- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
kisza25 #22597 üzenetére
köszönöm szépen a válaszokat!
aki esetleg még nem olvasta:
Mesterségesen kreált a Crysis 2 óriási gépigénye(még jó, hogy én a patch megjelenése elött végigjátszottam
-
Dtomka
veterán
válasz
kisza25 #22582 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen hd 5830 extreme vga-m van! (teljes méretű display port + 1 hdmi kimenet)
Az lenne a kérdésem, hogy valamilyen programmal ki lehet deríteni, hogy a hdmi milyen verziójú?
Aida 64 -ben néztem de nem találtam ami erre kitért volna!
A választ köszönöm! -
csabika0001
senior tag
válasz
kisza25 #22488 üzenetére
Nah még egy utolsó kérdés mielőtt jóváhagyom a rendelést , ctg 600 80p megbírkózik ezzel ?
4GB 1 db modul Kingston Hyper X ram
AMD 955BE proci
Giga 990FXA-UD3
Hyper TX3
2db 5830 Xtreme kari
2vinyó , és kb 3-4 házventi .
Én ahogy számolgattam bőven fog szaladni csak kíváncsi vagyok véleményre .
Erősebb procit most nem akarok majd egy 8 magos bull lesz később. -
intercooler
őstag
válasz
kisza25 #22488 üzenetére
Igazad van csak enyyi hsznél nem szoktam visszaolvasgatni
gondolom erre céloztál Tehát ha jól veszem ki akkor működik az 1 gigás a 2 gigással csak nincs sok értelme
meg proci elég húzva.
-
izohipsza
csendes tag
válasz
kisza25 #22296 üzenetére
Win7777: Hát azt a max tizenpárezer forintot szánnám rá max a vga-ra.
kisza25: Monitort biztos, hogy nem fogok cserélni, mert az asszony meglátja, hogy már megint pénzt költöttem a pc-re. Szóval ez a helyzet. Akkor ehhez a monitorhoz (felbontásához) lehet hogy ez a vga bőven elég?
-
krystman
őstag
válasz
kisza25 #22084 üzenetére
Köszi! Jó összehoztad!
Ez a 1680x1050 ez kevés lenne? Mondjuk érdekes, mert régebben is volt olyan, hogy ha AA rátettem a játékra, akkor jobban ment, mint ha ki lett volna kapcsolva. Még nekem is meglepő volt. Ez már tényleg nem semmi, hogy egy 3.6Ghz-es Phenom II kevés egy 5850-hez.
-
Giot
addikt
válasz
kisza25 #21996 üzenetére
Értem honnan közelíted meg a dolgot. De maradjunk az átlagos játékoknál.
(#21995) bence188: Értelek! Igazi "unique" tévéd van.
(#21997) dilipok: Van egy ismerősöm akit tévé ügyben elég nagy szakinak tartok, majd megkérdezem tőle hogy neki mi a véleménye erről a dologról. Vagy mit tud róla? Hátha tud valami okosat mondani.
-
Giot
addikt
válasz
kisza25 #21983 üzenetére
"De ha egy processzor elég egy játékhoz 1920x1080-ban akkor az elég lesz 1024x768-ra is "
Ez nem egészen biztos. Akkor jön valószínűleg az általad leírt anomália, vagyis CPU limites beállítást fog tapasztalni. Ergo teljesen feleslegesen vette meg az adott teljesítményű VGA-t elég lett volna egy gyengébb is. Hiszen kisebb felbontáson nem elég az adott processzor teljesítménye a VGA maximális teljesítményének leadására.
Vegyük példának az én konfigomat, jelen esetben 1920x1080-ban a magas részletesség mellett, alíg érezhető CPU limitem van, sok helyen nincs is.
De ez a processzor 1024x768-ban a VGA-t nagyon keményen limitálná.
No offense!! -
Rico45
őstag
válasz
kisza25 #21946 üzenetére
Igen elég a táp:-)
1280x1024 -ben tudom csak tolni(motitor ennyit ad)
LWElőtte nvidia geforce 9500gt 512-es volt!
A többi gamém pl
attlefield Bad Company 2+crysis 2+shiftek+NfsHP2010+moha 2010 nagyon frankón mennek!
De a mostani lényeg: dirt 3 27-36 fps! De amúgy nagyon szép így is és játszható!
Köszönöm azért hogy válaszoltatok:-)
Ui: most akkor procira kell gyűjtenem:-(? Vagy ha egy kicsit meghúznám
-
kem
addikt
válasz
kisza25 #21858 üzenetére
V tuningot nem alkalmazok, csak fixáltam a legnagyobb értékre(1,2V) AMD GPU Clock Toolban. Egyébként majdnem eltaláltad
GPU-ra optimizált folding féleség megy rajta(a részletek titkosak
), meg néha 1 kis game ha már a vas adott
Akkor asszem 2 ilyen lesz, 2 pedig Vapor-X, a tuningot meg nem eröltetem, csak kényelmesen(@900MHz, a ramok meg 300-on
)
-
csabika0001
senior tag
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
kisza25 #21679 üzenetére
Nálam most az első szempont a hűtés és a zaj volt. Így esett erre a választás, lehet nem a legjobb ár/érték arány volt (+3K lett volna egy ref. 6870), de fontosabb volt az, hogy kussaban van, és jól hűt. Ha a 6870-en hűtőt kellett volna cserélni, az még + egy vagon pénz, ráadásul a X4 955 mellé ez bőven elég, ami ezzel nem megy, az azzal se ment volna...1-2 FPS-ért nem fizetek plusz pénzt.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
kisza25 #21679 üzenetére
Nálam most az első szempont a hűtés és a zaj volt. Így esett erre a választás, lehet nem a legjobb ár/érték arány volt (+3K lett volna egy ref. 6870), de fontosabb volt az, hogy kussaban van, és jól hűt. Ha a 6870-en hűtőt kellett volna cserélni, az még + egy vagon pénz, ráadásul a X4 955 mellé ez bőven elég, ami ezzel nem megy, az azzal se ment volna...1-2 FPS-ért nem fizetek plusz pénzt.
-
F e Z o
veterán
válasz
kisza25 #21679 üzenetére
Nem is a fogyasztással van gond, hisz nem hiszem, hogy bárki is észreveszi a villanyszámlán, hogy 0,1V-tal aláfeszelt valamit is a gépében, sokkal inkább a melegedés, ami zavaró.
(#21677) jer1cho : Nálam 1,2V mellett megy az 5850-em 900/1175-ön. Így nem olyan meleg még ref hűtővel sem.
-
Bloodaxe
aktív tag
-
tomcat33
tag
válasz
kisza25 #21563 üzenetére
Azt már próbáltam , hogy vissza veszem az órajeleket. Első körben én is a memóriára gyanakodtam mert olvastam itt , hogy a Vapor hűtése a memóriák terén elég gagyi. Lementem egészen 1190-ig , de a helyzet nem változott.
Legrosszabb esetben akkor marad a gariztatás.
Köszönöm a segíséget. -
válasz
kisza25 #21473 üzenetére
Érdekes. Tehát a HT szálak nem konkrét magoknak felelnek meg a programok oldaláról, hanem ahhoz, hogy ki tudják használni (pl itt elosztva a terhelést, mind a 8 szál dolgozna picit) a programnak is támogatnia kell?
Én idáig azt hittem, hogy ezek a szálak a Win oldaláról simán magnak felelnek meg: ha van kedve valaminek akkor használja, ha nem akkor meg nem -
Alpachino
veterán
-
Sandrew
őstag
válasz
kisza25 #21401 üzenetére
GTA4... Mindenki mondja, hogy proci kell alá. Raktam alá 4.4Ghz-es Phenomot meg 1.0.6-ig patch-t. Erre ha felrakom a Shadow night, vagy mi a szöszt maxra olyan Vga limit van hogy ihajcsuhaly
Asus Direct 5850-ről vélemények? Csak azért váltanám le az 5830-at rá mert ezen oldalt van a tápcsati...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Diablo IV
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gitáros topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BOINC: compute for science
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest