- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hekkerman
tag
válasz
ricshard444 #27389 üzenetére
Igazából csak van egy ismerősnek is, meg olyan lap, aztán kipróbálnánk, sosem láttam még igazán cf-et életemben.Közben most nézem, hogy kb 2 hete kérdezte valaki pont ugyanezt ugyanilyen kártyával
na mindegy
-
hekkerman
tag
Hali
Kettő vga cf-be kötésénél egy híd elég, vagy ha kettő van, az változtat valamin? Képeken ígyis-úgyis láttam. Két 5850ről lenne szó.
-
hekkerman
tag
válasz
dilipok #23401 üzenetére
azért nem kéket használok, mert feketét kaptam a boltba, és nincs pénzem már.
vga kábel meg azért, mert régi géphez van ez a monitor, amin csak vga csati van, és ne kelljen két külön kábelt használni. nálam csak ideiglenesen van pár hónapra.
csak érted, azt nem vágom, hogy ugyanúgy 15 pines ez is mint a "kék" és mégse ismeri fel a gép a monitort
illetve erre kellene valami szoftveres megoldás addig, valahogy lekorlátozni a felbontást. ahogy látszik a képen, próbáltam catalystbe lekorlátozni, de nem akarja
-
hekkerman
tag
Csáó
Az a gondom, hogy a monitort nem ismeri fel a vga. > vga kábel+benq g922hdl.
a vga kábel csatijai feketék, ahogy észrevettem ez a gond. kék csatis kábellal megy minden.
a kék és fekete között nem találtam különbséget, de lehet, hogy van?na mindegy, a lényeg, hogy 1600x1200 maximum felbontás, és így teljes képernyős alkalmazások nem mennek, mert ezt akarják beállítani alapból. szegény monitor meg csak "túl nagy!"
catalystben próbáltam beállítani, hogy 1366 legyen a maximum felbontás, de ugyanúgy 1600-at erőlteti.
Próbáltam a monitor driverét felrakni, de a legfrissebbet rakta fel a windows, hiába szar.Ilyenkor mit csináljak? biztos van valami szoftveres megoldás erre, csak én nem tudom.
-
hekkerman
tag
Na erre varrjatok gombot:
Hazaérek, gép megy, monitor be, tiszta pöttyös a kép.
kép 1
kép 2szétszedtem a gépet, alaplapira átköt. De azért gondoltam, megnézem mégegyszer, ne hiába küldjem vissza a karit. És mit látok, működik, tökéletesen egy pöttyös pixel sincs, mintha semmise történt volna.
Ezmiez na?
Láttatok már ilyet? Vagy most ez tényleg meg fog halni, csak az előszele?
jah, alaplapival nem trükköztem, most is a radeon ketyeg a masinába
-
hekkerman
tag
Sziasztok
Van egy 5850 dicu-m a lényeg az, hogyha a tv-t hdmin a monitort dvi-on kötöm rá, és kiterjesztett asztalt használok, vagy klónozás, tökmindegy millyen variácó, csak két megjelenítő van rákötve, egyiken, ha valami gyors mozgás van(film, egér, game) akkor mint az állat, úgy ugrál a kép.
Külön-külön jó a kép.
-
hekkerman
tag
Hali
Egyik ismerős is venne asus 5850 dicu-t de neki csak 2 hat pines tápja van. Itthon kipróbáltam, nekem megy két 6-ossal is a kártya furmark, illetve játékokkal is, de fesz emelést nem próbáltam. Szóval, ha alap feszen hagyja, két 6ossal is mehet a dolog?
-
hekkerman
tag
válasz
csucsbicep #21511 üzenetére
Nálam 30-31 idle és 60-64 terhelve, illetve az 520-as tápom bőven felülmúlja hangban. 30-35%-ig megy fel terhelés alatt a ventillátor sebesség.
-
hekkerman
tag
Megjött nekem is az Asus 5850 dicu, azt olvastam, hogy ez forró kártya, meg nem vezeti ki a házból a levegőt, blabla. Először én is megijedtem, hogy elég kis hűtő van rajta, a gtx 260hoz képest. Ettől függetlenül nálam 64 fokos furmark alatt, 35 fokos idle, alap feszen 900ig próbáltam, ez megy neki.
Jövő héten jobban nekiesek. Jah, én is 33k körül, pontosan 32,5ért vettem újan.
-
hekkerman
tag
Csáó
Erről mi a véleményetek 32500-ért?
-
hekkerman
tag
Csáó újra
Szerintetek melyik a legjobb hűtős 5850? Msi twinfrozr-ról lemondtam, sok rosszat olvastam, meg anyagilag se állok már úgy, közbejött valami.
gianninál van shappire, az jó?vagy gigabyte dupla ventise, esetleg egyventis ref kinézetűje? -
hekkerman
tag
Csáó
visszább olvasva örömmel tapasztaltam, hogy aquából vett valaki akcijós msi 5850 twint-t és már szarakszik. Nos, énis megajándékozom magam ennek örömére egy ilyennel.
Mondta a csávó, hogy 2 db van már csak, dohány utcában.
Szerintetek jó vétel 38,9-ért?gtx 460 1g és ez között vacilálltam, de ez lett ahogy elnéztem a teszteket, illetve 1920-ba szinte mindenhol elveri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Androidos tablet topic
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- További aktív témák...
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest