- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Robi BALBOA
őstag
Ami a cd-n van az egy ősrégi driver (6.661. az a 9.10-es driver) én azt ajánlom tedd fel a 10.3a drivert ez nem a legeslegújabb, de ez vált be a legjobban minden téren.10.3a win7 vista 64bit, 10.3a win7 vista 32bit
Az asus cuccait meg felejtsd el főleg a smart doctor-t, ha feltetted véletlenül akkor gyorsan töröld és tedd fel inkább az Msi afterburner-t.Afterburner
-
Liner
aktív tag
Igen, media playernél codec volt a gond.
Kösz!
Gta 4 betöltőképernyőn továbbra is látok függőleges rövid barázdákat, de mivel a játék és minden más úgy megy mintha zsinórón rántanák, ez legkevésbé sem érdekel. Nagyon elégedett vagyok ezzel a karival.
Amúgy nem raktam fel frissebb drivert azzal nyomulok amit cd-n kaptam hozzá. 8.661.
Le a kalappal, ez az asus catalyst control center külön megnyugtató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest