- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcat33
tag
válasz
kisza25 #21563 üzenetére
Azt már próbáltam , hogy vissza veszem az órajeleket. Első körben én is a memóriára gyanakodtam mert olvastam itt , hogy a Vapor hűtése a memóriák terén elég gagyi. Lementem egészen 1190-ig , de a helyzet nem változott.
Legrosszabb esetben akkor marad a gariztatás.
Köszönöm a segíséget. -
tomcat33
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy Sapp. 5870 Vapor karim ami a következő érdekes mutatványt produkálja:
2D-ben netezés köuben eltünik a szöveg egy része , ha fölé húzom az egeret akkor meg előkerül. 3D-ben meg ugrál csikoz a kép. Próbáltam már drivert cserélni , de az sem segített. Húzni nem húzom a kártyát mert szerintem felesleges. Ami szintén érdekes , hogy ha DC-vel letörlöm a drivert akkor újra indítás után már 2D-ben semmi féle hibát nem csinál. Játék alatt még nem próbáltam driver nélkül.Üdv:
Tom -
tomcat33
tag
Igen , akitől vettem az kipróbálta és nála működik. Sőt a gariztatott kártya sem produkált semmi hibát a szervízben. Egyszerűen nem értem , hogy a ref. hűtéses működik nálam rendesen , a Vapor-os meg nem.
Mondjuk nem vagyok ettől az Asus laptól elájulva. Gondoltam arra is , hogy mivel ennél lejebb van a PCI-e sin nem kap annyi levegőt a kari mint a régi lapban , de akkor a ref. hűtős sem menne szerintem.
-
tomcat33
tag
Sziasztok!
Egy számomra érthetelen hibajelenség okaira szeretnék fényt deríteni , hátha Ti tudtok segíteni. Adva van az aláírásom szereplő konfig ami egy furcsa hibát produkál.
Bizonyos játékok ( NFS Hotpursuit , Sims3!! ) alatt egyszerűen kilép és újra indul a rendszer. Ha a Vapor-X helyett ref. hűtős kari van benne akkor viszont működik rendesen. Mi lehet ez? A ház elég jól szellőzik. Már volt a Vapor gariban cserélve is és az új is ugyan azt a hibát produkálja mint a régi. A ref. hűtős változat viszont vígan dolgozik. Tegnap este már odáig jutottam , hogy a ref. órajeleken is kifagyott az OC.-s Vapot. Sőt már a 3DM Vantage sem futott végig rajta. Mi lehet ez?Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv:
Tom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest