- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Motion_Blur #18807 üzenetére
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Srácok, a legújabb driver visszaállítja 2D-ben az 5870 órajelét 157/300-ra?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Majd 1 éve sokat szidtam az ati-t, a xarabbnál xarabb driverjeikkel, de a 10.5 óta nálam soha semmi gond nincs, sőt egyre jobb.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
ja és most nézem,hogy ez miatt a teljes rendszer fogyasztása 2D-ben 125 helyett 160-on van.
qrvaélet... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
amper zoli #12195 üzenetére
Ezt most rendszere válogatja? Mert olvastam olyat is, hogy több embernek viszont vissza állítja alapértékre az órajelet. Azért durva, hogy 2d-ben is maximumom menjen pl a memória
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A gondom vele, hogy alapon 400/1200-on tartja a kártyát, ami miatt 50 fok felett van alapon, a megszokott 38 helyett...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Na szóval ilyen beállítás alatt
akkor ez most stabilnak mondható, ugye? A hőmérséklet átlag 85 volt, így már elég hangos volt a venti...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hali!
Ref asus 5870, a 3dmarkot le se tudom futtatni, mert vagy sötét képernyő , vagy szürke csíkos kép általában a sárkányos résznél, addig megy 900/1300, aztán visszaállítottam alapórajelre, akkor lefutott, viszont most alapórajelen., meg bordócsíkos kép jelenik meg egy pillanatra furmark alatt.
Mi lehet a gond?
Fesz problémája lehet esetleg...konfig: Q9550, asus pro turbo, thermaltake xt 650 w táp
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #12092 üzenetére
Erről van szó
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #12092 üzenetére
Akkor Te nem ismered a thermaltake toughpower XT szériát, nézz már utána, hogy mennyit ad le 12V ágon, egyébként meg nem az volt a kérdés, hogy elbírja-e, hanem, hogy változik-e a rendszer stabilitása, főképp a processzoré. Kettő 5850-es kártyát hajtott a táp gond nélkül és még csak hangja sem volt. Az fel sem merült bennem, hogy ennek a bivalyerős tápnak megkottyanna.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hello srácok!
Egy kérdésem lenne hozzátok.
Konfig: Q9550@3,4ghz, 8gb memória, asus pq5 pro turbo, thermaltake 650w tápCsak annyi lenne a kérdés, hogy előtte 5850-es kártya volt benne, viszont most cserélni fogom 5870-re, számít ez valamit, hogy esetleg tuningolva van a proci, vagyis pontosabban, ha beteszem az új kártyát, akkor változik-e úgy az áramfelvétel, hogy esetleg nem lesz stabi a rendszer, vagy hülyeséget kérdezek és minden gond nélkül megy tovább?
Thx
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
CheaterBandi #9155 üzenetére
Nálad valami nem stimmel. 5850, egyelőre csak picit van húzva (775@1125), 4gb 1066, q9550, 1920X1200, dx11, high, átlag 30 fps, néha esik csak le 25 alá, de akkor sem vészes, szóval döcögősen, de halad! 10.2 driver, ami szerintem a fostalicska.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szia!
Meddig tudnám emelni a gigabyte 5850 kártyámat gyári hűtés mellett?
Most jelenleg 775@1125-ön döcög, de ezt csak a CCC-vel állítottam be, viszont azt sem szeretném, ha tornádóként üzemelne a venti.Előre is kösz, jah azért neked írtam, mert látom, hogy nálad 900-on röfög, ém meg zöldfülü vok ehhez. :/
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szia! Nos én még Grid alatt nem használtam, de bemásolom ide egyik kommentemet, amit a egy másik topikban írtam le:
A furmark akad? Engem is visz a sírba, illetve csak az 1.8-as változatnál 2-5 másodpercenként egy kicsit megakad, de ezzel még nem is lenne gond, mert ezt játékban is észrevettem, bár van olyan ahol nem csinálja. Mivel minden új a gépben, csak egyre tudok gondolni, ez az ATI hibája, illetve a driver-é, ugyanis nem én vagyok az egyetlen akinek ez a hiba tapasztalható. Előtte nvidia volt, aztán cseréltem egy 4890-re, idegesített is, az akadások, rá 2 hétre cseréltem egy 5850-re, a probléma ugyanaz, utána kicseréltem a procit, jelenség ugyanaz, majd a tápot 650W thermaltake, majd a vinyókat, jah és persze a memóriát is, az alaplap is 2 hónapos.. raktam bele tesztként egy nvidia kártyát, lám a hiba megszűnt.. A CCC egy fos hányadék szoftver, nem a kártyákkal van gond, azok első osztályúak! :
Tehát ha tudod próbáld már ki, az új furmark alatt is. A battelfield alatt rohadtul ez volt a probléma, és ezt észrevettem az aliens vs predator alatt is, néha a mass effect2-ben is, de pl az MW2-ben és a Crisys alatt nem volt tapasztalható, megjegyzem az fps 50 alatt nem nagyon volt, éppen a fent leírtak miatt gondolom azt, hogy ez valamilyen oknál fogva CCC hiba lehet, esetleg akad valami mással, viszont ez sem mérvadó, mert amikor újrahúztam a rendszert és csak az ATI driver volt fent, meg a furmark, akkor is ott volt az akadás, de csak az 1.8-as változatnál, 1920X1200-ban az fps nem esik 50 alá, de a "FÁNK" akad pár másodpercenként, de mint írtam, ez nem lenne gond, csak játékban qrvára idegesítő, esetleg várom más javaslatát is, hogyan lehetne ezt orvosolni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sziasztok!
Nyomtam ezt battlefield jatekot, full high 1920X1200-ban, a kartya birja a kikepzest es gyonyoru minden, de itt mar jobban eszreveheto volt ez az kb 5 masodpercenkenti akadozas, elotte 4890 volt es annal is volt ez a hiba, hiaba vettem le 1650-re a felbontast akkor is. Valahol olvastam olyat, hogy ilyen akkor is leehet, ha elfogy a memoria, szerintem ez baromsag, nem lenne eleg 4gb?
E8400@4ghz-ra huzva, de default beallitasoknal is ugyanez a helyzet.
A memoria ocz reaper, jelenleg 5-5-5-15 megy 1066-on es 2.2 volt fesz van neki adva.A hangkartya igaz mar regi (audigy4), de nem reg raktam ujra rendszert es amikor kiprobaltam, akkor meg nem volt fen a drivere, ha esetleg azzal akadna valami. Bar a torodezettmentesitest meg nem csinaltam meg, de mar ajanlottak. 10.2-es catalyst van fent.
lejjeb kellene venni esetleg a memoria orajelét? Mar nem tudom mit csinaljak.
jo lenne kideriteni, hogy vajon ez mitol lehet, szoftveres, hardveres problema vagy mi?
Konfig:
E8400@4gz
ati 5850
2*2gb ocz reaper 1066
asus pro turbo alaplap
chieftech 550welore is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest