- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
juliabrilke #87676 üzenetére
Hirdetés nem engedélyezett, törölve.
-
arn
félisten
válasz
juliabrilke #74410 üzenetére
Amennyire eredetileg megerveztek
ha a mai napig tuleltek, akkor eleg.
-
Tim82
félisten
válasz
juliabrilke #63612 üzenetére
Az MXM kártyán magán nincsen kimenet.
-
Ranagol_5
őstag
válasz
juliabrilke #63048 üzenetére
Akkor gondolj rám, ha úgy döntesz, hogy egytől megválsz.
-
jokeph
nagyúr
válasz
Nem, sajna GMA X3100 van rajta (GM 965 intel express chipset, max FSB 800/DDR2 667).
Ezeket tudja:
Amúgy érdekes kis lap, a BIOS-ban szerepel az ASUS neve, de konkrétan PEGATRON-nak ismeri fel az AIDA és a CPU-Z is.
Mindegy, nekem nagyon bejön, főleg ha meglesz hozzá a T9300-as, már hajítom is bele a Sapphire Pulse RX 550-et.
így még játszogatni is lehet vele. Egy NFSU/Carbon/Most Wanted aligha lesz kihívás.
-
válasz
A GM45-be lévő HDM4500 nem annyira rossz, gyárilag tud h264-et gyorsítani. Youtube h264ify-vel menni fog vele úgy emlékszem és win10 is oké hardveres gyorsítással. (Win7Vista_64_151717bb driverrel) Bár az x9100-as kitolja szoftverből is a 720p-t csak pörög tőle mint állat. (Sima X-es 4500-as az buta mint a föld)
-
jokeph
nagyúr
válasz
juliabrilke #63024 üzenetére
Simán jó most is netezni.
Kell bele egy SSD, meg max. egy modern VGA, pl. RX 550/GT 1030.
(#63023) envagyok:
P4-ből sajna csak a snassz lapjaim működnek (i845, i865), a 875-ös lapjaim sajna döglöttek (IC7 többek között).
Az egyetlen, amire mindig is vágytam, egy i850-es, 4*256 MB RD 800-as rammal, 2 GHZ-es Northwood P4-el, ez készre van szerelve, X1950 GT 256 MB-os VGA-val.
Az RD ramos cucc mindig is kuriózum volt számomra.
-
törölt tag
válasz
juliabrilke #62655 üzenetére
Driver-ért tuti nem fizetek. Az installerrel sem vagyok előrébb linux-on.
-
flymi
addikt
válasz
juliabrilke #61230 üzenetére
Elég ritka madár sajnos.
Aranyos kis jószág az a Sparkle kártya. -
flymi
addikt
válasz
juliabrilke #61228 üzenetére
Velem általában lehet alkudozni, de mivel nincs pci x1-es vga-m, amit viszont régóta szeretnék így tisztelettel de nem.
Mi a másik amit kinéztél?
A Giga 4650 a hűtési megoldása miatt jobb választás a ref-hez képest. Nézzétek meg GAI idevágó cikkét, játékokban is ott van azért, nem kell ide 4870. -
quailstorm
félisten
válasz
juliabrilke #61148 üzenetére
Akkor ehhez mindenképp az eredeti gyártótól kellene drivert szerezni.
-
Ranagol_5
őstag
válasz
juliabrilke #61148 üzenetére
Próbáltál már hozzá omegadriver-t vadászni?
Tudom az oldal megszűnt már, de rengeteg helyen fent vannak még a különböző verziók, abban benne volt a mobility radeon is. -
quailstorm
félisten
válasz
juliabrilke #61146 üzenetére
Milyen többi magot?
Mobility cuccok abból az időből nVidiánál se elérhetőek sajnos.
-
quailstorm
félisten
válasz
juliabrilke #61144 üzenetére
-
quailstorm
félisten
válasz
juliabrilke #61139 üzenetére
32-bites W10 megeheti az XP-s drivert. Ez nem DX9-es kártya, ugye?
-
jokeph
nagyúr
válasz
juliabrilke #60227 üzenetére
A BX 440 is kezelte a 3*512 MB SD ramot.
És (szerintem) jobb volt mint az i815, azt én egyfajta butításnak érzékeltem, hatalmas előrelépésnek meg semmiképpen nem volt nevezhető.
hege8888 (#60226):
A VIA-s lapok se voltak rosszak, de a kor aduásza szerintem minden szempontból a BX440 volt.
-
Sanchez638
addikt
válasz
juliabrilke #59491 üzenetére
Ozt nem éri meg..?
-
Sanchez638
addikt
válasz
juliabrilke #57500 üzenetére
Sas - sata
meg isten tudja milyen vezérlő
.
Szerk.: Gondolom valami minden egybe cucc egy bizonyos szerverbe.
-
Sanchez638
addikt
válasz
juliabrilke #56344 üzenetére
Pci-e revízióktól függ szerintem. Minél újabb annál többet ad tudtommal.
-
Alpi.
addikt
válasz
juliabrilke #56340 üzenetére
Pci 25W, Pci-e 75W ha jol remlik, de ez nem feltetlen veheto ki minden esetben. Lapfuggo is.
-
r0b3r
senior tag
válasz
juliabrilke #55282 üzenetére
hmm...
köszi, akkor inkább hanyagolom.
-
r0b3r
senior tag
válasz
juliabrilke #55277 üzenetére
2352-es, CAM és esetleg játék, de főként azért mert ilyen még nincs.
-
envagyok
veterán
válasz
juliabrilke #55208 üzenetére
Tudsz erről vmi bővebbet?
-
envagyok
veterán
válasz
juliabrilke #55205 üzenetére
Hp grafikus kártya
-
válasz
juliabrilke #55204 üzenetére
Szerintem is PCI-X-re hasonlít, de nem értem a bevágást.
-
envagyok
veterán
válasz
juliabrilke #55202 üzenetére
Nálam is van egy érdekes vga.
Dupla szendvics, elfoglal egy Agp és alatta egy PCI foglalatot.
A képen az alsó. -
Sanchez638
addikt
válasz
juliabrilke #55200 üzenetére
Nem valami speckó cucc? A HP Micro szerverekbe is aszem 2db pci-e van egymásnak fordítva a saját ilo kártya miatt.
-
törölt tag
válasz
juliabrilke #55198 üzenetére
PCI-X
link -
Tim82
félisten
válasz
juliabrilke #53332 üzenetére
Nem feltétlenül.
Csak ritka/drága, vagy eBay-es kaland-játék-kockázat, elvileg némelyik AMD-onlynak hirdetett RAM-ról kiderül, hogy Intel-kompatibilis mégiscsak...
zoltanz: a Myth II igazából nem lépett grafikailag, meg játékmenetben sem érdemben előre az elődjéhez képest (Myth: The Fallen Lords), az volt a kifejezetten forradalmian megoldott játék a maga korában. Értelmes 3D, remekül ki lehetett használni a domborzati viszonyok adottságait, robbanások (ugye, a Molotov-koktélokat hajigáló törpök) - meg kb. az első "modern" nem építgetős-gyűjtögetős stratégia volt.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
juliabrilke #53249 üzenetére
"lehet jobban járnék egy Windows 7 + alap driver párossal." ---> Pontosan!
XP-s driver alapnak jó a Win7 -hez is.MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
juliabrilke #53238 üzenetére
Van WinXP Professional x64bit (ENG)
Ez sajnos magyarul nem volt elérhető, de van XP -ből 64bit -es verzióMD
L -
zoltanz
nagyúr
válasz
juliabrilke #53234 üzenetére
Meg lehet próbálni Win7-en is csak inf fájlból kell telepíteni.
-
quailstorm
félisten
válasz
juliabrilke #53234 üzenetére
-
erer1000
őstag
válasz
juliabrilke #50988 üzenetére
igen
miért?
frescho: látok én is pár MB-os SRAM-okat így hogy rá keresek. de ezek ramként funkcionálhatnak, vagy másra jók? ?
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
juliabrilke #50831 üzenetére
köszi
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
juliabrilke #50786 üzenetére
Tolj már egy 3Dmark06-ot, mennyit nyom?!
-
arn
félisten
válasz
juliabrilke #50782 üzenetére
hat nem tudom, hogy mi lenne nagyobb buntetes, ha mostan dolgozo holgyek hoznak ki neked meztelenul, vagy a 300 eur
-
flymi
addikt
válasz
juliabrilke #50782 üzenetére
Nvidia Grid -> Azt eszik vagy isszák?
Amit a posta is művel szolgáltatás címszóval az már vicc kategória. Én még nem is panaszkodhatok ezzel a tétellel, "csak" 14 ojró lesz. Egy cuccot annyira nem is érdemes venni. Ha több holmit veszel egy eladótól oszlik a pk. -
flymi
addikt
válasz
juliabrilke #50778 üzenetére
Ha leveszed a fekete műanyag borítást.
Szerintem a vp990pro valahol egy Ti4200 vagy Ti4400 szintjén lehet. Ez volt az utolsó vp szériás darab, amit desktopba szántak.
Nekem ami nagyon tetszik a 3Dlabs műhelyéből az az Oxygen sorozatból a GVX1 és GVX210. Gyönyörködteti/tetné a szemet, de másra nem jó, legalábbis nekem. -
flymi
addikt
válasz
juliabrilke #50776 üzenetére
Aaaaz egy szép darab. Elvileg vettem egy vp990pro-t, gondolom valahol van fent a neten hozzá driver.
Igazából egy vp560-at akartam a 2002-es vga kollekciómba, ez meg ugye 2003-as, de érthető okokból nem akartam kiadni 8-10k-t egy MX440 szintű kártyáért. -
zoltanz
nagyúr
válasz
juliabrilke #48997 üzenetére
Jó ez retrozni, Kodi-ra, és HD filmeknél leveszi a munkát a CPU válláról.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
juliabrilke #48991 üzenetére
Gpu-Z nem mindig jelzi jól, hány bit széles memóriabusz, legjobb egy teszt.
-
Sanchez638
addikt
válasz
juliabrilke #48991 üzenetére
Én egy integrált kártyán toltam egy időbe a Killing Floor-t és mégegy két iylen játékot. Másikra nem volt pénzem hirtelen.
-
Ranagol_5
őstag
válasz
juliabrilke #48911 üzenetére
Nem hasznalom. Nem tudom mire.
Pontosan ilyen, csak nekem meg vannak hozza a kabelek is. -
Ranagol_5
őstag
válasz
juliabrilke #48906 üzenetére
Nekem matrox-bol van ilyen..
-
Bile Demon
őstag
válasz
juliabrilke #48781 üzenetére
9600PRO, gyárilag passzív hűtésű volt, még a P4-es konfigban használtam. Amikor elegem lett a PC-s játékokból, akkor downgradeltem rá,
Volt előtte: 7500 8500 TI4200 9800 PRO, X800 XT, ( 200k HUF Sulinetreképet linkeltem már róla ) aztán haverommal elcseréltem egy 9800 XT-re (és egy csomó pénzre). A 9800 XT-t meg elpasszoltam.
Akkor jött ez a kártya és mellé egy 9800PRO (lanpartira szoktam csak betenni párszor).
a Core2 DUO megjelenéséig ezt használtam, akkor ugye PCI Expressz leváltotta.
Később, 2012 körül kaptam grátisz egy Sapphire 9600XT kártyát rossz ventilátorral, arra tettem át ennek a kártyának a bordáját és az ment a konyhai recept nézős gépbe. Ez a kártya meg megörökölte a rossz ventilátort és ment a kacatok közé. Most valamikor ősszel jött rám a retró gép építgetés mókázás és az Alien vs Predator 2000-hez kellett valami VGA. Jobb, mint ami a P3-as HP Vectrában volt (valami ATI Rage).
Akkor próbáltam bele ezt a kártyát, de elég forró volt álló ventilátorral (úgy is lefutott a 3Dmark) aztán végül rábarkácsoltam. Ezzel már nem forró, csak szimplán meleg. Jókis kártya ez, bírja a meleget, passzívnak tervezték és 105 fokos Nichicon kondik vannak rajta.Aztán persze kiderült, hogy a P3 667 gép kevés ennek a kihajtásához, úgyhogy majd most a Barton NForce2 power.
Pedig emlékszem Celeron A 300-on Vodoo2-vel nyomtam a játékot, amikor megjelent...(arra is emlékszem, hogy akadozott, főleg lövésnél, de aztán őszre meglett a Diamond V770...)
Amúgy a kedvencem a 9800 PRO volt, arra a Zalman féle hőcsöves passzív bordát tettem akkor is. Most is vadászok 9800 PRO-ra...
-
Alpi.
addikt
válasz
juliabrilke #48781 üzenetére
Az egy kifejezetten jo borda ! Van nekem is egy ilyenem. Massziv, hideg tapintasu, sulyos darab !
-
Vladi
nagyúr
válasz
juliabrilke #48651 üzenetére
A gond a geodés lapokkal, az a sata hiánya lehet. A tieden van? Mert akkor csak ata hdd-t jön szóba. Vagy usb. Egyébként akármekkora hdd rámegy elvben.
xp helyett én valami gui nélküli linoxot tennék. Pár klienst kiszolgál ftp-n az a gép.
Vagy mondjuk tinycore-t. -
quailstorm
félisten
válasz
juliabrilke #48651 üzenetére
Kijelzővel együtt 6? Az komoly, tablet fogyasztás. Mondjuk volt Geode-os XP-s tablet is nem véletlen.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
juliabrilke #48646 üzenetére
Hány volton hasít a prockó?
-
quailstorm
félisten
válasz
juliabrilke #48649 üzenetére
J1900-zal sem, bár itt egy vékonykliens: [link]
Esetleg egy Z szériás tablet alaplapos multimédia-minibox. De ugye pénzt nem szánsz rá. Maradjunk annyiban, hogy a Geode borzasztóan gyenge, 100-as LAN-on 1-2 usert ki tud szolgálni, szóval valószínűleg elég lesz.
Herélt XP-vel vigyázni, SP2 előtt 128GB a partíciólimit és ha nagyobbal találkozik, csonkol! -
ebegab92
senior tag
válasz
juliabrilke #48646 üzenetére
Gyengének elég gyenge, főleg így 2017-ben
Ha találsz valami hurka gépigényű OS-t alá, szerintem jó lesz
-
Sanchez638
addikt
válasz
juliabrilke #46995 üzenetére
Nekem sima ide lemezként érzékeli, semmi extra valamiként. Mintha ide hdd lenne.
-
juliabrilke
veterán
válasz
juliabrilke #46979 üzenetére
Sajnos mégse jött össze, rendes 3D gyorsítás csak Windows XP alatt van, így azt fel kellett installálnom a kártyához.
-
quailstorm
félisten
válasz
juliabrilke #46972 üzenetére
Komoly kártya.
32-bit Win7 XPDM driverekből megeszik egy párat, 50-es nVidia detonátort főleg. Örülök, hogy sikerült.
Hardvergyorsítás is van rendesen? Egy 3DMark 2001 lefut?50-es detonátorral Half-Life 2 is megy Win7+4200Ti kombóval.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
.inf file-al telepítve nekem ment az XP driver Geforce 3-mal a Win7. Ne a setup.exe-t használt.
Aszem a tuning nem ment, de majd ránézek. -
Spet
addikt
válasz
50-50%
Felismeri a gép? Ad képet? Ha igen, és nem sikerül neki drivert találnia (ami 100%), akkor esetleg megpróbálhatod, hogy megjelölöd neki a letöltött driver mappáját, hátha sikerül így feltelepítenie magának.
-
ebegab92
senior tag
válasz
juliabrilke #46093 üzenetére
Neten bárhol néztem, nem volt rajta. A rendkívül kis fogyasztása mistt valszeg nem is kell neki semmilyen hűtés. Én is furcsálltam, hogy pl.az Intel D510MO ex-lapomon az NM10 chipset még egy bordát sem kapott
Konstansan 45-50 fok volt az is. Aztán tettem rá egy RAM hűtőbordát, de azzal sem lett érdemben hűvösebb
-
ebegab92
senior tag
válasz
juliabrilke #46088 üzenetére
Wow
Komoly darab.
-
Ranagol_5
őstag
válasz
juliabrilke #46088 üzenetére
Egy ilyen via-t én is elfogadnék..
-
ebegab92
senior tag
válasz
juliabrilke #45950 üzenetére
PCI-os kártyához semmi extra nem kell, leszeded az NVIDIA-tól a legfrissebb drivert, aztán jó lesz. RivaTunerrel lehetett upgrade-elni a kártyát, erről biztos találni még infót
-
juliabrilke
veterán
válasz
juliabrilke #38912 üzenetére
Van egy ilyen gép. MSI GT683R
Ennél a notinál 814Mhz az alap órajel a videókártyánál.
De ahogy a biosát nézem a te kártyádon is hasonló lehet. -
bacsis
Közösségépítő
válasz
juliabrilke #38912 üzenetére
a PH-n sem tudták xarrá OCzni a GF116-ot
A GF106 köré épülő GTS 450, ha nem is gyors, de tuningban jól teljesít, jó 20-25%-nyi többlet van benne. A GF116-ról ez már sajnos nem mondható el, hiszen a GF116 eleve egy túlhajtott GF106-nak fogható fel. Az MSI Cyclone II-ese a referencia szerinti 900/1800/1025 MHz-es órajelek helyett gyárilag 950/1900/1075 MHz-es órajeleken jár, ennyi a gyári tuning. Ezeket az értékeket manuálisan, feszültségemelés nélkül mindössze 1000/2000/1200 MHz-ig tudtuk tovább emelni, tehát a GTX 550 Ti (ezen példánya legalábbis) mondhatni antituningos lett. Ez az ára annak, ha az új VGA egy korábbi VGA túlhajtott változatának tudható be.
bár mondjuk jahh azért illene a GF116 ref órajlét megcsípniviszont a RAM-ok mennek 1450-et is.. bár cseszhetem ha GPU limites a cucc
hupsz ez már OFF, mert még nem retro -
bacsis
Közösségépítő
válasz
juliabrilke #38910 üzenetére
Én ---msi-nél is emléxek ilyesmire.. persze lehet hogy tévedek...
majd most jól lebenchmarkolom a gépet, mit számít a plusz... amúgy olyan 15% körül, tehát ez már a majdnem tényleg számít kategória -
bacsis
Közösségépítő
válasz
juliabrilke #38900 üzenetére
Hihhetetln de nyertünk
itt végre tudom szablyozni azokat a state-ket amit ténylegesen használ a kártya
Nagyon köszi a segítséget -
bacsis
Közösségépítő
válasz
juliabrilke #38900 üzenetére
ezt kipróbálom
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
juliabrilke #38710 üzenetére
nem tudom milyen BIOS van rajta. prociból Core solo T1300 és alami 2 magos T2000-essel próbáltam.. amikor nem indul akkor a proci sem melegszik, aztán pár ki be kapcs után mikor elkezd melegedni a proci magja akkor már el fog indulni.. egészen egy restartig...
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
juliabrilke #38702 üzenetére
nekem is van egy dobozos full tartozékos de valami kehélye van, alig akar bekapcsolni, azaz képet adni, ha postol utána restart után nem ad képet
meg kéne csináltatni, hátha nincs nyűgje
frescho:
VEttem egy T3200-as Toshibát, gyári hordtáskába. kiderült HDD vezérlő hibás... vettem még egyet annak a kijelzője elég gyér... így 2-ből egyet akarok összerakni... meg volt egy 300SLC típusú 386-osom, táphibás volt... épített nekem hozzá finalcaleb így ha minden jól megy a 2 toshibából egy faszányosat rakok össze, plusz a 300SLC is jó lett így lesz 4 gázplazmás gépem -
Ranagol_5
őstag
válasz
juliabrilke #38356 üzenetére
Én mondjuk a 32 guriga ram miatt megvenném java-s játék szervernek(l2,minecraft meg még az isten tudja mennyi ilyen játék van, aminek a szerver oldala java-s), meg file szervernek.
Sőt, elég sok slot-ot lehetne csinálni TS szervernek is.
(nem is beszélve egy ingyenes felhőről szolgáltatósról neked meg a haverjaidnak, főleg annak fényében, hogy néhány TB vinyó mennyire olcsó már manapság) -
Yutani
nagyúr
válasz
juliabrilke #38358 üzenetére
3 GHz már azért használható. Mondjuk egy Phenom II X4 945 is már alkalmas játékra, de 2 GHz lássuk be, nagyon karcsú. Mondjuk HL1 biztos szépen fut rajta.
-
válasz
juliabrilke #38356 üzenetére
Elindul rajta a krájzisz, akkor alkalmas, gondolom
-
Ranagol_5
őstag
válasz
juliabrilke #38344 üzenetére
Jó az másra is, sőt.. viszont játékra tényleg nem használnám én sem. Windows-al meg főleg nem.
-
válasz
juliabrilke #38347 üzenetére
Pontosan, az első P4- es alaplap, nagy feeling, egyébként tökéletesen megy, csak a Ti4200- akkal van gondja, FX5900XT van most benne, avval hasít.
sanchezsa : üzemeld be !
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
juliabrilke #33556 üzenetére
természetesen AGP hotfix
ha nem találod szójjá átküldöm
-
válasz
juliabrilke #33550 üzenetére
Nekem megvan a gyári lemez de még nem próbáltam vele, majd valamikor lecsekkolom.
-
válasz
juliabrilke #33547 üzenetére
Videot nem próbáltam még evvel a kártyával, a képen látható próbakonfig egy lassúsági versenyre készült. A HD3450 azonban " túl gyorsnak " bizonyult, a procit azonban le tudtam lassítani elég jól. Sajna nem voltak kéznél megfelelő alakatrészek, nemrég szereztem pár cuccot, ha most lenne a verseny már hatékonyabb lennék.
A gyári lemeze megvan ennek az AH3450- nek, azon van megfelelő driver videogyorsításhoz ?
-
Ranagol_5
őstag
válasz
juliabrilke #33280 üzenetére
Én nem sok jót olvastam róla, azért szereztem be ezt a mostanit. Mert PH-s teszteni egész jól megtudták rángatni a cica bajszát. Csak azt nem tudom hogyan, amikor nincs a lapban opció rá, hogy fixáld a PCI/AGP frekit..
-
válasz
juliabrilke #31151 üzenetére
Pedig ennél éppen a video-gyorsítás lenne a lényeg.A 64 bit miatt a játék nem annyira játék.Kössz az infot, akkor majd még meggondolom, ha nagyon sok időm lesz rápróbálok és ha ugyanaz lesz mint Nálad, akkor 2 eredmény már tuti hogy teljesen buktatja a kártyát. Érdekes mert a laposomon a HD4250- el nincs gond, megy a video gyorsítása.
(#31152) nakos1212 : az enyém is egy fekete példány. A gban által linkelt példány azért túl van árazva nem kicsit, szerintem, meg az csak CD-író, bár régebbi meg ritkább mint a DVD-írók, de akkor is. Az enyémet géppel együtt vettem, alkatrészenként volt árazva, a Plextorra 1000 FT- ot számolt az eladó.
-
válasz
juliabrilke #31139 üzenetére
Én még nem kezdtem el, a Phenommal foglalkozom. Majd valamikor.
(#31140) nakos1212 : príma, köszi ! Hamar kész lett
, amúgyis később lesz időm felégetni egy lemezre.
-
válasz
juliabrilke #31134 üzenetére
Grat
-
Pyton
aktív tag
válasz
juliabrilke #31119 üzenetére
Próbáld meg valahogy átrakni PCI módba, talán segít.
-
válasz
juliabrilke #31124 üzenetére
Ezért is érdemes retrozni, kezdődnek az izgalmak.....
-
válasz
juliabrilke #31121 üzenetére
Nekem is ez lett volna a követező kérdésem, a 3450- el én is kísérletezni akarok PIII- ban. Hol van ez a fixpack? Működik Neked? Mondjuk én Win98 alá tenném de lehet hogy ott már végképp nem működne
-
Sanchez638
addikt
válasz
juliabrilke #31119 üzenetére
Esetleg egyéb eszközök (int háló/hang bár, ilyesmi kikapcsolásával?)
-
Sanchez638
addikt
válasz
juliabrilke #30876 üzenetére
Sokmindenre létezik, csak nem szerintem nem a komolyabb procikra, pl otthon is csinálhatsz ha kreatív vagy
ha lehet modolni, akkor szerintem egy 2180 vagy kisebbet elvinne
-
Sanchez638
addikt
válasz
juliabrilke #30874 üzenetére
3,ghz NW procit tápventivel elvitte. Prescott-al nem érdemes. Egy atomra lelassított venti elbirkózik szerintem a procikkal, ha nagyon kellene
-
válasz
juliabrilke #30634 üzenetére
6 K- ért volt kirakva, de nem szórakoztam a licittel, leütöttem villámáron ( 12K ), már sokszor elvittek előlem ilyet. 10K körül mennek most ha felbukkan valahol, tehát én viszonylag drágán vettem de erre nem sajnáltam a lóvét
-
Sanchez638
addikt
válasz
juliabrilke #28488 üzenetére
Nem valami integrlt megoldásról van szó? Vagy esetleg specifikus eszközbe való?
-
Sanchez638
addikt
válasz
juliabrilke #28415 üzenetére
Szerintem is inkább nem tudott információ
-
zoltanz
nagyúr
válasz
juliabrilke #28415 üzenetére
Sztem inkább azért van kihúzva mert nincs adat róla, biztos van benne L2.
-
ebegab92
senior tag
válasz
juliabrilke #28412 üzenetére
A legutolsó Intel proci, amiben nincs L2:
Celeron CovingtonAMD fronton a K6-2 volt az utolsó L2 cache nélküli processzor
-
gban
veterán
válasz
juliabrilke #28412 üzenetére
Celeron 300, nem "A"
-
gban
veterán
válasz
juliabrilke #28238 üzenetére
-
Ádyka
őstag
válasz
Úgy néz ki a win 8.1 szebben fut A64 3200-on, mint a régebbi windowsok.
Athlon XP-re még nem sikerült felrakni, sajna kell neki a mókolás.
De a 939-es rendszeren, ha kivárjuk a bootolás kb 3 perces kerregését, utána sokkal szebben folynak a weboldalak, még a géprágó Symatec Endpointtal is.Mindez: Venice @ 2500 MHz, 2 Gb DDR, HD 2400PRO, valami 250 Gb 7200-es elég gyors WD-vel.
-
zotyesz66
őstag
válasz
Abit vh6-t? Asus tuv4x? Szerintem csak Via chipset jöhet szóba, sajna az i815 nem támogat, csak max 512 megát.
-
válasz
juliabrilke #27351 üzenetére
-
válasz
juliabrilke #27351 üzenetére
Az a gáz hogy dual-ba a tápot kell megoldani, meg a gépházamba sem férne be. Arról nem beszélve hogy brutál drágák a lapok. Prociból ott olcsó 15eFt-os 4magos xeonok elég lettek volna.
Elég nagy az esély rá hogy nem záras.
Csak annyit írt vissza a kínai hogy nem tudja hogy megy-e a lapban.
Háát valószínű ő is csak kiszedte a kukából.A Q3NC qspec-re googlézva 80w-os, viszont beszúrt valaki egy ilyen képet:
Azt hiszem ez bízható.Overdrive felejtős, nekem fagyasza a gépet. Phenom2 MSRtweakert használok most, de nem tudom mit támogat.
-
válasz
juliabrilke #27347 üzenetére
Bevállalom, mindent vagy semmit!
Ramok órajelben tudnak egyformán menni, időzítésben is. Mindegyik 1 rank 8 bank. A chipek sűrűsége is egyforma, egyedül a gyártó nem. Egyedüli jellemző ami az egyikből hiányzik az auto seft refresh ami elvileg csak arra jó hogy energiatakarékosabb a ram. Ha a lap rendben van akkor még ma rendelem a cuccokat, a lap megérkezhet a héten, a prockó viszont kb 3 hét lesz. Ha a sata támogat trim-et akkor maradhat a sata2, úgysem számít semmit. -
válasz
juliabrilke #27342 üzenetére
3db noname ramot szántam bele, ebből kettő epida közönséges 1600-as 8gb 1.5v, az egy darab pedig Hynix MFR DDR3L 1.35v 1333 de megy 1600-on. (ne tévesszen meg, ezek nem igazi kingston-ok, csak ez vót akcijóós)
Amitől félek hogy ezek a ramok nagy sűrűségűek azaz leginkább szerverbe valóak ami jelen esetben nem is baj. AMD only árulták őket. Írtam bejegyzést róluk:[link]
A lap tulaja írt hogy megnézi a biost, és frissíti ha kell. Valószínű összejön a dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 4 db érhető el (130/131/132/133) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest