- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ebegab92
senior tag
válasz
Sanchez638 #55663 üzenetére
Ez miféle proci?
Dobnál fel róla még pár képet? Tokozása is érdekel.
-
ebegab92
senior tag
Másik érdekesebb masinám a vásárból: Targa Visionary XP-210. Athlon XP-M 2600+, 2x256 MB DDR RAM, 60 GB HDD, ATI Mobility Radeon 9600 (elvileg). Fujitsu verzióban is van egy,ami viszont kupakos "mobil" Prescottot eszik. Ez a gép viszont azért szimpatikusabb, mert Radeon 9600 van benne a Radeon 9200 helyett (Fusi azzal gyorsítja a pixeleket). Majd dobok fel rá egy XP-t, aztán megnézem mit megy
-
ebegab92
senior tag
válasz
Ranagol_5 #54193 üzenetére
Nekem anno volt egy Matsonic 9317E+ deszkám. Szomorúan konstatáltam sok éve, hogy ez bizony nem 4 DDR slotos, hanem 2 DDR-2 SD slotos. Jóféle SiS 651 chipsettel volt megáldva, mindkét RAM-típusból 2-2 GB-ot támogatott hivatalosan. Nem tudom, hogy miből volt az a lap, de 2 Mercury tápot is túlélt a cirka 7-8 éves használata alatt
-
ebegab92
senior tag
Duál Tualatin projektet továbbra is parkolópályán járatom (csak egy Intel STL2-m van), viszont most sikerült szert tennem egy Intel S5000VSA lapra 2x4 GB RAM-mal. Kezdésnek egy darab Xeon 5120 van hozzá, BIOS upgrade felment, menéztem, hogy az E5440 is indul e, nagy örömömre igen
Szóval majd 2 db 45 nm-es 4-magos 12 MB cache-es bestiát kell bele vadásznom
Gyári hűtője sajnos hiányzik, így most egy alu Socket-A-s cooler oldotta meg ezt a problémát
Igaz megfogadtam már, hogy Intel lapot soha többet, de ez megtetszett a dupla procis volta miatt
-
ebegab92
senior tag
Nekem is volt Lenovo Miix 2 8-am Z3740-es Atommal, 2 GB RAM-mal, 32 GB ROM-mal. Kraftra és feelingre kb.tényleg ugyanolyan volt, mint a Core2 Duo alapú laposom. Aztán lett egy Miix 2 11-em, ahol a proci és IGP is kraftosabb, mSATA SSD, 4 GB RAM is volt, de valahogy mégsem volt az igazi az i3 4012Y-nal
Azért döcögött, játékra sem volt igazán alkalmas (CoD 4-et lowon is 20-23 FPS-esekkel vitte, Asphalt 8-at is low-meden vitte csak). Valószínűleg az IGP nagyon visszavett frekvenciája volt a ludas, mert utána másik lapos HD4000-ese megette reggelire. Nagy előnye ennek a tabletnek viszont, hogy Windows 10 és Android 6.0 x86-64 elfér rajta, apám igényeinek elegendő a szufla
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
Hát srácok...ez a lassúsági verseny olyan, mint megközelíteni az abszolút 0 fokot. Szinte lehetetlen
-
ebegab92
senior tag
válasz
frescho #52742 üzenetére
Végre sikerült elindulnia a renderelésnek
Virtuális PC-vel meg se próbálom, helyette inkább hardveren, azzal feelingesebb. Iszonyatosan lassú már maga a bootolás is,pedig csak egy szűz Windows 7-ről van szó. Ha nem is nyerek a konfigommal, azért egy különdíjat megérdemelne a technikai lelelményességem miatt.
De még nem mondok semmit.
-
ebegab92
senior tag
Cinebench R11.5 Windows 98 SE-n elindul?
Sajna a vas, amin futtatnám Windows XP a fenéért sem hajlandó feltelepülni.
-
ebegab92
senior tag
válasz
cbmfan #51295 üzenetére
Igazad van, Socket M is 478-tűs (hirtelenjében ezzel kevertem el), és annak 90 fokban tényleg el van forgatva:
Viszont a Socket P-s proci 100%, hogy nem fog menni a desktop Socket-478-as lapban. Oka leginkább az, hogy másképp vannak a lábak bekötve.
Túlélte a lap és a proci is?
-
ebegab92
senior tag
Szép napot!
Ismerőstől kaptam egy Acer TravelMate 2410-es notit. Celeron M 1.50 GHz-es CPU szerelt (400 MHz/1 MB L2). Jó lenne 533 MHz-es FSB-n járatni, gondolom minden erőlködés nélkül bírná ez a proci. Vagy érdemes lenne hozzá egy combosabb Pentium M-et szerezni? 2 GB RAM meg egy 160 gigás WD Scorpio Blue HDD hajt egy lelakott XP-t (még).
-
ebegab92
senior tag
Pentium 4 520 és 520J között van bármi differencia? Ha igen, mi? CPU Worldön egy oldalra írja. Eddig annyit találtam, hogy a későbbi steppinges volt az 520J.
-
ebegab92
senior tag
Sziasztok!
Nemrég szereztem egy Fujitsu Amilo D7850-es típusú laptopot.
Specifikációk röviden:
-SiS 648 chipset
-Intel Pentium 4 3.06 GHz (533 MHz FSB, 1 MB L2 cach, HT)
-512 MB DDR 333 MHz Samsung modul (rendes asztali gépbe való foglalattal)
-ATI Mobility Radeon 9200 64 MB
-1024x768-as kijelző (egész jó betekintési szögekkel)
-Int. LAN, audio, Firewire, PCMCIA
-40 GB Toshiba HDDSzóval ami a problémám: szeretném a memóriát bővíteni. DE...vagy válogatós nagyon vagy X-akták típusú az eset. Egy ismerősömnek van több 1 GB 400 MHz-es modulja is, ebből 2 párban van, másik kettő Corsair és Samsung. Érdekességük, hogy egymagukban mennek. Ha 2x1 GB-ot bármilyen párosításban rakok össze, akkor kékhalál a vége. Próbáltam más mobil P4-est is, ugyanez a helyzet. (Sajnos Celeron D 330 meg 800-as FSB-jű Pentium 4-es meg se nyikkant benne). Viszont, ha a gyári fél gigás Samsung mellé berakok egy 1 GB-os modult, minden megy, ahogy kell. Nektek mi a véleményetek erről? Jó lenne, ha ki tudnám próbálni 333 MHz-es 1 GB-os modulokkal is.
Még infó: 400 MHz-es 512 MB-os modulokkal sincs kibékülve, egymagukban sem indul. Ez alól kivétel volt a Zeppelin egyoldalas moduljai...
Egy kis érdekesség: a SiS 648 elméletben csak Northwoodot támogat, ez meg mégis Prescottot hajt. 648FX kell a Prescotthoz. -
ebegab92
senior tag
válasz
peti_s #49287 üzenetére
Kondihibásan került hozzám a táp pár éve. Amolyan póttáp volt, kondicsere után működött is, ahogy kell. Gondolkodok rajta, hogy komplett kondicserét kéne eszközölni rajta. A nagy kondit is érdemes benne cserélni?
Kondikból melyek megbízható márkák? (Ami volt pár púpos CapXon kondi, CapXonra lett cserélve, tudtommal az elég ócska kategória) -
ebegab92
senior tag
válasz
DarthSun #49282 üzenetére
Én egy Xeon 5060-t hajtok FSB BlueStorm II 400W és Giga GA-EP45T-UD3LR mellett, 130W papíron, de elhajtja. Combosabb tuningot még nem néztem. Meg elég komoly hűtés is elkél egy ilyen "hatékony" processzornál. Spire VertiCool 4-em már megbirkózik vele, full réz az egész cucc
-
ebegab92
senior tag
válasz
petakpa1 #48932 üzenetére
Illetve az se maradjon ki a dologból, hogy akár mind a 2-nek jó lehet a 4. magja. Athlon esetén még esély lehet L3 mentes kiadásnak, ha magfeloldásra képes a lap (SB710 és gyártó által írt megfelelő BIOS), míg a Phenom esetén az L3 fix, hogy marad
Alapfeszen tuningot bír mind a 2 különösebb melegedés nélkül
-
ebegab92
senior tag
válasz
quailstorm #48919 üzenetére
Az nagyon jól hangzik
Hamarosan lesz egy HD 4000-es notim, felrakom a leírtak alapján a drivert. Notebookcheck-en már körvonalazódott, hogy gyári driver mellett is a HD 4000 azért combosabb, mint a HD 4200 (még a 4400-at is megszorongatja, egyedül a 4600 gyűri le). Nem játékra lesz a cucc, de nem baj, ha nem egy GMA 950-es vetít képet a PowerPointhoz
-
ebegab92
senior tag
válasz
quailstorm #48917 üzenetére
Oh, köszi!
FPS-ekben, benchmark pontokban mekkora növekedést tudott hozni, adott IGP-nél? -
ebegab92
senior tag
válasz
Ranagol_5 #48910 üzenetére
Próbáltam HD 4200-zal, de a Windows 10 nyűglődött vele. Testing módba kellett ugye tenni a gépet, ment is egy darabig, aztán a szuper OS visszarakta Windows Update által a gyári drivert
Valamint pl. Google Chrome alatt YouTube-on a videók akadoztak 1080p-n, Edge-dzsel rendben ment. Gyári driverrel nem akadozott (Lenovo Miix 2 11 a gép, Core i3-4012Y, 4 GB RAM). Én is a gyári trotty driver helyett akartam, de a Windows keresztülhúzta ezt
Bár ha van ötlet arra, hogy hogyan hagyja békén, érdekelne
-
ebegab92
senior tag
Én is rég elvesztettem a bizalmamat az itthoni bizniszelős oldalakban. Az a baj itthon, hogy ha átvernek, akkor esélytelen, hogy visszakapja az ember a pénzét. eBay-en meg azért mégis van pénzvisszafizetési garancia, tehát jobban védve van az ember. A magyar kereskedős oldalakkal az is baj, hogy kb. használhatatlanok már. Legutóbb a Jófogáson akadtam ki...1 megyében hirdethetek ingyen...Köszi. Itt HA-n meghirdetett cuccot ugyanannyi idő alatt 530-an nézték meg, Jófogáson hála az új rendszernek masszív 30-an
Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért nem lehet szigorítani és biztonságosabbá tenni ezeket a piacokat.
-
ebegab92
senior tag
válasz
bacsis #48890 üzenetére
Ahogy mondod
Nekem is már belecsúszik a 775 a retro világba. Jó, a Xeon E5440 még nem annyira, de már rá is azt mondom, hogy ő sem lesz fiatalabb
A Pentium D 930-asomra meg Xeon 5060-asomra lazán a nyugdíjas jelzőt rá tudom aggatni. Mikor 775-ös vasat dobtam össze, kicsit anakronisztikus voltam, ugyanis DDR3-as lapot kerestem eleve (GA-EP45T-UD3LR lett a szerencsés). Viszont nemrég felélesztettem egy fél estés forrasztgatás után az MSI 945GCM7-F deszkámat is, miután a tervezők olyan nagyszerűen a fázisok közé meg a procihűtő alá tettek 9 kondit
Egyszerűen nem volt szívem kidobni, tudván, hogy jó eséllyel menthető. eBay-en pont megtaláltam a gyári kondenzátorokat, cirka 350-400 Ft-ért kaptam 10-et.
Íme a fantasztikus munkám eredménye
-
ebegab92
senior tag
válasz
DrojDtroll #48887 üzenetére
Igen, Socket-370-ről elmondható, hogy ha a 133-as FSB-jű megy, akkor a 100-as is fog menni. Sőt még a 66 MHz FSB-jű Celeronok is.Neten rákeresve Intel chipsetes. Mivel van rajta IGP, ezért igen valószínű, hogy i815 lesz rajta, ami viszont támogatja a Tualatin magos Celeronokat (100) és Pentiumokat (133) is.
-
ebegab92
senior tag
SL4BY Slot-1, Coppermine magos Pentium III-mal (800/256/100) érdemes foglalkozni gyűjtői szemszöggel?
-
ebegab92
senior tag
Én akárhogy néztem, nem kell mókolni a BIOS-t F64-es mikrokódhoz, mert az benne volt a gyáriban is. A foglalat faragás természetesen kell, illetve az adapter-matrica is a megfelelő helyre
Ezzel tudod ellenőrizni, hogy megvan e benne az F64-es mikrokód. A BIOS fájltípusát át kell írni .BIN-re (bár lehet, hogy .ROM-mal meg egyéb végekkel is működik) -
ebegab92
senior tag
válasz
Sanchez638 #48746 üzenetére
Nekem van egy Pentium D 930 és egy Xeon 5060. Ég és föld a 2 proci közötti különbség érzésre (meg tesztekben is), pedig csak 200 MHz van az 5060 javára, no meg a HT
Az 1066 MHz-es FSB meg már csak apróság
Ha jól rémlik a 930 valami 4500 pont CPU Queenben, az 5060 kb 7000 körül. A proci érdekessége, hogy lazán a Core2 érában dobták piacra.
Amúgy ha valaki olcsó Pentium D EE-t szeretne szerezni, akkor az 5000-es Xeonokat keresse5050-ig 667-es FSB, 5060-tól 1066 MHz.
-
ebegab92
senior tag
válasz
juliabrilke #48646 üzenetére
Gyengének elég gyenge, főleg így 2017-ben
Ha találsz valami hurka gépigényű OS-t alá, szerintem jó lesz
-
ebegab92
senior tag
Igen, pont erre akartam kilyukadni. A mai alsó- és középkategória alig dobogtatja meg az ember szívét, de sokszor a felső kategória sem. És tényleg feelingesebb egy fullos P35/P45-ös deszkával hasítani, mint egy H110-es lappal.
Jó kérdés, hogy 10 év múlva a mostani Skylake és Kabylake platformnak mekkora nosztalgiafaktora lesz. -
ebegab92
senior tag
válasz
ontheground #48323 üzenetére
Csak leszedtem a süniket,hogy látszódjon a procc típusa
Sajnos rendes coolerem nem volt hozzá. Manual alapján gyorsan be lehetett jumperelni.
Most hogy lett ISA-s lapom több is, ki tudtam próbálni az ATI Mach16-v4-et is, működik a drága
Van egy OAK technologys kártyám is, EGA/CGA-VGA kimenetekkel, az is megy, csak ami számomra fura volt, hogy ''animált betöltése'' van. A neve meg BIOS verzió kb.betűnként változtatja a színeket, aztán egy színnél megáll, és posztol tovább. -
ebegab92
senior tag
Urak!
Szert tettem 1-2 szerintem érdekes hardverre:
-Gigabyte GA-5486AL deszka, ha minden igaz 512 KB L2 cachesel, meg a képen látható 133 MHz-es AMD-vel (2x8 MB RAM volt benne eredetileg,nekem akadt 2x16 MB). A lap CMOS elemje valszeg elfolyt, eddig csak a speaker melletti ISA foglalatban adott képet a cucc. A PCI foglalatban nem adott képet a TNT2-vel, nem tudom hogy ez inkompatibitilitás miatt van e
-Szerencsétlen 386DX40, eddig se kép, se hang. Elem megmarta, mintha javítani próbálták volna.
-HP Sherwood-B deszka imtegrált Matrox G200A VGA-val és Katmai 500 MHz-es P3-mal
-Realtek ISA VGA (nem is tudtam, hogy gyártott VGA-t)
-
ebegab92
senior tag
válasz
Sanchez638 #48310 üzenetére
Hát van ez így. Főleg amikor a TurboBoost rákpcsol 3.4-re
-
ebegab92
senior tag
Akadt egy ilyen deszka: [link]
Fogalmam sincs, hogy megy e. Jó állapotúnak tűnik. Ha jól sejtem egy egy Socket-3-as 486-os. Ha valakinek van erről a lapról több infója (meg mennyire ritkáság), érdekelne -
ebegab92
senior tag
válasz
alvaro #47957 üzenetére
Az az MSI lap finom kis cucc
Memókat ''csak'' 667 MHz-ig eszi, tuninghoz is kell a múltkor linkelt moddolt BIOS. Mobil Prescottokkal is szépen megy, még a SpeedStep is működik.Ritkán indítom csak be, nagyon vigyázok rá, igazi különlegesség. Egyszer nemrég voltak zsír új formában is egész jó áron, csak akkor már megvolt ez a lapom.
-
ebegab92
senior tag
Ha már nosztalgia: 99' karácsonyára szüleim szerváltak egy talán 386-os vasat egy monokróm monitorral. Arra emlékszem, hogy nagy volt az öröm, mert végre otthon is tudtam a memóriakártyás játékkal meg a Prince of Persiaval játszani. Akkor voltam 7 éves
Sajnos a gép aztán a kukában landolt, pedig most lehetne egy komplett retro vasam. 2003-ban jött egy Matsonic lap egy 1.7-es Willamette Celeronnal
2006-ban meg internet és FX 5200 az integrált SiS-es hulladék helyett
Nekem így indult a számtech vonalam.
-
ebegab92
senior tag
MSI 945GCM478 tuning BIOS
A Biostarhoz sajnos nincsen BIOS-omAzt a lapot én is nézegettem, szomorúan hallom, hogy antituningos jelen BIOS-szal.
-
ebegab92
senior tag
válasz
Sanchez638 #47466 üzenetére
MSI 945GCM478-ra gondolsz? Nekem is van egy ilyen lapom, és létezik hozzá "tuningos" BIOS. Megpróbálom előkotorni. Nem próbáltam még, de akkor itt lesz a lehetőség
-
ebegab92
senior tag
Ezt találtam meg közben én is, csak más forrásból
Ahhoz meg kellene bontani a gépet, hogy a chipset revízióját megnézzem
AIDA64 szerint rev. 1.0-t ír, úgyhogy ez valszeg a nem HT-s A lesz. No mindegy. Piacos gép ez, a Mobility Radeon 9600 és a kupakos ''mobil'' P4 fogott meg, mikor megtaláltam
-
-
ebegab92
senior tag
Mai szerzemény: Gericom Blockbuster 2440 XL
-Intel Pentium 4 2.4 GHz (SL723)
-2x256 MB DDR
-40 GB HDD
-15'' TFT
-ATI Mobility Radeon 9600 64 MB DDR
Optika nem akart kinyílni, azt cseréltem másikra, akku nincs, illetve pár billentyű nem megy (lehet,hogy egy szalagkábel igazítás segítene neki)
-
ebegab92
senior tag
Ránézésre ez nekem egy Pentium D EE-nek felel meg a HT support miatt. Giga G41MFT-US2H-ban kalapálnék bele 1-2 Xeont is, nem tudom hogy amellé a lap mellé bepróbáljak e egy 130W TDP-set is (pl.5060). A 95W-tal már bizonyított
Ennek az átalakítása is megegyezik egy az egyben a modernebb társaiéval (matrica helye a procin)?
-
ebegab92
senior tag
Egy kérdés: LGA-771-es Xeon 50x0-es (pl.5060) moddolható-e, hogy 775-ös lapban menjen? Pentium D 900-as szériának felel meg, 667 és 1066 MHz FSB-vel és HT támogatással. A leírások nagyja csak a Core2 Duo és Quad alapúakról szól, de ez is érdekes lenne ''retrózáshoz''
-
ebegab92
senior tag
válasz
bacsis #47011 üzenetére
Ezeket a tesztjeidet vettem alapul
Gondoltam arra, hogy kiviszem a hidegre a gépet, aztán az majd hűvösen tartja, csak mire lett rá időm, melegebb lett meg esni kezdett az eső
A 800-as szériát inkább nem erőltetném benne, eszméletlen nagy a fogyasztása, így a hőtermelése is
Így is örülök, hogy az Alpine 7 60 fok alatt tudja tartani alapbeállítások mellett.
-
ebegab92
senior tag
Bakker, ha feldobtad volna ide a kérdésed, megírtam volna neked ugyanezeket a programokat
Én egy kliensgépre varázsoltam így a Compact Flash kártyájára egy 98-at, majd ME-t. Sajnos a Windows XP valami oknál fogva sehogy sem akar életre kelni rajta. Próbáltam már mindent (fájlok felmásolása után írtam ki, hogy a gépen folytassa a telepítést, komplett telepítést is írtam már ki, azzal sem bootolt be)
-
ebegab92
senior tag
Pentium D 930-ra Arctic Cooling Alpine 7 elég lesz szerintetek? Gyári full alu coolerrel már BIOS-ban 58 °C, Windows alatt már throttlingol is
Pedig utolsó steppinges a kicsi, meg még tuningolnám is valamennyire. -
ebegab92
senior tag
Itt találtam anno, de sajnos ők sem tudták megmondani a típusát. Létezhettek dual 486-os rendszerek, de ahhoz Windows NT kellett, hogy a 2. CPU is használva legyen.
-
ebegab92
senior tag
válasz
RexMaximus #46326 üzenetére
A 815-ös chipset tényleg trágya lett
Maga a proci jó lett, sokkal többet is kihozhattak volna belőle. Viszont a laptopokba szánt 830M-es chipset már jobb lett az 1 GB mem.támogatásával. Nem is értem miért dobták félre anno ezt a vonalat. A NetBurst gigahertzes őrülete várható volt, hogy zsákutca lesz
-
ebegab92
senior tag
válasz
juliabrilke #46093 üzenetére
Neten bárhol néztem, nem volt rajta. A rendkívül kis fogyasztása mistt valszeg nem is kell neki semmilyen hűtés. Én is furcsálltam, hogy pl.az Intel D510MO ex-lapomon az NM10 chipset még egy bordát sem kapott
Konstansan 45-50 fok volt az is. Aztán tettem rá egy RAM hűtőbordát, de azzal sem lett érdemben hűvösebb
-
ebegab92
senior tag
válasz
juliabrilke #46088 üzenetére
Wow
Komoly darab.
-
ebegab92
senior tag
válasz
bacsis #46062 üzenetére
ASRock 775i65 G R2.0 vagy R3.0 alaplapok támogatják a Kentsfield magos Core2 Quadokat is. A lap ugyanúgy AGP-s. Ebben is érdekelne, hogy mit menne egy komolyabb AGP-s kártya 3DMarkokban. Esetleg az olyan lapok is érdekesek lehetnek, amik egyszerre rendelkeznek PCIe és AGP foglalattal, de már DDR2 memfoglalatokkal.
-
ebegab92
senior tag
válasz
juliabrilke #45950 üzenetére
PCI-os kártyához semmi extra nem kell, leszeded az NVIDIA-tól a legfrissebb drivert, aztán jó lesz. RivaTunerrel lehetett upgrade-elni a kártyát, erről biztos találni még infót
-
ebegab92
senior tag
Nekem is megvan még valahol a 128 MB GDDR3 VRAM-os Inno3D 6600GT-m. De szerettem
Igen ütős kis kártya volt a maga idejében. ABIT NF7-S lapomban egyszerűen csak szárnyalt. Korábban próbáltam több DX 9-es kártyát is Windows 7-tel. FX 5600XT és Radeon 9600XT nem olyan szép simán vitte az Aero-t, mint a 6600GT, gondolom a DX 9.0c támogatás miatt. GDDR3 memóriával meglepően kellemes teljesítményt nyújt amúgy, mint a sima DDR modulos testvérei.
-
ebegab92
senior tag
-
ebegab92
senior tag
Nekem is van egy Compaq EVO N600c-m. Imádom. 1133 MHz-es Tua P3, 2x512 MB SDRAM, 5400 RPM-es Samsung HDD, ATi Mobility Radeon 7000 16 MB DDR VRAM-mal. Van még egy, de az csak 866 MHz-es. A gyorsabbnak meg kicsit szenveleg az integrált hangja, csak egyik hangszóró szól, füles 3.5 mm-es csatlakozóját is csavargatni kell, hogy menjen mindkét fülesben a hang. Amúgy meg vettem hozzá egy USB 2.0 PCMCIA kártyát, így pl. a WLAN probléma is meg lett oldva. Windows XP-vel VLC simán elbír a 720p-s filmmel is. Lubuntuval is ugyanez a helyzet, Minitube 360-480p-n elviszi a dolgokat. Iszonyat kellemes kis gép a kora ellenére
-
ebegab92
senior tag
válasz
Sanchez638 #45340 üzenetére
Ilyen furcsa darabokat a Sun Microsystems gyártott anno, csak ezen kb semmi érdemi infó nincs. Még az se kizárt, hogy mérnöki darab
-
ebegab92
senior tag
válasz
quailstorm #45234 üzenetére
Anno szenvedtem én is ilyesmi GPS-szel, nem ment el semmit sem. Háttér visszaállt az eredetire restart után
Sajnos ez a WinCE alig használható valamire
-
ebegab92
senior tag
válasz
quailstorm #43878 üzenetére
FX 5700 jobban megy, 2. generációs FX-ek jobban sikerültek, a páros számú FX-ekhez képest
Volt anno egy FX 5600 XT-m, na az még gyengített is volt, rém gyengén muzsikált.
-
ebegab92
senior tag
Keresek én is ISA-s VGA-t. 8-bites, VGA-kimenetes kellene, XT lappal kompatibilis. Beröffenteném a korábban bemutatott XT alaplapom
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest