 Toxic-al annyi bajom volt hogy, toxic-sága ellenére tuningban nem jeleskedett. Igaz az 5850 Toxic meg éppen hogy nagyon eltalált és jól húzható. Az általad leírt tücsökzenét nem hallottam.
(#12018) HSM: Valóban az nem referencia kártya. De a hanggal kapcsolatban ref-nél más márkáról nem olvastam még ilyet.
-
Giot
addikt
válasz
Sárpac #11945 üzenetére
Aham értem vagyis mindig azt aktivizálja a Bios ameikre szükség van. Ha 3D órajeleken megy a VGA akkor lehet a saját beállításai szerint 1.088v-ot adna de mivel ilyen nincs a VRM-részéről ezért autó 1.12v-ot kap. Na akkor csak az homályos hogy mi értelme van a Bios-t úgy megírni hogy 1,088-at adjon neki mikor ilyet nem is tud. Pedig ez a Bios speckó ehhez a kártyához készült. Na ezt a témát még kicsit körbe kell járni.
-
HSM
félisten
válasz
Sárpac #11924 üzenetére
Mondom, hogy nem megy 10.4 alatt, ha ezt az unofficial-dolgot engedélyezve húzzuk, akár csak 1Mhz-et is...
Kell két profil, egy alapórajeles egyből mentve, akkor lesz annak nem OC 3D módja, és lesz 2D is, és mellé egy 3D profil, ami OC. Normál módban meg 775Mhz a plafon.
(Ami elég soványka, nálam 850-et megy alapfeszen, 1,08V-on és 930-at asszem 1,12V körül)
-
DrJános
aktív tag
válasz
Sárpac #11885 üzenetére
Ok köszönöm, nagy valószínűséggel úgy döntök majd.
KB 1 hónap még, el kell adnom a 4670-est ( elvileg van rá vevő csak pénze nincs még ) meg nekem is kell még 1 havi ösztön díj amit 10. környékén kapok, csak szeretek előre kideríteni mindent a leendő cuccaimról így hátha ki tudom kerülni a kellemetlenségeket.
Am azt hittem hogy neked is 5850 van mert profilodba "MSI HD5850 Twin Frozr 1GB" van írva.
Bár csodálkoztam is, hogy 5870-t 5850 re cseréltél -
DrJános
aktív tag
válasz
Sárpac #11883 üzenetére
Tudom, hogy írtál köszönöm is, amint említettem oc nem érdekel meg ráadásul olyan CPU limitem lesz mit ritkán látot a világ, ( 2 x 2,8 GHz kevés lesz) de mindenre nincs pénzem sőt most még házat is vennem kell mert a mostaniba egyszerűen szét sülne itt nekem minden.
Az MSI nél nekem csak az a gond hogy csendesebb működéshez nekem kell venti profilt csinálni és nem értek ilyesmihez ( meg általában én mindent meg szívok, gari le járta után 1-2 nap és 1 hónap között már 3-4 cuccom halt be, ehhez is külön szerencse kell és nekem van hozzá bőven xd) és tartok attól, hogy valami be álhat ha elcseszem.
( modjuk te a sajátodat el tudnád küldeni?) ( ill neked húzva van-e most a kari az aktuális profilban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest