- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Köszönöm szépen a felajánlást. Élek vele ha nem gond tényleg a hosszabb időtartamú kölcsön. Ez az alaplap elvileg támogatja ezt a procit de gyanús nekem hogy csak 533as fsbvel.
Szívesen letesztelem az alaplapot is ha gondolod, de csak tág határidővel. Sajna ritkábban van időm retro gépezni mint szeretném és akkor már az összes karit megnézném hogy hogy változik a sebesség kíváncsiságból.Szerk: Fred23 köszi a felajánlást. nem nagyon járok arra.
Még filózok hogy 3.06 os nothwoodot vaterán árulnak de 6.5Kplusz postáért még nem szántam rá magam. -
Én eddig 1 alkatrésznél kényszerültem fürdetésre, pont egy nemrég tárgyalt Audigy2ZS példány esetén. Mikor hozzámkerült rá volt kövülve az egérvizelettel átitatott por. Az élcsatlakozóra is jutott. Mondom ezt le nem vakarom, gumikesztyű, maszk, szemüveg, aztán enyhe szappanos víz+festőecset. Evvel is sokáig tartott mire letisztult. Végén hosszan öblítettem langyos csapvízzel, 1 nap száradás, majd hajszárítóval is toltam kicsit, aztán még 2 napig hagytam. P4- be bele, működik, jelenleg már egy másik P4 lapban van, ott is ok. Közben lőttem szólóban is egy fotót róla.
-
flymi
addikt
Én csak örülök, hogy még csak hallani sem hallottál beázás miatt tönkrement laptopról. -> Valóban nem, mivel eddig nem nagyon bontottam még lapost. Asszony HP-jét szoktam évente egyszer kitakarítani és pasztázni.
Gondolom a beázás miatt tönkrement gépek nagy része működő állapotban volt illetve és/vagy olyan anyag került a rendszerbe ami nem víz, hanem valami testesebb: szénsavas üdítő, kakaó, stb...Az alaplapokat végül nem mostam le mert nem kellett, csak portalanítottam. De továbbra is fenntartom, h ha alaposan ki vannak szárítva (min 24h száradás) nem lehet semmi baja.
Már legalább egy tucat PC alaplapot zuhanyoztattam meg és takarítottam át fogkefével így mert annyira dzsuvásak voltak és köszönik jól vannak. -
flymi
addikt
Miért? Mennyivel viseli rosszabbul a vizet egy lapos moboja mint egy asztali?
Fürdettem már meg nem egy alaplapot, alaposan ki lettek szárítva és semmi bajuk nem lett...
Egyébként a deszkák annyira nem vészesen retkesek, elég lesz oda egy gakarítós fogkefe is.
A burkolat és a klaviatúra viszont igényli a törődést rendesen. -
-
envagyok
veterán
Nem lett volna azokkal semmi gond.
De a 70w-ot fogyasztó GPU-k után sok lett hirtelen a hőteljesítmény, és az emberek elfelejtették a házhűtéseket utánkorrigálni.
A gyári hűtés nem lett volna gond, ha a ház belsejében nem 50-60 fokos levegő lett volna már beszíváskor is.
Nekem van 5Db ultrám, és 6-7Db GTX-em, semmi bajuk. Mondjuk ezek tágas több ventilátoros házban voltak. Amik betegek lettek, vagy úgy kerültek hozzám, azokon eltömődött hűtés, porcica mindenhol, jó esetben egy kifújó venti a házban.
Azért a 7950Gx2-ről, 9800gx2-ről, 4870x2-ről, gtx295-ről, gtx590-ről is sokat lehetne mesélni. -
laskr99
addikt
Megnézzük teszt szerint. Mert még tökéletesítem a dolgot akinek a hátránya, hogy vannak hibás darabok. Most ha megjön a paszta megcsinálom a 6800gt magját.
Kiderült mikor leszedtük a rétegek nagyrésze amit csiszolni kellett volna levált szóval már csak 1 réteg van.
Prescott mag, sajna a mag görbe és nem lehet egyenesre csiszolni.
4magos xeon, kettétört mikor leszedtük és emiatt csak kb 3/4 maradt meg.
Érdekességképpen:
486DX33/66 Intel: -
Frawly
veterán
Bocs, benéztem a hsz számát, az asztali procis lapokra értetted. Azoknak talán megvan a helyük, de én nem szenvednék ma már vele. Kit érdekel egy retro gép fogyasztása? Max. csak a hűtő kell komolyabb a nagyobb TDP-s asztali procikra. Akinek alacsony fogyasztás kell, az épít modern procival gépet.
Még a tuningolhatóság is mindegy, a retro gép nem a teljesítményről szól megint. Nem drágák már a nagyobb retro procik is, értelmetlen retro cuccot húzni. Persze, értem, hogy néhányan tuningolják, meg poén, csak gyakorlati haszna nincs sok, azon túl, hogy a korosodó hardvert is simán kinyírhatja.
-
Frawly
veterán
Nincs meg a helyük, hasznuk a P4-eknek. A történeti helyük fejlődési zsákutca. Ez nem ekézés vagy vélemény kérdése, hanem tény, ennyi idő távlatából, összehasonlítva az előző P3 és az utána megjelent C2D és Core i archiktektúrákkal összehasonlítva.
Az asztali vs. mobilproci a C2D korszakból, pontos számokat így fejből nem tudok, de a teljesítmény általában a TDP-vel arányos körülbelül, a mobilproci az asztalinak fele, harmada, teljesítményben is kb. így viszonyulnak egymáshoz. Talán a Xeon az egyedüli kivétel, abból voltak tényleg olyan késői low voltage, alacsony TDP-s változatok, hogy nem maradtak el az asztali megoldástól.
Haszna esetleg annyiból lehet a korai chipsetes P4-eknek, hogy a P3-asok elfogytak, drágák, nagy rá a kereslet, mivel sokan építik retro gépnek, mivel nem csak az XP támogatja, hanem Win9x-et is simán visz, mivel vannak hozzá rendes Win9x driverek. Ez az, amire a korai P4-es lapok alkalmasak lehetnek azoknak még szintén volt Win9x-es támogatásuk, ha valaki nem akarja a P3 platform gyűjtői árát megfizetni, akkor a P4 alternatíva lényegesen olcsóbban. C2D és felette már nincs Win9x támogatás, nincs SATA, nincs chipset driver, nincs hozzá semmi, XP-nél régebbi rendszerrel nem tudod használni őket.
-
jokeph
nagyúr
Igen, ez az.
Közbe utánnanéztem a GM965 Intel expressz chipsetnek, támogatott az összes 45nm-es FSB800-as Penryn C2D.
Asszem beszerzek egy T9300/500-at.
Nem mindegy, hogy 1,8 GHZ vagy 2,5/2,6 GHZ.
C2D-nél kb az órajel ami számít, a magok száma meg az L2 cache mérete.
Először T8100 volt benne, de azt beraktam a laposba, abba jobban kellett.
-
El lehet lenni 4GB rammal is, a Linux meg valszeg kevesebb erőforrást használ. A 3 tartalék gépemben kettőben 4GB van "csak", sok ablakkal is jók, csak beswappelnek, ha kifut a fizikai ram. A 955- ösben már 12GB, a 965- ösben van 16. Az FX- hez meg most rendeltem a meglévő 8- hoz, még 8- at (meg SSD, HDD, hűtő, DVD jön még hozzá).
(#60773) snecy20 : csak saját fétis, lusta vagyok újra nyitogatni, meg most is a rendelésnél rengeteget kellett nyitva tartanom. Hasonlítgatás, árban, szolgáltatásban, gyártói, kereskedői, teszt, fórum, árukereső vélemény lapok, stb. A kedvencekbe meg nem akarok mindenféle törmeléket bementeni.
-
envagyok
veterán
Igen, ettől félek én is, flashelni kell a wines kártyákat
[link]
Csak jó lenne tudni, vga vagy mi más baja lehet, mielőtt nekiállok flashelgetni.
Ráadásul valami hajszárítós trükköt is írogatnak a ram foglalatoknál, mert állítzólag ez rendbe tesz a ram slotok érintkezését.
[link]
Lehet a végén lesz belőle pc mod a ház miatt
[link] -
quailstorm
félisten
-
"Elviekben jobban kellene kezelnie az egzotikus cuccokat is, mint a Windows-nak."
Én anno ezért dobtam az Ubuntu napi szintű használatát hosszú évek után, mert állandóan HW problémáim voltak vele. Például külső hangkártyával, vagy DVB-T tunerrel.
Kb. egy éve megint napi szinten, desktopnak (is) használok Linuxot, azóta úgy látom ezek a helyzetek javultak.
Pl. külső, USB-s hangkártyával sosem volt bajom. -
r0b3r
senior tag
Azt hiszem kizárhatjuk a videokártyát. Alaplapi VGA-ról sem indul.
Elég sok minden van ebben a gépben, lehet, hogy valamelyik alkatrészen fennakad a linux, amelyik a windows-nak nem probléma. LS-120, nagy floppy, dvd, IDE-CF adapter, PCI-IDE portbővítő kártya, stb...
Mind1, marad a Win
-
r0b3r
senior tag
-
r0b3r
senior tag
-
r0b3r
senior tag
Jó is, hogy írod a DVI-t. Egy Eizo FlexScan 22"-os monitorra van kötve egyszerre a két gép. Amelyiken ment a Manjaro, az Dvi csatin keresztül csatlakozik a monitorra. Amelyiken nem indult el abban pedig a Dvi kártyán van egy átalakító és úgy csatlakozik a monitor D-Sub bemenetére. Nem gondolom, hogy ez probléma lehet, de holnap teszek egy próbát és átdugom dvi-ra.
-
r0b3r
senior tag
Ránéztem erre a Manjaro-ra és kifejezetten tetszik. Sajnos pont azon a gépen nem tudom elindítani, amelyikre szeretném telepíteni.
E8400 2Gb ddr2 Ati FirePro V7750. Boot managerből inditanám a live Manjaro-t és olyan mintha a betöltés alatti felbontással nem tudna mit kezdeni, monitor lekapcs. Egyel erősebb gépen, ugyanezen a monitoron szépen betölt. Xfce és Kde verzió ugyanígy.
-
Tim82
félisten
Follow-up erre és erre:
Nem oldódott meg, hogy miért nem szerette a Seasonic ATX tápjaimat az Asus A8V-VM alaplap, így félretettem a történetet - majd szembejött egy Asrock 939A785GMH/128M alaplap Hardveraprón, amire lecsaptam.
Most épp erről írok (X2 3800+, 4 GB RAM, WD 80 GB IDE HDD (
), Radeon HD5450, Terratec DMX 6Fire (+ breakout box), Seasonic SS-350ET és Asus Vento TA-58 ház a konfig), friss telepítésű Manjaro KDE alól, mert kíváncsi lettem a népszerű cikk alapján a disztróra. Hosszú távon kerül bele egy SSD, egy USB 3.0 portbővítő kártya, a Linux átköltözik az SSD-re, az IDE HDD-re meg egy Windows XP kerül, szigorúan játékoknak, netre ki nem fogom engedni.
Köszönöm mindenkinek utólag is az inputot.
-
-
Valamiért szeretem a kis fogyasztású notikat. Most is egy régebbi iskolás dell chromebookról írok, az simán viszi h264ify-vel a fullhd-t pedig celeron procis (atom? N2840) Full passzív az egész, nincs ventije. VP9-el meg nem az igazi. Többéves akkuval is 7-8 óra az üzemidő. Ha nagyon kell rá lehet rakni win10-et is de azzal biztos szar lenne minden.
A kicsi core2-ők ből van azért jópár féle ami nem szeretni a 720p-t, illetve oké hogy megy rajta de akkut szívja rendesen meg a venti is maxon pörög. Gyorsítóval tök halk az egész. ULV-esek azért ilyenre gyengék, de amibe azt rajnak az meg felbontásilag szokott lenni 1280-as, ha azt kirakom full képernyőre akkor egyből 720p-re rakja és kezdődik a tojássütés hangos szélzajjal. -
Pontosan.
Én is az egykori Atom CPU-k mellé tettem, mivel oda még kellett.Egy 12V 1.5A tápegységről (az-az legfeljebb 18W teljesítményt leadó) járatom a gépet amiben van ilyen kártya, és 1080p kijön belőle gond nélkül. Emellett teljes értékű PC-ként is funkcionál, miközben kevesebbet fogyaszt mint egyesek routere.
-
Elég sokat utánnaolvastam és macerásan de megoldható.
Youtube elhagyta a flasht, elvileg az óta html5-ből nem is szedné ki a codek magának a videót. Viszont youtube-ot megnyitva h264-el régebbi VLC-n keresztül --codec crystalhd parancsal indítva elvileg menne. Csak ugye ez erősen ront a használhatóságon hogy minden egyes videót a vlc ablakban játszana le. -
-
jokeph
nagyúr
Üdv !
A két Seasonic tápon az ATX 24 pin csatiban minden helyen van kábel ?
Amelyikekkel működik azoknál is ?
Az ATX csatin a rögzítőfül felőli sorban felülről lefelé a 8. pin régebben (jellemzően régebbi tápokon 20 pin ATX) fehér kábel volt, az volt a -5V, kb. PII/PIII alaplapok igényelték azt hiszem az ISA busz működéséhez kellett.
ATX 24 pin csatinál (MSI K8 Platinum SLI lapot néztem - S939) a pinkiosztás szerint ugyanitt 3VSB van.
Vagy ahogy fentebb Aventyr is írták, keveset ad le a seasonic 3 V ill. 5 V ágon...
-
Alpi.
addikt
A +3,3V illetve a +5V -ra kéne rámérni. Lehet, hogy valamelyiket nem adja ki elég pontosan, és attol pl. simán csinálhatja a nem indulást. Azt hiszem a +5V-ra szoktak érzékenyek lenni, ha kevesebb, de erre már nem esküdnék meg. Ha meg neadjisten teljesen rendben vannak a feszek, akkor legalább tápot kihúzhatod az egyenletből.
-
Hát...érdekes anomália, elvileg mennie kéne már modernebb táppal is. Sima A8V, AGP- s lapban van nálam az X2, lassan rendbe kéne tenni, de egyelőre még egy régi Deer 400W táp hajtja, avval megy szépen, sőt még kisebb tuningot is bír. Táp és hűtőcsere kell majd, lehet hogy nálam sem fog menni új táppal
. Mondjuk evvel nem sokat segítettem, lövésem sincs miért nem indul
-
Vigyázni kell mert sok (főleg az ócskább) S939-es lapok nem nagyon eszik már meg ezeket a VGA-kat.. konrkétan pont a HD5000-es széria már nem megy, legyen az akár csak egy nyamvadt HD5450... míg Nvidiából is is kb a Geforce GTX200/GTX400 ami megy még... felsőbb kategóriás 939-nél nem találkoztam ilyen hibával...
ha ilyen közép kategóriás VGA-kat nézünk, egy HD4670 még igen, kb az a szint amit kihajt, mondjuk alap órajelen egy 3800+ X2 hagy benne a kártyában de ha szépen meghúzod ilyen 2,8Ghz környékére, akkor azért az ilyen 8800GT/HD4870 kaliber is mehet mellé -
ebegab92
senior tag
Nekem is volt Lenovo Miix 2 8-am Z3740-es Atommal, 2 GB RAM-mal, 32 GB ROM-mal. Kraftra és feelingre kb.tényleg ugyanolyan volt, mint a Core2 Duo alapú laposom. Aztán lett egy Miix 2 11-em, ahol a proci és IGP is kraftosabb, mSATA SSD, 4 GB RAM is volt, de valahogy mégsem volt az igazi az i3 4012Y-nal
Azért döcögött, játékra sem volt igazán alkalmas (CoD 4-et lowon is 20-23 FPS-esekkel vitte, Asphalt 8-at is low-meden vitte csak). Valószínűleg az IGP nagyon visszavett frekvenciája volt a ludas, mert utána másik lapos HD4000-ese megette reggelire. Nagy előnye ennek a tabletnek viszont, hogy Windows 10 és Android 6.0 x86-64 elfér rajta, apám igényeinek elegendő a szufla
-
-
erer1000
őstag
Tápja válogatja.
2,5A elég neki, csak hát néhány táp hiába 2,5 elvileg, ott a sárga villám raspbianba. Végül vettem 2500-3000 körül egy jó nevű 2.5A-eset amivel 4 magos CPU Miner alatt sincs energia hiány, bill+egér etetés mellett se.Viszont 3A fölé meg nem igazán ajánlott neki
-
arn
félisten
2gb
a cdiro az egy normal erositonyi meretu volt. amugy nem biztos, hogy a sajatja volt, mert az iskola eleg jo palyazati lehetosegekkel rendelkezett, amik ezt a tanarok es ott dolgozo mernokok ki is hasznaltak. a tanarikban 93ban a dx2-66ra emlekszem (dtk volt minden), 94ben mar 4x cdromok voltak, kicsit kesobb meg vmi cserelheto media (talan syquest).
ezt az egeszet csak onnan tudom, hogy az egyik tanar az unokatestverem baratja volt, aki friss diplomaskent akkor kezdett (azota is ott dolgozik). igy bejaratos voltam a tanarikba es pl beengedtek benchelni a friss gepekhez
de hasonlo okokbol mentem dolgozni nyaron a szintezishez, ahol olyan hweket tesztelhettem, amirol max az ujsagban olvastam (pl cyrix m1sc meg ilyesmik).
szep idok voltak, szerencsere par evvel kesobb mar meg is vehettem magamnak, ami erdekelt.
-
-
Az egyik hozzászólónak viszont csak vegyesen megy, mint nekem. Kipróbrálom majd
, bár nem biztos mert abba a gépbe elég a 12GB ram is. A DDR3 esetén meg úgy néz ki hogy megy dualban az 1+2 oldalas, mondjuk laptopnál tudtam, ott oldalanként bankol, de desktopnál sem gond, legalábbiss eddig stabil.
-
Nálam Abit KN9-Ultra is csak 2db-ot evett meg amd only 4gb-os ddr2-ből, tökmindegy mit raktam még mellé nem indult.
Az a gond hogy erősen terheli a memóriavezérlőt. Nekem ilyen kétoldalas 32db chippes volt. Azért érdemes belegondolni hogy az 128db ramchip ami zabál rendesen. Szerverbe raktam 8db ECC REG-et ilyenből amin több ramchip van, össz 288Db chip terhelte a vezérlőt és ment. [link] [link]Igaz ott külön tápkábel megy a ramokhoz.
AM3-nál amd only DDR3-ast vitte 4x8Gb-ot a lap, igaz nem 1600-on ami a gyárija hanem csak 1333-on.
Low-osból 4gb-osat csak notebookhoz láttam, de horror áron (10eFt). -
-
-
petakpa1
őstag
Köszi, de most nem élnék vele. Pár hét és megjön a Phenom X3 már
Viszont táp ügyben gondok adódtak. Mégse az a táp lesz amit előbb linkeltem, hanem az alábbi (brand HP gépből való elméletileg, de hozzám már kukaszökevényként került
:
Ezek a tápcsatlakozók vannak rajta 20 pines + 4 pines:
Feltételezem ezeket az alaplap 14 pines csatlakozójába kell dugnom, ugyanakkor az alaplapon a CPU környékén van még egy 8 pines tápcsatlakozó is, viszont tápon olyan nincsUgye jól gondolom, hogy a CPU felőli tápcsatlakozóból legalább 1 db 4 pines csatlakozó bekötése nélkül feltételezem nem fog működni a cucc?
-
Hát igen, az Aida fut Wine alatt, de kissé más eredményeket kaptam mint WinXP alatt. Az egyik S478- as konfigomon néztem meg. Én még nem hallottam olyan bench- ről melynek van natívan fordított változata Linuxra és Winre is, össze is vethetőek az eredmények, persze ettől még létezhet.
-
ebegab92
senior tag
Én akárhogy néztem, nem kell mókolni a BIOS-t F64-es mikrokódhoz, mert az benne volt a gyáriban is. A foglalat faragás természetesen kell, illetve az adapter-matrica is a megfelelő helyre
Ezzel tudod ellenőrizni, hogy megvan e benne az F64-es mikrokód. A BIOS fájltípusát át kell írni .BIN-re (bár lehet, hogy .ROM-mal meg egyéb végekkel is működik) -
petakpa1
őstag
Nem akarok már ennyire pofátlan lenni! Ha belefér Neked és ráérsz valamikor átmehetek és belepróbáljuk.
Nem fűzök sok reményt hozzá, mert Freshco is az írta, hogy postnál hibát dob az övé, BIOS-ban ki kellett kapcsolnia, hogy hiba esetén is menjen tovább. Én laptopom BIOS-ában sajnos nincs semmi ilyen opció. Attól tartok nem fog vele menni, persze egy próbát megér.
Anno talán még mobil P4-sek asztali lapban történő belövése kapcsán olvastam valahol olyan BIOS hack-et, hogy BIOS fájl végéhez hozzászerkesztették a mobil procik kódjait, és ezt beflashelve szó nélkül indultak a mobil procik is. Vagy LGA775 lapba Xeon procik hegesztése témában lett volna, fene tudja már, annyi mindent olvasgattam régebben.
-
petakpa1
őstag
Próbáltam K10STAT-ot, de nem indult el. Azt írja ki Can't detect family 10h/11h/12h/14h processor.
Terhelés alatt 2300 Mhz esetén eleve 1,2V feszültséget ad csak neki az alaplap, de a fab51-en és CPU world-ön talált infók szerint 1,25V-it igényelne ilyenkor, tehát eleve alulfeszeli a lap egy kicsit. Sajnos de így is 80 fok felé ment a hőmérséklet egy hosszabb Aida stabilitásteszt alatt.
Most Crystal CPUID nevű progival próbálkozom. Van benne multiplier és voltage mgmt is. Vcore-t levettem 1,075V-ra, és már majd 20 perce megy a stabilitásteszt, és nem vagyott bele
A hőmérséklet viszont nem megy 74 fok felé, szóval haladunk.
Ha végül Win7 kerül rá, akkor az alá létezik egy Amd PSCheck progi, amivel szintén be lehet állítani a különféle P-State-ket, beleértve a Vcore csökkentést. is. Erről a progiról is láttam egy leírást logout-on, ha jól emlékszem beépül a Windows energia mgmt funkciói közé. WinXP SP3-ra sajnos nem települ fel. Azt írja ki, hogy legalább WinXP SP2-t igényel. De hát könyörgöm, SP3>SP2
1-2 éve írtam is Amd-nek, hogy javítsák ezt a hibát, de kb. elintézték azzal, hogy XP-re már nem fejlesztenek
-
petakpa1
őstag
Hi,
Én köszönöm a procit még1x!
Dede kséleltetésnél az alacsonyabb a jobb -14%-ka csökkent, ami összhangban van a sebességméréek által mutatott gyorsulással, csak én azt hittem, hogy a késleltetés a DRAM chipektől függ, a proci órajelétől független, de ezek szerint nem...
K10STAT sajnos nem megy, legalább K10 proci kell hozzá, ez pedig K8. Valaki ajánlott itt korábban RM Clock nevű progit, lehet megpróbálom azzal, de végül is így sincs gond vele. Netezés időszakosan pörgeti csak a procit, így lesz ideje visszahűlni, de majd még tesztelem.
-
-
arn
félisten
Dehogy volt... csak akkoriban 10-15fps mar gyorsnak szamitott
en dx40en nyomtam, aztan a timedemo normalis felbontasban 5fpsel megy rajta. Mai fpsekhez szokott szemnek mar penya kell hozza.
Epp ezert csinaltam ezt a tablat, kivancsi voltam hogy mit tudtak az adott korszak gepei,nem osszevissza mixelt hwekkel
[link] -
alvaro
senior tag
Ebbe én is belefutottam. Anno 386SX-33-on vittem végig a Doom1-2-t. Ha most próbálom ilyen kaliberű gépen, látom, hogy teljesen játszhatatlan. Mire ténylegesen mozogni is hajlandó, úgy le van butítva a grafika, hogy szó szerint pár kilopixelen nézem a kép közepén egy kis ablakban, a 160x200-as alacsony felbontású mód apró szeletén.
-
sladka_pani
senior tag
Üdv! Olvasom tervezel egy ilyen notit, nem érdekelne az én gyöngyszemem? Bemásolom korábbi posztomat. Fiókban őrizgetem
"Üdv!
Befejeztem a Toshiba Satellite 220CS retro notebook felújítását és a játékteszteket, így eladóvá válhat a gép, normális áron, egyéb esetben megmarad a fiókba eltéve, ahogy most is beraktam játszás után
Színe: szürke, sehol egy sárgulás vagy színelváltozás
Állapota: kifogástalan külső, ragyog mint az új, hiánytalan billentyűzet, tényleg karcmentesre felújítva, pormentesre pucolva, polírozva, rengeteg órányi (összesen kb. 30 óra) munka van benne, mire ilyen lett...
Hiányossága: nincs se hajlékonylemez se cd mechanika, de MS-DOS 6.22 + Win98 frissen telepítve + 2GB MS-DOS saját válogatás játékkal
Főbb paraméterei: Intel Pentium 133MHz CPU, 64MB EDO RAM, 3.5GB IDE HDD, 2MB VGA, Yamaha Audio (gyönyörű hangja van!), USB, Serial, VGA, PS/2, Paralell, Infra, stb... 12.1" 800x600 kijelző, 96%-os akkumulátor (bőven 1 órát bír!), gyári Toshiba töltő 15V-os.
Hogy ilyen gondos kezekkel odafigyelve raktam össze, olyan jelentkezését várom, aki ezt meg is tudja becsülni és örömét leli benne. Ha érdekel, privátban folytatjuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- BestBuy topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged