Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Most már lehet kicsit elgondolkodtatóbb,hogy intelt vegyél e.
Intelhez semmilyen EP45-Gigabyte lapot nem lehet kapni az egész országban szinte.
Egy 955-ös Blackhez azt hiszem dúskálhatsz a lapok közül!
Integrált vga,vagy sem , DDR2 vagy DDR3 , meg sorolhatnánk még........
Asus p45-ös van,de ha egy közép kategóriást veszel már az is 35-nél kezdődik.
AM2+ (AM3)-ból 40-ért már fullost veszel. -
SimonYana
addikt
Én erre csak annyit tudok mondani,hogy a Q9550-es időkben egyszer 9 órán keresztűl fittattam a Primet gond nélkül.Na mondom fasza minden!
Elkezdtem konvertálni és 10 perc után pakk kékablak.
Na azóta ott egye meg a fene az összes tesztelő sz@rt,mert ha a prime nem is stabil,de érdekes módon eltudom végezni az összes melót vele.Na nekem a munkára kell a gép,de nem vagyunk egyformák.
Van aki csak a Primet és az everestet futtatja és gyönyörködik a nagy számikban! -
ooooobi
senior tag
Gépet akarok bővíteni, mostani az adatlapomon. Ebbe vajon belemegy a 955os phenom?
Vagy inkább 940est vegyek? Mi éri meg jobban ár teljesítmény alapján? Vagy inkább adajam el a lapom procim ramom, és vegyek valami core quadot? Ja igen a lényeg h nem játék fpst akarok hajszolni, hanem videokódolásra vágásra kell, Avid, premiere CS4, Carbon Coder, Mpeg2, Mpeg4, FLV, WMV -
slett27
addikt
A probléma már nem ehhez a topichoz tartozik. A lapnak nem indítottak még külön topicot itt a PH!-n de lehet elfér a DFI 790FX-esben, vagy megnyitsz egy újat a problémával vagy külföldi fórumokon kell utána nézned. memtest86-ot azért futtass, lehet a RAM hibázik valamilyen okból, időzítés frekvencia gyári értékre, majd test.
-
slett27
addikt
ASUS M4A78-E van a sima is az jóval olcsóbb ~20-21k én azonban (ha tuning is van) nyugodtabb vagyok ha hűtés van a proci körüli FET-eken.
MSI-vel kapcsolatban Tomboy1986, Oliverda fórumtársat keresd (ne privátban) azokról sajnos nem tudok nyilatkozni.
-
slett27
addikt
Gigabyte MA-790X UD4 elég sokan értek el jó eredményeket ezzel a lappal is (itt a fórumon Tomate és old gray fórumtársnak is ilyen van).
GSkill-ekkel hogy boldogul azt nem tudom, meg kell nézni a memory comp. list-et pdf-ben ott van a honlapon. Ha nincs benne, attól még működhet.
Gigabyte 790X-UD4 ár én ez alá nem adnám.
-
tomika
aktív tag
Ehh, ezekben a tesztekben én már egyáltalán nem bízok! Számomra úgy tűnik, hogy nincs pártatlan teszt.
Ha van, világosítsatok fel.
Engem elsősorban a fogyasztás érdekelt, ami sajnos elrettentő kissé. Ebben azért csak nem csaltak...Phenom II X4 920
Idle: 144 W
Load: 219 WPhenom II X4 920 @ 3.72GHz
Idle: 153 W
Load: 312 W -
Oliverda
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Xbox Series X|S
- Ingatlanos topic!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest