- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
válasz
torma1981 #13317 üzenetére
Dehogy vagyok én az, csak nekem is volt ez a hiba és az új 4670 és monitorom is becipeltem a boltba ahol vettem és ott 1 jó napot szoptak vele azóta ha látom, hogy vaki hasonlókkal küszködik azonnal írok mert minden jó, csak valamiért az ATI azt hiszi, hogy ez jó poén ( hát nem az
)
-
DrJános
aktív tag
válasz
torma1981 #13315 üzenetére
Ez ATI hülyeség megnyitod a Catalist Control Center-t Asztalok & Megjelenítők menüpont itt a kis monitoron találsz egy fekete kis háromszöget arra katt ( Konfigurálás) ezután Méretezési beállítás és ott a csúszkát 0% ra tolod és már kész is. És eltűnik a fekete "keret-ed".
-
DrJános
aktív tag
áááá annyira rossz már rá gondolnom is, hogy itt vannak ezek a remek karik annyi erővel hogy szinte ki sem lehet belőlük hajtani és az AMD használhatatlan Driverekkel teszi tönkre az egészet.
Szerintem pár kezdő de szorgalmas és tehetséges " tervező" pár hónap alatt jobb cuccot hozna ki mint azok az agyon iskolázott emberszerű lények. ( ezt is csak azé írtam hogy közvetlenbe ne Majmokat írjak)Komolyan mondom ha nem lenne irreálisan drága és hagos a nv akkor már rég a másik toyikot olvasnám, de a hangzavart egyszerűen nem bírom meg azért a pénzem is véges.
-
DrJános
aktív tag
válasz
kasa85 #13148 üzenetére
Amikor én vettem a monitort direkt rákérdeztem erre és a boltos A drága spéci cucc helyett ( reklám következik elnézést mindenkitől ez ügyben) a Clin ablakmosót ajánlotta és azt mondta, hogy ő is azt használja és jó.
Az igaz, hogy én még 1x sem mostam le így nem tudom, hogy "működik"-e de akár ezt is kipróbálhatod. -
DrJános
aktív tag
Tudom, hogy kari gyilkos egy játék az csak én húzás nélkül fogom használni, és azért kicsit elmegy az ember kedve hogy kiad 80 + és még így sem tökéletes. De azért CptMisi (#12750) válasza megnyugtat. De lehet hogy várok majd egy őszt aztán meglássuk, hogy jön-e 6XXX és hogy az árak hogy változnak. ( igaz a pénz az meg van rá, de mivel mostantól nincs ösztöndíjam és még nincs munkám így ha valami nem úgy jön össze mint ahogy terveztem de a pénzt elköltöm akkor lehetnek gondjaim.)
-
DrJános
aktív tag
-
DrJános
aktív tag
Giot te is használsz MSI afterburnert?
Ati vid karim csak a mostani van (ez sem régen, driver a hozzá mellékelt CDről használom netezni jó ez is) és olvastam, hogy nem mindegy, hogy van letörölve a Driver.
Hogy is nézne ki a " tökéletes" törlés és feltelepítés?
Mert ha meg veszek egy 5850 et akkor nem akkor akarok vele szívózni, hogy miért is nem megy. Egyébként a 6xxx Szériáról még semmi hír sincs igaz? -
DrJános
aktív tag
Na jó most nagyon hülye leszek de mi is az a APU?
mert Fúzióról legalább a Dragon Ballban halottam de azért elég távol van a két dolog egymástól
Na jó a fúzióról is szívesen olvasok kicsit (mármint hogy gondolja ezt az AMD) ( bocs de most hallok róla először Angolt meg nem érteni) -
-
DrJános
aktív tag
kösz a segítséget, de az a baj az Everest el, hogy csak valós időben tudom nézni a hőmérsékletet és nem tudom ki elemezni Game után a GPU-Z az pontos progi? mert nekem 4670 passzív karival azt íja ki hogy a GPU 0 % -os terheltségű és közben meg 85 90 C ami megint csak fura Catában legalább látom, hogy mikor alt tab olok hirtelen esik a gpu terheltsége ( bár ezzel sem tudom meg hogy mennyire pörög game közben) vagy a GPU -z ben kell (állítgatni, pipálni) valamit?
-
DrJános
aktív tag
Srácok érdekelne hogy van-e valami Progi ami pl: Game alatt fut és rögzíti a GUP hőmérsékletét és hogy hány % osan volt épp kihasználva?
CPU ra is jó lenne ilyen de azt majd másik totyikba dobom fel.
-
DrJános
aktív tag
Ez igen vicces 13 k s gput akar össze mérni az 5870 -el xd ennél még az 5850-ek is jóval többet nyomnak főleg tuninggal, meg azért a versenyképes szót se raktam volna bele a tesztbe.
-
DrJános
aktív tag
válasz
amper zoli #12308 üzenetére
no comment beteg vagy.
bocs nem akartam olyasmit, félre ne érts, poénnak szántad én is.
-
DrJános
aktív tag
Itt a Legtöbb embernek talán Sapphire Vapor-x / Toxic van, de az MSI Twin Frozr II is remek darab kinek mi tetszik tényleg, hibás darabot meg mindenből lehet kifogni, de arra meg ott a gari.
-
DrJános
aktív tag
Azért ha meg veszed arra figyelj oda, hogy nagy valószínűséggel csak kézzel állíthatod ott is van az a vacok a képeken
( nekem CPU hűtőm van Zalman , de nem használom pont az miatt mert nekem kell tekergetni nem akarom a cuccot meg sütni ha lassan megy ha meg forog akkor meg meg süketülsz a szobába és ez "csak" 1700 at pörög max képzeld mi lenne ha többet menne)
Zalman nagy név de már több tesztben is olvastam, hogy a hűtőik, hogy is mondjam nem mindig olyan halkak mint ahogy papíron kéne, hogy legyen meg ahogy azt az ember ervárná az ár alapján, van mikor a gyári hűtő halkabb nálunk. ( PL: nálam bár lehet, hogy az 1 rosz széria de akkor is)
-
DrJános
aktív tag
válasz
tomgabor #11972 üzenetére
Nem tom én is találkoztam már olyannal, hogy 1 gép kevesebb rammal és procival volt olyan gyors mint az enyém ( vagy nem túl sokkal lassabb, de jóval kevesebb cpu val ( így talán jobban igaz)) és csak pislogtam.
Am a 4670 ami nekem van azzal is elég jól ment DIRT2 pedig az enyém passzív ( az más kérdés hogy 90 - 100 között volt a GPU ) -
DrJános
aktív tag
válasz
Sárpac #11885 üzenetére
Ok köszönöm, nagy valószínűséggel úgy döntök majd.
KB 1 hónap még, el kell adnom a 4670-est ( elvileg van rá vevő csak pénze nincs még ) meg nekem is kell még 1 havi ösztön díj amit 10. környékén kapok, csak szeretek előre kideríteni mindent a leendő cuccaimról így hátha ki tudom kerülni a kellemetlenségeket.
Am azt hittem hogy neked is 5850 van mert profilodba "MSI HD5850 Twin Frozr 1GB" van írva.
Bár csodálkoztam is, hogy 5870-t 5850 re cseréltél -
DrJános
aktív tag
válasz
Sárpac #11883 üzenetére
Tudom, hogy írtál köszönöm is, amint említettem oc nem érdekel meg ráadásul olyan CPU limitem lesz mit ritkán látot a világ, ( 2 x 2,8 GHz kevés lesz) de mindenre nincs pénzem sőt most még házat is vennem kell mert a mostaniba egyszerűen szét sülne itt nekem minden.
Az MSI nél nekem csak az a gond hogy csendesebb működéshez nekem kell venti profilt csinálni és nem értek ilyesmihez ( meg általában én mindent meg szívok, gari le járta után 1-2 nap és 1 hónap között már 3-4 cuccom halt be, ehhez is külön szerencse kell és nekem van hozzá bőven xd) és tartok attól, hogy valami be álhat ha elcseszem.
( modjuk te a sajátodat el tudnád küldeni?) ( ill neked húzva van-e most a kari az aktuális profilban) -
DrJános
aktív tag
válasz
Sziszka_88 #11881 üzenetére
Szerintem is jó lett az 58 -59 kari
Én most MSI Radeon HD 5850 Twin Frozr II és Sapphire 5850 1GB DDR5 Vapor-X el szemezgetek még nem tudtam eldönteni, hogy melyik is lenne a jobb, végül is mind 2 tetszik.
legjobb az lenne ha itthon ki tudnám próbálni őket és csak utána kéne választanom
-
DrJános
aktív tag
Most nézegettem kicsit a neten és igazából 2 db 5850 tetszik nagyon
MSI Radeon HD 5850 Twin Frozr II
Sapphire 5850 1GB DDR5 Vapor-X
Ha valaki tudna róluk írni az jó lenne.
Elvileg az MSI rendkívül halk működés mellet 12 C-al hűvösebb a ref nél de hátt a Vapor X sem ref és elvileg az is halk és hűvös.
(tuning annyira nem érdekel de a hosszú és stabil működés az igen)
( hát most nem tom de 1 másik oldal meg pont azt mutatja hogy hagosabb a ref nél az MSI nah xd akkor most kinek higgyek )
Ill az is fontos, hogy mennyi az ár különbség ( bár így hirtelen nem látok nagy eltérést)
Minden tulajdonos véleményét szívesen olvasom.
-
DrJános
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Gondolkodom azon, hogy HD 5850 VGA ba fektetek Szeretném, ki kérni a tanácsotokat, hogy melyik gyártó lenne a legjobb? Jó lenne ha a lehetőségekhez képest halk lenne, és olyan modell kéne aminél 2d-ben nincs csík kocka elszíneződés stb ( mikor megjelentek akkor voltak ilyen hibák, nem tudom, hogy azóta javult-e a helyzet) Ja húzva fesz emelve tuti, hogy nem lesz a kari.
jelenlegi CPU-m Intel E7400 2x2,8 Ghz tudom, hogy jócskán limites lesz. De amíg 35 FPS képes kipréselni magából addig békében vagyunk
.
OFF:
Elvileg akkor a CPU végig 100% fog menni?
Később Intel Q9400 vagy Q9550 tervezek beszerezni milyen hűtő kéne be szereznem, hogy mindegyik esetben hűvös és halk maradjon?
A ház Cooler Master 922 lesz szal elvileg jól fog szellőzni.
-
DrJános
aktív tag
-
DrJános
aktív tag
Előre láthatólag úgy Április Május környékén már lehet, majd tudni, hogy mire is képes a DX11 és a tesszeláció? (akkora tervezem az új kártyám vársárlását és ha nem nincs igazi külömbség DX10.1 és DX11 között akkor extra árat nem fizetek azért, hogy a legújabb szériás ketyegjen a gépbe.)
-
DrJános
aktív tag
válasz
Ricco_hun #4140 üzenetére
Figyelj nekem most az én gépembe
Az alaplap az Aus P5Q Delux
Proci E 7400
2x 1gb Kingmax ram
a Vid kati az most ideiglensen, hogy menjen a gép egy Radeon x 600 ( de csak azért mert a régi vga-m behalt)
táp chieftec 550W
Szóval ez most azért nem a legjobb gép, de nem is a leg rosszabb.
-
DrJános
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #4138 üzenetére
Hogy pontosan hogy és mint csinálja az nem tudom de ez a 6 Gb biztos, hogy nem 1 magban értendő mert attól szét olvadna minden hanem 2x3 Gb szóval 2 magos proci, de gondolom, te is csak poénból írad.
Amúgy elvileg a gépe egy normál asztali konfig csak erre kihegyezve.
De nem láttam még a gépet szal nem akarok hülyeséget írni.
-
DrJános
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #4136 üzenetére
Hát ő a gépén 3d ben tervez szerszám gyártó gépeket ( vagy mi a francot) de az tuti hogy 3d ben tervez, és a teszt progira az ajánlott proci teljesítmény az 6Gb ra van írva szóval az azért nem szar de a vga az szerintem gyengébb benne mint hiszi (bár azt a kijelentését némi alkohol elfogyasztása után tette, de az nem volt túl sok szóval szerintem tudta, hogy mit mond.)
-
DrJános
aktív tag
Köszi a válaszokat azt hiszem meg lesz elégedve
-
DrJános
aktív tag
Üdv lenne egy olyan kérdésem igaz, hogy nem ide tartozik bár ez inkább sehova, 1 ismerősöm állítja, hogy milyen nagyon szuper gépe van és hogy vigyek bármilyen játékoz az nála menni fog, szóval, ha tudnátok párat mondani a leg gép igényesebb játékok közül az jó lenne, a vid kártyájórl semmit nem tudok de nagy proci van a gépében és 1 gb ram, ha minden igaz.
A választ előre is köszönöm.
-
DrJános
aktív tag
Nagyon baráti De miért pont Giga
??? Tudom, hogy a 70 es el nem nagyon volt gond de a kisebb modell hűtési hibái miatt inkább tartózkodnék tőle.
-
DrJános
aktív tag
Nem tudom, hogy lesz-e egyátalán de 1 5890 nek tudnék örülni ha pl: 2GB és 512Bit lenne rajta, de ismerve őket, ha meg is csinálják akkor is csak 256 és 2GB lesz és lényegében egy szarrá húzott 5870.
-
DrJános
aktív tag
válasz
whitewolfika #3711 üzenetére
E8xxx Széria már tökéletes 3-3.5GHz felett már nem szokott gond lenni Proci limit miatt.
De ha van pénzed és tuti biztosra akar menni akkor Intel Core2 Quad Q9650 Itt a 3GHz már elég, de ha kevésnek éreznéd akkor meghúzod i kicsit.
-
DrJános
aktív tag
Végre 1 teszt ami felméri a különböző módok közti "erő" külömbséget mostmár tényleg csak 5870, 5850 kéne és teljes lenne a kép.
-
DrJános
aktív tag
Szerintem is tökéletes volt az x2 kifejezés és jól látszott rajta, hogy különleges már a nevén is.
Én a 5970 5950 azt vártam volna, hogy új darab lesz mint a 4890 és 512 bit lesz rajta 2 GB Vrammal.
Basszus az 1000 éves MX440-emen is 128 bit volt
ezek meg "csak" 256 osok kicsit kevésnek tűnik nekem ( jó persze ezek már sokszor gyorsabbak mint az MX440-en de akkor is)
-
DrJános
aktív tag
válasz
--Rawlings-- #3297 üzenetére
Hali
Látom drága kincsre tettél szert, érdekelne, hogy játék közben milyen a kari hangja és 2d ben hogy viselkedik ( volt itt pár furcsa anomáliás eset bár lehet, hogy nem 70 -es modell volt)
-
DrJános
aktív tag
Gyerekek ez nem volt tiltva??? vagy Az Ati eddig késleltette a nem ref változatokat?
Ránézésre sokkal halkabb lesz a nagyobb hűtő venti matt de majd kiderül, ha lesz valami teszt vagy valaki vesz ilyet a fórumozók közül
Amúgy én is figyeltem, hogy kicsit megrángatták, de hát ez szinte természetes nem?
-
DrJános
aktív tag
Erre a témára csak azt írnám, hogy én
E 7400 al fogok használni 5870-et ( de ha tavaszra egy erősebb pédány 70-80 kör lesz akkor azt veszem meg.)
A proci 3.5 max 4GHz fog menni inkább legyek cpu mint vga limites, és később ha lesz pénzem akkor kap a gép 1 erősebb procit is de az fél és 1 év közötti időszak kb.
Engem nem hat meg a CPU limit 4 GHz en ez is kiprésel bármien játékból kipréselni 40 FPS-t annál többet meg úgy sem lát az ember szeme (max jól néz ki a teszten a 300 FPS).
Természetesen én is tudom, hogy nem lesz így tökéletes a cucc, de a mostani konfiggal szemben így minden el fog rajta menni.
-
DrJános
aktív tag
Jézus ez a grafika eszméletlen, ha valaki szerez egy megfelelően nagy felbontású monitort és ha lesz ilyen minőségű játék (nem csak teszt progi) akkor a PS3 mehet a pics@ba. Nekem volt szerencsém PS3-an full HD-s nagyon nagy tévén játszani 720P ben az a gépemhez mérten az is nagyon szép minőségű képet produkált. (igaz a Monitorom nem HD) de ezen a videón még így is látszik az az eszméletlen grafika, kár, hogy csak teszt.
Ö valaki tud valamit az Erősebb Példányokról?
-
DrJános
aktív tag
Heh HD 5900
??? Most még csak az AMD Tudja hogy mit is takar az a név, de ha feltételezzük, hogy egy teljesen új kategória úgy mint a 800 és 700 és ha akkora az erő beli különbség mint a 700 és 800 között akkor igen csak erős kártyák láthatnak napvilágot
. Feltételezve, hogy az én elméletem helyes, de lehet, hogy a cikkekben leírt valamely változat egyike.
MCM az mi?
-
DrJános
aktív tag
válasz
dangerzone #2528 üzenetére
Szép eredmény, gratulálok hozzá. Sajnos úgy néz ki, hogy nekem is meg kel majd rángatnom a E 7400 at mert gyenguska lenne a az 50-és 70 es hez is,( pedig tényleg nem vagyok a híve az eféle dolgoknak,( és ráadásul itt hosszú távról kell beszélnünk mert nem lesz pénzem erősebbet venni jó ideig) de én csak addig fogok menni hogy a mostani gyári hűtvel csinálok 1 tesztet és megnézem a hőmérsékletet, utána rakok rá 1 Cooler Master Hyper TX3 és csak addig húzom amíg ugyanazon teszt mellet ugyanannyira melegszik alatta vagy valamennyivel kevésbé (a teszt az progival lesz csak most még nem ismerek ilyen progikat, de a Proci topikban biztos akadnak bőven, akik tudnak segíteni ebben)
-
DrJános
aktív tag
Heh pont annyi kéne, hogy a túl zöld tagoknak be legyen fogva az arca mert akkor már ütné a GTX 295 öt is. De hát ki tudj "a jövő titkai kifürkész hetetlenek".
(bár ez egy saját perverz ötlet de ez a kari meg érdemelne 1 G memória mellé 512 bit-et és a 2 gigás meg 1 gigát mennyire alázna már ez a kari egy eilyen felállással.) -
DrJános
aktív tag
Jó az igaz hogy én nem értek a tápokhoz, de az értelmesebb gyártók főleg a nagyobb tápoknál 4x 6+2 pin csatlakozón küldik ki az áramot és akkor már nem is egy vezetéknek kell elviselni-e a 70 illetve akár még több Ampert, és 2 db vga esetén a 4 vezeték pont elég. (mivel villanyszerelőnek tanulok így tisztában vagyok az áram Hő hatásával, de ezek jól megtervezett konstrukciók, és általában itt már figyelnek olyan apróságra, hogy ne olvadjon le a vezetékről a szigetelés.
De inkább térjünk vissza a 5870 és 5850 Vid karikra. (Ami remélhetőleg az én gépembe is lesz Március környékén ö hogy melyik őszintén még nem döntöttem a pénztárcám egyértelműen az 50-es nek örülne, de a szívem a 70-est szeretné)
-
DrJános
aktív tag
Ha ez igaz akkor még necces is lehet, mert a 5870 212W -ot eszik max ba és az 12V-nál 17,66A és az én tápom 18 A küld ki 1ágba (remélem a Chieftec- mérnökeinek volt annyi eszük hogy mást nem küldtek a 2X6 pines ágra, ha véletlenül igen akkor szívtam) bár a Ph-s teszten majdnem az egész gép evett ennyit Alaplappal Prociva Rammal Hdd-vel Vid karival mindennel együtt sőt még a táp veszteségét is belemérték szóval nem tudom, hogy most mi az igaz.
De az tuti, hogy legközelebb Cooler Master vagy Corsair tápom lesz mert ezeknek össze van vonva az ágai így 1 vezetéken is képes leadni a teljes teljesítmény nagy részét.
a maradék meg kimegy +3.3V +5V -12V +5Vsb tartományokra, de a VGA a +12 v-ost használja és az erős ezeknél. -
DrJános
aktív tag
-
DrJános
aktív tag
ÖÖÖ gyerekek akkor ez hogy is van? nekem most
http://imagerz.com/QEQQXktvAwIBUV4bQwVR
Ez a táp van meg. de itt 18 A egy ág és ugyebár 1 vezetéken van a 2X6 pin csati akkor ez fogja bírni a 5870-et ??
-
DrJános
aktív tag
ÖÖÖ tényleg, ha a Driver-eknél tartunk x600-hoz nem tud valaki? (ideiglenesen ezzel kell kihúznom egy 5870 vagy 5850 ig aminek a vásárlását (nem meglévő anyagiak miatt Április Május ra tervezem) és most Driver nélkül döcög a drága)
-
-
DrJános
aktív tag
válasz
joshua7 #2172 üzenetére
Nem veszem én magamra, amúgy meg 30-35 fps felett úgy sem látja az ember szeme a külömbséget annyit meg csak ki lehet csikarni 1 ilyenből is (mondjuk mivel még garis a cpu így ha lenne pénzem még egy tűrhető cserét is csinálhatnék, csak az a gond, hogy most nincs semmim.
Ez a Proci egy P5B-hez lett véve (adatlapon ennek megfelelő fsb volt a max és nem mertem akkor nagyobb procit venni nehogy ne menjen, erre nem telt el 2 hónap és beállt az alaplap, ezt nevezzük sz@pásnak de ez már csak így történt egy olyan alaplapba ami támogatja a nagyobb fsb-t és a 4 magot nem 2 magosat vettem volna, de mindegy ez már így történt.
-
DrJános
aktív tag
Ezzel csak az a gond, hogy én mindig vagyok olyan bal szerencsés, hogy gari lejárta után 1- max 2 hónappal behalnak a cuccaim húzás nélkül is. (szóval vagy mindig kifogom a selejtet vagy nem tudom, de a húzást nem nekem találták ki amilyen szerencsém van azonnal kék füstöt látnék akármilyen hűtővel.)
Amúgy szerintetek Q 9550 elvinné húzás nélkül ? vagy Q9650 ha nem akarok húzni (bár az már drága)
-
DrJános
aktív tag
Gyerekek a CPU limitre csak annyit, hogy én E7400 2x 2,8 Ghz hez fogok 5870 vagy 5850 -et venni.
Tudom nem bölcs de CPU-ra nincs pénzem max nem húzom addig egekbe a grafikát. -
DrJános
aktív tag
Gyerekek van olyan köztünk akinek a gépébe 5870 erőgép dolgozik?
Kíváncsi lennék, hogy milyen hosszú is valójában és hogy milyen házba lett beletéve.
Mert az új kártyámhoz új házat is kell majd vennem. Már van kiszemelt áldozat Cooler Master HAF 922 személyében csak mivel még semmi infóm nincs ezért nem tudom, hogy megfelelne-e.
Tudom hogy a házaknak is van külön topik de az ilyen kérdés igazából sehova sem jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honda topik
- Autós topik
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire R7 250 1GB
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest