- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobilhasználat külföldön
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silex
aktív tag
válasz
04ahgy #13593 üzenetére
Valahogy sejtettem, hogy hasonló lehet a helyzet, nem nagyon kottyant meg a kártyámnak a kicsivel 1,4 fölötti fesz sem.
Robi BALBOA: Nem kifejezetten tuning darab bár azért nem rossz. A memóriák 5000-ig mennek, a GPU 1100MHz-en még stabil, kb ez is a vége, illetve tovább már extrém hűtés kéne.
Én azért kicsit meglepődtem volna ha az asus kiad egy olyan programot, amivel beállítva a max feszültséget 5 perc után megsütöd a karid. Valószínűtlen. (és mint kiderült nem is igaz) Az hogy 1,4 környékére merészkedtem 1,5-ös beállítható maxnál, józan döntésnek tűnt és a hőfokok igazoltak is.
-
-
HSM
félisten
válasz
04ahgy #11958 üzenetére
A víz nagyon sokat segít ezeknek a GPU-knak.
Szépen megy akkor nálad is.
Én megmondom az őszintét, meglepődtem, hogy pöccre megy 850/1200-on, de kis finomítással 930/1200-on is...És nem is lesz tőle túl hangos, pedig refi, marad tartalék a ventiben bőven...
Egyedül a VRM nem szereti már, oda kell rá picit figyelni úgy már, legalábbis furmarkban úgy már 100 fok fölé megy, ami játékban olyan 75-80-at jelenthet....
-
-
HSM
félisten
válasz
04ahgy #11921 üzenetére
[link]
Átírod a konfigot, utána mehet az OC....Mondjuk ez nagyon gáz, hogy nincs powerplay...Egészen tuti? És frisebb BIOS-al se? A GB elég gyakran hoz ki friss (javítgatott?
) BIOS-t a nem ref VGA-ihoz....
Ja, igen... És ha így tuningolsz (afterburnerrel), akkor semmilyen karinál nincs PowerPLay, kézzel vissza kell váltani egy olyan profilra, ami nem OC. (Mondjuk egy kb. 3 másodperces művelet játék előtt és után, szval nem vészes egyáltalán...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest